V75-tips: Stjäl Showen igen

Vi tar oss till Momarken i Norge för V75 innan vi nästa helg kör finaler på Solvalla. Det är också första försöken till meeting tre som avgörs på Solvalla under elitloppshelgen så hästarna brukar vara extra vässade inför “klassloppen”. Veckans öppnade system finns här


 • V75-1

Vi inleder med ett stayerlopp över tre varv. 8 Starbec´s A.to Z. ser ut att bli favorit med all rätt efter den form man visat och distansen känns som ett plus, toppchans. Men jag vet också hur bra 12 Ble du Gers kan vara och får man tag i hästarna framför brukar man tugga ner de på styrka och vilja, ett tänkbart lås. Men jag har lite svårt att släppa 4 Rittmester Hill som jag tycker ser intressant ut och 7 Bransbys Juke Box är en ständigt häst som jag har haft med då jagt tycker man är bra ofta, men samtidigt lite svårt att vinna.

V75-1 A:8, 12 B:4, 7 C:10, 14 D:5, 13 E:1, 2, 3, 6, 9, 11, 15


 • V75-2

7 Sandokan spikades senast men det blev för tuff körning från start och det blev galopp. Nu spår längre ut och man tar nog en lugn start. Blir man inte hängandes i spåren tror jag man har högst segerchans i loppet och är ett spikförslag. De tuffaste emot är 3 Gucci Line som kan nå spets och såg bra ut. Även 8 Patrick Palema har sett fin ut och ska bli intressant att se även om distansen är ett frågetecken.

V75-2 A: 7 B:3, 8 C:4, 9, 10 D:1, 11 E:5, 6


 • V75-3

11 Castor the Star står bra inne och kör nog för att kvala in till finalerna på Solvalla, men nu bakspår och skor vilket såklart är ett minus men jag tror inte man köra prepare utan man kommer spurta bra tillslut och har högst segerchans? 4 Red Hot Roadster och 6 A Perfect Dutchess har bättre lägen och hamnar också i A-gruppen just på det. 3 Brake Cooling kanske kan ta ledningen och släppa? En rysare från rygg på ledaren och 8 Gentletron skulle kunna vara en skräll om man inte blir hängandes i spåren.

V75-3 A:4, 6, 11 B:3 C:2, 7, 8, 9, 10 D:1, 5 E:12


 • V75-4

Intressant kallblodslopp där jag tillslut fastnade för att 1 Bäcklös Uriel måste ha toppchans att vinna, innerspåret och leda volten och då tror jag man tar hand om ledningen och sedan blir man svårslagen då man går framåt med varje lopp nu. VId gardering är det 4 Ard och 13 Stumne Fyr som ska streckas. Hamre låter nöjd med Ard som gör första starten för stallet, då man hänger på de bästa kallbloden där och sedan formtoppade 13 Stumne Fyr.

V75-4 A:1 B:4, 13 C:5, 8, 11 D:3, 12, 15 E:2, 6, 7, 9, 10, 14


 • V75-5

Stoloppet och det låter som att många tänker spika 2 Ballerina Indika som gjorde det bra ifjol, men jag tror inte det blir spets utan den tar 1 Kashmina B.R som låter sugen på att köra där. Men som jag läser det får de ryggledaren och ledningen och någon av de har högst segerchans så båda hamnar i A-gruppen. Men kör de för tufft emot varandra gynnar det 6 Infinty Sisu, 12 Precious Lane och 9 Beawinner i första hand som kanske behöver tempo första varvet. 4 Magical Mile skulle vinna senast men kom aldrig in i loppet, intressant utgångläge nu. Jag tar alla.

V75-5 A:1, 2 B:4, 6, 9, 12 C:3, 5, 7, 11


 • V75-6

Högsta klassen och det är en häst som sticker ut i 2 Stoletheshow, hästen sprang ungefär in lika mycket pengar själv ifjol som de andra tillsammans gjorde. Det säger lite om skillnaden. Jag spikar 2 Stoletheshow även om formen kanske bara är 85% och jag tycker man borde vinna detta lopp minst 8 av 10. Vid gardering tar man 1 Z.Boko och 9 Floris Baldwin.

V75-6 A:2 B:1, 9 C:3, 4 D:5, 7 E:6, 10


 • V75-7

En öppen avslutning med många jämna hästar är känslan så det kan avgöras med positionerna och lite klurigt att läsa hur loppet blir kört, men 2 Mercenary från spår två känns mycket intressant och 7 Kentycky Lobell var bra i årsdebuten och borde vara ännu bättre nu och därför låser jag på dessa två och hoppas det räcker. Ska man gardera får man nog strecka på ordentligt.

V75-7 A:2, 7 B:5, 12 C:4, 6 D:10 E:1, 3, 8, 9, 11Mina andelssystemBästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

 • Bra välkomstbonus
 • Bra utbud på vardagstravet
 • Bra kundsupport
 • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips