V75-tips: Red Rum rundar alla?

Mantorp och jackpot där det finns några intressanta spikförslag. Vi får se hästar som var lite sugna på elitloppet i avslutningen och ett fint fyraåringslopp. Är det spets och slut som gäller på Mantorp eller får vi se några grymma prestationer efter resor i spåren?

 • V75-1

Bronsdivisionen över kort distans och är får vi se några riktigt intressanta hästar. Jag tycker direkt att 6 Inzogoud Am sticker ut, man har varit otroligt fin men samtidigt tufft med V75, jag tänker dock att Adielsson skickar framåt och därför tror jag det är toppchans och en tänkbar spik. Ska man inte spika måste man strecka på. 8 Indigo är en fin häst men kanske bäst utan ryggar men hög klass. 7 Illfindmywayhome, har visat bra form med tre starter, läget är också lite sämre. 3 Zenato och 2 King of Everything är båda snabb ut och kort distans borde passa utmärkt. 5 Certainly som är bäst över kortdistans men visat form och skulle det gå för fort från start så kommer man spurta ner många. 4 Hat Trcik var fin senast och kommer nog vara med i striden om det inte blir tredjespår först biten.

Rank: 6, 8, 7, 3, 5, 2, 4, 12, 9, 1, 10, 11


 • V75-2

Klass ett och voltstart där 1 Wingait Henke måste ha toppchans att leda runt om, man öppnar bra i volten och det borde vara grym chans att spåra runt om och är ett givet spikförslag, min spik i omgången. 11 X.Tour är nog lika bra som Henke, men ett klart sämre utgångläge, men vid gardering ska man med. 4 Erv Zet är osäker i volten, men räknas tidigt om man travar. 10 Wagger Zacker och 3 Just Make It tycker jag båda är bra, men kan nog inte göra jobbet själva för att vinna. 8 Oskar Run kommer smygas men behöver tur för att vinna.

Rank: 1, 11, 4, 10, 3, 8, 9, 7, 12, 6, 5, 2 • V75-3

Ina Scots Ära ett fyraåringslopp och jag tycker det känns öppet. Många som visat hög kapacitet men ojämna i prestationerna och min spontana tanke när jag ser loppet tänker jag strecka på. 3 Global Concept vann på ett mycket fint sätt från dödens senast toppchans, men 2 Edibear imponerade också enormt senast på sin nya balans och det blir samma nu. 1 Donizetti kan inte nyttja spåret på bästa sätt men känns intressant. 5 Full of Muscles och 6 Nazario är båda svårbedömda tänker jag, men 5 Full of Muscles ser ut att hittar rätt i Sverige och bra snack på Redéns häst. 9 Felix Orlando ska bli intressant om formen sitter där.

Rank: 3, 2, 1, 5, 6, 9, 7, 4, 8
 • V75-4

Diamantstoet med autostart, 4 Margareta Tooma har ju verkligen imponerat och med framspår känns det som det första strecket, blir mest streckad i omgången och man får nog göra jobbet igen vilket kan öppna loppet? 5 Divane Godiva är kanske favorit att ta spets och man har gjort bra lopp därifrån. 10 Marion Fouty Bon var favorit i stoeliten i lördags men galopperade då, bäst när man får springa på och nu bakspår vilket är negativt, men kanske är offensiv direkt. 1 Xanthis Delicious är tillbaka i Sverige och såg bra ut senast, kan absolut vinna, sista strecket får 9 Breidabliks Kahlua en chansning men har ju visat bra kapacitet.

Rank: 4, 5, 10, 1, 9, 7, 11, 2, 6, 12, 3, 8


 • V75-5

Jag trodde mycket på 10 Four Guys Dream i lördags, galopp då. Nu bakspår vilket kan passa utmärkt då man skulle gynnas om det blir tempo, men jag rankar 3 Sam the Man före då jag tror man kommer till spets och sitter man i spets och får bestämma borde man bli svårslagen. Tredje strecket får 4 Oxidizer som har fått ett lopp i kroppen och ett bra utgångsläge.

Rank: 3, 10, 4, 9, 5, 1, 2, 7, 8, 6, 11, 12


 • V75-6

Dagens Dubbel och klass två vilket är ovanligt men kul, för det känns som ännu ett roligt och svårlöst lopp. 8 Red Rum tror jag bara är bäst om det är som Daniel Redén säger att man ska går framåt för varje start nu. Jag tror man kör framåt och tar en position långt fram och blir då oerhört intressant. Vågar man inte spikar så gardera man med minst 10 Nls Zonett som kan springa på oavsett position och 5 M.T.Rick Nash som jag tror kommer överta ledningen och blir svårpasserad.

Rank: 8, 10, 5, 7, 11, 3, 9, 1, 2, 6, 4


 • V75-7

Vi avslutar med Guld och jag får känslan av att 6 Calle Crown går framåt med loppet och går ut här från framspåret och det kan bli perfekt när de tuffaste motståndarna fick bakspår, jag tror man övertar ledningen och ett spikförslag. 12 Born Unicorn har varit otroligt fin och trots sämsta läget tror jag man är första utmanare. 8 Esprit Sisu körs offensiv och kan bli intressant bara man slipper dödens. 5 Global Welcome tror jag kan ta sig till spets och släpper? 2 Antonio Trot visade form senast men vinner inte ofta.

Rank: 6, 12, 8, 5, 2, 1, 3, 11, 4, 10, 9, 7

Mina andelssystem

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips