V86 Solvalla/Åby 25 augusti

Tisdagskväll och både före och efter derbykvalet har jag arbetat med den första av V86 maraton som atg bestämt sig för. Det kan vara trevligt och ofta tänker jag att jag inte kommer varken hinna eller vilja spela alla. Men när man hittar något spännande i omgången så fastnar man gärna. Så nu har jag laddat för detta. Inte nog med det så är det den stora helgen Sundsvall Open Trot så fredagen och lördagen är speciell för egen del. Så mycket trav blir det under veckan. Fina prestationer ikväll av stjärnorna gjorde att sju rätt inte gav mycket men självförtroendet att man hade alla rätt tar jag med mig in i V86 racet. Under onsdagen kommer jag öppna mina tre andelar, under extra omgångarna öppnar jag nog bara två av tre.

Ni kan delta i mina system

Jimmies Vardagslyx V86 - 458 kr andelen och säljs exklusivt i 10 andelar. Lite extra lyxigt ska det bli på onsdagarna.
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

V86 analys:

Avd1: 4 Global Agreement tror jag tar sig till ledningen och sedan måste de andra överprestera för att kunna utmana sista biten, jag spikar i inledningen idag igen. Ska man gardera tycker jag det är 5 Dats So Cool på toppform, 2 Romero på bra läge och 7 Uncle Töll som sällan gör sämre prestationer.

Rank: 4, 5, 2, 7, 1, 3, 6, 8

Avd2: 2 Ottens Hero skulle kunna vara en spik, även om man vilat så låter det som man är redo för en grym prestation direkt. Bra utgångsläge och kanske får de andra slåss om andraplatsen. Men 7 Excellent Diamond och 11 Kapten Brodde har båda visat fart och form och är given vid gardering. 1 Wilson Knight ska nog med på läget och kan ta ledningen och sedan släppa. 4 Habrik Am, 9 Holy Ground och 8 Digital Eye har sina ljusa stunder och kommer med.

Rank: 2, 7, 11, 1, 4, 9, 8, 6, 10, 5, 3

Avd3: 3 Devs Daffodil var mycket fin senast och spontant kunde det vara en spik här, men sedan fick jag känslan av att 2 Darah Boko kommer göra en enormt bra prestation och då vågar jag inte lämna 1 Sharp Dream utanför heller, så tre streck på de tre jag tror är de klart bästa i loppet för tillfället.

Rank:3, 2, 1, 9, 7, 4, 8, 5

Avd4: 9 Arch Lane är nog bästa hästen och distansen känns inte som ett minus, så första strecket. 6 Condior spikade jag senast till ca 10% och det blev helt rätt, nu ett helt varv längre och det är knappast en fördel men spetsar nog igen. 1 Vicar, 4 NIka och 2 Zenone Bar har inte varit som bäst men snart hittar de tillbaka och jag chansar med dessa i loppet.

Rank:9, 6, 1, 4, 2, 3, 10, 7, 8, 5

Avd5: 1 Niford des Baux har för lite pengar och står bra inne i loppet pga detta, borde bara vinna minst hälften av gångerna, men nu över 50% så jag försöker hitta lite motbud och garderar. 9 Quite Special gillar man ju, tror det hade haft mera pengar om man vågat vara lite offensivare, men kanske kan smyga till sig segern över tre varv. 6 Reddington är grymt bra men galopperar ofta. 12 Peakadilly och 7 Galantis håller bra över distansen och känns lite bortglömda.

Rank:1, 9, 6, 12, 7, 8, 11, 10, 3, 5, 4

Avd6: 6 Mellby Jinx är nog bästa hästen, men det låter som man inte kommer göra allt för segern och därför dubblar jag med 4 Graham Hill som varit bra och nu testar man att rycka skorna, känns som ett stabilt lås.

Rank:6, 4, 7, 3, 2, 8, 5, 1

Avd7: 3 Protector Tile har sett fin ut i sina två starter i ny regi, nu blir det barfota runt om och jag tror på spets och slut. 9 King Kong är i grunden lika bra men har ett svårare utgångsläge, andra streck vid gardering. 5 Vasco och 7 GLobal VIrgin är också tillräckligt bra för att blanda sig i segern om det stämmer efter vägen. 1,2,4 är superskrällarna om man tror det kan smälla.

Rank: 3, 9, 5, 7, 4, 2, 1, 11, 10, 12, 6, 8

Avd8: 8 Great Skills vet fortfarande inte hur det känns att förlora. Det är svårt att spela mot den hästen men jag tror det kan bli en tuff resa och man möter bra hästar. 3 Black Magic Eyes har bra läge och är hård, 7 Rihanna W.I tror jag kommer göra ett bra lopp igen och kan hamnar före från start. 5 Bright Crystal känns lite bortglömt under 10% och har ju inget dumt läge Jag garderar även med 4,10,12 och hoppas de ger mig 8 rätt och en fin inledning på veckans V86 spel.

Rank: 8, 3, 7, 5, 4, 10, 12, 2, 6, 1, 11, 9

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips