V75 Umåker 13 april » 12 apr. | Jimmie - Travstugan.se

V75 Umåker 13 april

Umeå bjuder på fina lopp där första loppet med femåringarna och guldloppet är något extra. Sedan har vi öppna och spännande lopp i avdelning 2,5,6. Sedan väljer jag att låsa de övriga två loppen med favoriterna i ett av dem och skrällar i det andra.

Ni kan delta i mina system

Bjuder på systemen här, men ändringar kan ske fram till kl 16:00.

200 kr andel "Jimmie - Travstugan" 1/10 ( ca 1800 kr förslaget på sidan)

100 kr andel "Jimmies hundring" 1/10 ( ca 900 kr förslaget på sidan)

https://tillsammans.atg.se/lagsida/34768

Min ranking:

V75 - 2019-04-13 - Umåker

1: 5, 3, 6, 9, 8, 2, 4, 1,

2: 2, 12, 10, 3, 9, 8, 7, 5, 4, 11, 6

3: 5, 2, 9, 6, 1, 3, 7, 8, 4

4: 12, 7, 9, 11, 3, 10, 4, 8, 2, 6, 1, 5

5: 1, 9, 11, 3, 2, 8, 5, 7, 4, 6, 12, 10

6: 5, 2, 4, 1, 3, 11, 9, 7, 12, 8, 6, 10

7: 8, 7, 4, 11, 3, 2, 1, 9, 6, 12, 5, 10Avd1: 5 Milliondollarrhyme blir såklart favorit, kan spetsa men också bli het vid laddning. Troligtvis tar man en lugnare start och kör tillslut, stall och kusk i form spikförslag. 6 Hard Times går alltid bra barfota och det blir så nu igen. Öppnar bra och kanske tar ledningen och mycket intressant på strecken. 3 Transcendance har bra fart och är stark, tar även med 9 Son of God från bakspår.

Avd2: 2 Twice Kronos är obesegrad efter att gått i ledningen två gånger, nedstruken ett spår och verkligen toppchans att vinna loppet nu. Motbuden står på bakspår och är 12 Nyhet och 10 Maverick Dream som båda visat klass. Streckar även 3 Heartbeat som trivs på distansen och visat bra styrka.

Avd3: 2 Muscle Hustle har 5 av 6 från spets och borde nå ledningen även om det blivit galopper på väg mot ledningen ibland, jag tror man kör där och försöker göra det mlan kan för att vinna mot storfavoriten 5 Propulsion. 5 Propulsion är ju en av världens bästa hästar och även om det inte blir optimal balans så är man nog bara bäst och vinner oavsett resa? Vad är det som talar emot? En helt fantastisk 2 Muscle Hustle eller att Örjan Kihlström inte kör för seger med Propulsion.

Avd4: 4 Järvsö Pegasus är min spetsfavorit men jag tror inte man kör där om 7 Art Kjarvald kommer efter några hundra meter och trycker på och då sitter 7 Art Kjarvald i ledningen. Det är ingen bombvinnare men har form och från ledningen kan man bli svår att nå. Trots utgångsläget funderade jag länge på att spika 12 Tangen Haap, bästa hästen men läget är lurigt har dock ett starkt slutvarv och är det inte för många i vägen borde man ha toppchans. Två streck.

Avd5: Jämna hästar och min ranking har mindre betydelse för jag vet redan att jag vill strecka sju hästar. 1 Hawk Cliff kan inte behålla ledningen men får en bra resa och brukar spurta vasst över den långa distansen. 9 Espirit Sisu har jag ett gott öga till och med lopp i kroppen blir man livsfarlig, 11 Mr Golden Quick spurtar också vasst och blir intressant när de andra börjar stumna. 3 Bullyoung är min rysare som går barfota och då brukar man vara riktigt vass, distansgynnad precis som 5 Qahar Q.C. 2 Island Life verkar Bergh fått ordning på och 8 Olle Rols fast senast men åker inte så här långt för att sitta fast.

Avd6: 5 Roberto Diver brukar öppnar bra men osäkert kring spår fem och volt, går man iväg så känns det som ett spännande streck nu under 10%, precis som 4 S.G.Charpentier som inte startat i år men Nurmos brukar ha tränat bra. 2 Enjoy Day har gått bra i Frankrike och känslan är att man går ner i klass nu. 9 Upstream kan vara en vinnare om man fungerar. Garderar på i detta lopp och intressantast på strecken är 1,3,11 och miljondraget 7 Mountain Hooligan som jag ser som spetsfavorit.

Avd7: Kortdistans och jag tänker låsa på hästar från samma stall och från dåliga utgångslägen. 8 Hierro Boko streckad på ca 10% spurtade enormt senast och trots ett svårt utgångsläge över kort distans tror jag man spurtar bra igen och hinner troligtvis fram. Skulle han inte göra det den här gången är det nog stallkamraten 7 Counterfeightr streckad på 2% som gäller. Öppnar bra och hittar en lämplig position och spurtar också ner de flesta tillslut. Jag tror vinnarna finns här och låser på två rysare i avslutningen.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips