V75-tips Får Wäjersten fira flera gånger?

Östersund och det är alltid lite extra intressant när V75 är i närheten av min hemmaplan Bergsåker Sundsvall, eftersom det är många hästar man har lite extra koll på. Det gör inte att det alltid är enklare, men extra intressant blir det. Förra veckan missade jag sju rätt men Jepson plockade ner Djuse på ett målfoto. Så Jag är extremt revanschsugen. Wäjersten har några intressanta lägen och hästar så visst kan det bli en bra kväll. Sedan får vi se om V86-stjärnarn Huddlestone får avsluta V75 på bästa sätt. Öppnar även guldandelen 24K till Östersund, välkomna.

 • V75-1

13 Donners Am har absolut toppform och får mitt första streck i detta lopp med tre volter och 2640 meter, trots att hästen tillsammans med de andra på sista volten står 60 meter bakom startvolten. Så tror jag man kan kämpa sig ikapp och vara tuff sista biten. Men ingen jag vågar lämna ensam på kupongen. 5 Berra Steel var inte som bäst senast, bättre med loppet i kroppen och blir intressant. 7 Chestnut Bojje har svikit mig och måste kliva upp den där nivån man trodde den skulle gjort för länge sedan, snart kan man gör det och ska med. Har man råd fyller man på med 2 Ninepoints Yankee som gillar att springa på över de längre distanserna, 6 Dollar Hornline och 8 Axl Brown är starka och stabila, gör alltid bra lopp.

Rank: 13, 5, 7, 2, 6, 8, 15, 14, 3, 10, 12, 11, 1, 4, 9

 • V75-2

10 Prometheus är ett spikförslag, har vunnit den gång man startat över långdistans och bakspår var det då också, det som talar emot är att kusken inte är den mest rutinerade. Samtidigt så känner man hästen bra och det tror och hoppas jag räcker. 2 Cornerstone och 5 Rulle Roc är solklara motbud då båda varit otroligt fina men svåra spår för båda som kan strula till det, gör det inte de är de segerbud. Minst tre streck i loppet, vill man betala mer tar man de tre med läge för spets 1 Mr Birkenstock, 6 Nice Knight och 7 Gladiator Mearas.

Rank:10, 2, 5, 7, 1, 6, 4, 8, 11, 12, 9, 3

 • V75-3

Intressant lopp med Nurmos utan lopp i kroppen från ett svårt utgångsläge och luriga lägen för några som jag tror kan bli betrodda. Är man lika bra som de andra som gått ut och bara vinner? Jag tror man blir hängandes i spåren från start och det kan bli tufft att hinna fram över den korta distansen. 

Nurmos häst utan lopp i kroppen som bara vinner igen?

Men skulle man hitta ner direkt i andraspåret så kanske man bara vinner också? Första streck men jag kommer att gardera. 1 Alert Kronos med helstängt för första gången, ska till spets och köras där, varit mycket fin, 2 VästerboFlashDance öppnar bra amerikansk vagn igen, jag tror man tar ryggledaren och längtar hela vägen efter lucka, kommer den vinner man. 11 Master of Zon nedstruken ett spår och har bättre utgångsläge. Minst fyra streck här tror jag.

Rank:8, 1, 2, 11, 9, 4, 6, 3, 5, 7, 12

 • V75-4

11 Bellfaks verkar ju oslagbar just nu när man fått travet att fungera varje gång, visst galopperade man över linjen senast och det är oroväckande och nu är det dock inte lika enkelt då det är kortdistans men tycker trots det att det kan vara en spik, då man har både farten och hårdheten, så JO Persson får vara offensiv direkt så tuggar man ner alla tillslut och travar stabilt 1661 meter, så räcker det. Vid gardering så tar man med 8 Alma Prins som varit i toppslag, 4 Bäcklös Faron och 1 Sundbo Nova som båda gått bra på slutet och har nog spets och ryggledaren.

Rank: 11, 8, 4, 1, 14, 12, 10, 2, 13, 9, 15, 7, 6, 5

 • V75-5

Jag har i inledningen av veckan varit inne på att gardera, men ju längre veckan har gått desto mera har jag riktat in mig på spets och slut för 1 Gooner och det känns som en vettig spik. Man tar ledningen får bestämma en bit eftersom det ska hittas positioner och försöka slippa dödens eller “alla” vill fram, det gynnar ledaren och det spikas!

Spets och slut för 1 Gooner.

Om man ska gardera ör det på att man kör ledaren trött och då gynnas 11 Xanthis Coktail som jag då vill betala för och 10 Van Gogh Z.S som imponerade senast. 6 Phoenix Photo var bra senast och kanske också ska med. 5 Bestbyarsenal och 9 Morotai Degato är bra men behöver bra resor för att utmana tror jag.

Rank: 1, 11, 10, 6, 5, 9, 4, 12, 2, 3, 7

 • V75-6

6 Your Dreamlove har innerspåret på tillägg och det kan bli bra men också strul, hittar man ut så tror jag det är toppchans och Westholm har form på grejerna, så man kanske kan få tredje invändigt och lucka? 3 Precious Thing och 1 Vilja T.Y.C öppnar båda bra och det är nog spets och ryggledaren? Då räknas båda tidigt eftersom 13 Super Sarah, 14 Kia Ora och 15 Lyckans Cash har bakspår på tillägg. Så min eviga häst jag tror vinner snart 12 Jamaica Boko från springspåret men den är inte blixt iväg. Jag rekommenderar att man streckar några hästar här.

Rank: 6, 3, 14, 1, 13, 12, 15, 9, 7, 2, 11, 8, 4, 10

 • V75-7

Jag får inget riktigt grepp om detta lopp. Är det så enkelt att Henrik Svensson spetsar med 2 Huddlestone och sedan får man styra och ställa och de går för sent i spåren, vilket gör att man håller undan? 

Är det så enkelt att det är spets och slut?

Eller är det så att 10 G.K.Justus kör fram tidigt och bara är bäst? Men det skulle kunna gynna 9 Jacoby Keeper som nog blir bättre och bättre? 1 Dollar Doc har bra läge men kan bli fast, klart intressant. Blir det körning så kan även 12 Reven Dejavu komma in i matchen

Rank:  2, 10, 9, 1, 12, 3, 5, 4, 8, 11, 6, 7

Mina andelssystemBästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips