V86-tips: Skräller direkt i Jackpotomgången

Förra veckan hittade ingen alla rätt så nu får vi njuta av en jackpot till, omgången tycker jag ser likvärdig ut med den förra veckan, så nu ska vi jobba lite hårdare och ha stolpe in istället för stolpe ut så vi tar med oss pengarna hem istället för att vara nära fina pengar. 27 Miljoner i åtta rättspotten och den tänkte jag ta hand om.

Alla andelar hittar nu HÄR.


 • V86-1

Skräller direkt i inledningen

9 Shapes tror jag är den häst som kommer med bäst form och får därför första strecket i en öppen inledning. 2 Ivory Am trivs i spets men är ovan volten och har inte visat 100% form, dock tidig om man når spets. 12 Husse Boko gillar att springa på och hade nog gärna haft lite längre, men blir det inte för många framför i spåren kommer man runda många. 6 Braco Santana känns lite bortglömd, kan absolut utmana om det stämmer lite efter vägen, 3 Västerbo Tramp kan få en bra resa långt fram och det finns ju open stretch på Åby.


 • V86-2

Bästa spiken

6 Aragorn As krossade allt på Färjestad och gick under 1.10, har man bara närheten av den formen vinner man detta plätt lätt. Jag litar på att Nurmos satt hästen i form och spikar på allt. Ska man gardera är det på galopp? 1 Aperfectdream sitter i spets med 2 Zeolit utvändigt, båda kan vinna och även 5 Reven Dejavu om man slipper dödens.


 • V86-3

De norska gästerna sticker ut, 11 Bol Igel tror jag är bästa hästen men tillägg gör det svårare då man är bäst i spets, Jag tror det är toppchans, 3 Förlands Pet har varit bra och kommer man direkt till spets blir man jobbig att stå emot. 4 Pave Tore kommer öppna långsamt men kan sedan springa snabbt, 5 Haugestad Duft har också visat fin fart och kan vara rysaren.


 • V86-4

4 Longgone River gillar man intrycket på men kan man uttnyttja att man har spåren nedanför värsta konkurrenterna? Kan man det borde man vinna men jag känner mig osäker och garderar. 5 Excusez Moi får inte travet att stämma 100% men går man ut här är det för att fightas om segern. 6 Jarel Boko tycker jag också ser intressant att framförallt om man hittar ner bra i andra spåret. Kanske måste man strecka någon till? • V86-5

Två hästar sticker ut, låst!

2 Candlewick har nu lopp i kroppen och kommer laddas för spets, väl i spets borde man bli svår att slå och är ett spikförslag. 3 Laban Lagö har varit väldigt bra men har inte toppform och går med skor runt om, två minus som gör att man rankas tvåa men de två sticker ut och bildar dagens lås.


 • V86-6

Treåringar som känns lite svåra att räkna på, 3 Global Delight har dragit ett bra spår och fård därför första strecket även om jag gillar 11 Nycora mest i loppet men har inte tagit de sista kliven och måste ha lite tur från bakspår. 7 Ninepoints Birdie gillade jag verkligen och man kan öppna, givet streck. Har man råd garderar man vidare.


 • V86-7

Tre var och på tredje volten står vinnaren?

Tre varv och på tredje volten står 11 Enymeenyminymoe som jag tror är hästen som är mest gynnad av distansen och därför kommer plocka ner alla med sitt tunga slutvarv och är ett spikförslag. Ska man gardera gör man det med 7 Readly´s Dream som varit bra på slutet, 3 Use Face som kan mycket ibland men strular ganska ofta.


 • V86-8

Spets och slut eller avslutar vi med skräll?

1 Southwind Boko spets och slut känns som ett troligt scenario i avslutningen och är ett spikförslag, men det är många andra som låter uppåt så jag testar att gardera. 7 Carbonfiber och 4 Swept Wing har båda hög kapacitet och kan man bara komma i en bra position kommer man bli farliga. Blir det tempo första varvet så gynnas både 11 TIlda Express och 10 Nymke Brigadoon som har bra fart hela vägen.
Bästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

 • Bra välkomstbonus
 • Bra utbud på vardagstravet
 • Bra kundsupport
 • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips