V75-tips: Lång avslutning där Admiralen är bäst?

V75

Dag två på tredagarstravet på Axevalla och vi har en härlig V75 lördag framför oss. Jag tycker det är flera öppna lopp och det kommer vara en intressant omgång att följa. Efter förra veckans analys där sjuan satt i analysen och på Barncancerfondens system så vill man följa upp det med sju rätt igen och gärna lite bättre utdelning.


 • V75-1

I den inledande silverdivisionen över medeldistans och voltstart tycker jag tre hästar sticker ut. 1 Champ Lane går upp i klass men är bra och har dragit ett bra utgångläge, kan öppna fint i volten och är min spetsfavorit. 6 Amornero Roc från springspår ska bli intressant, men jag tror inte på någon jättesnabb start, dock hög kapacitet, men högst kapacitet tror jag 11 Unico Broline har och jag får känslan av att man är påväg tillbaka till formen. Ska man gardera med någon mer tar man med 2 Deep Pockets som alltid varit bra och ska bli intressant att se.

Rank: 1, 11, 6, 2, 10, 12, 7, 3, 4, 5, 8, 9


 • V75-2

Öppet klass två försök där jag gillar 9 Real Scotch mest och även om bakspåret är negativt så tror jag att hästen har högst segerchans bara man inte är för passiv och det brukar inte Magnus Djuse vara. 3 Swish the Cash är bra men har lite svårt att hålla i travet hela vägen, får man det att stämma så är det bra chans och given på kupongen. 7 Roll Control tycker jag visat klass och är man med långt framme så är man nog med på målfotot. 2 Laredo Boko och 1 Finndals Chasseur kanske gör upp om spets och ryggledaren och båda kan vara med om segern vid bra resor.

Rank: 9, 3, 7, 2, 1, 10, 8, 11, 4, 12, 6


 • V75-3

3 Black Fire imponerade senast när man spetsade och vann säkert, spetsfavorit igen och då blir man farlig även om man aldrig vunnit över distansen. Dock får jag känslan av att 1 Global Believer kan hålla upp ledningen och då blir det ett helt annat lopp, båda bäst i spets. Sedan har vi 2 Cobra mellan dessa två som vill till spets, men jag tror man får svar. Kanske gynnas 4 Inspiration som blir min första häst i loppet, man har bra läge och kan avsluta bra. Skulle det blir riktigt tufft tempo så kan 8 High Line Pellini, 11 Draupner och 10 Katalonia vara intressant.

Rank: 4, 2, 1, 3, 8, 11, 10, 6, 12, 9, 7, 5


 • V75-4

6 Samedi har ett bra utgångsläge och jag tror man tar hand om ledningen, fungerar ändringarna så blir man oerhört svårstoppad och kan vara en spik. Från bakre volten gillar jag 8 Readly´s Dream, 9 Dream of MoneyD.E. och skulle de hamnar bra på det tror jag på bra chans att hinna ikapp, kanske tar man även med 14 Hera Sisu coh 15 Pim Pim Joli som gjort bra insatser på slutet.

Rank: 6, 8, 9, 14, 15, 13, 10, 11, 1, 5, 12, 3, 2, 4, 7


 • V75-5

1 L.L.Royal är min spetsfavorit och klarar absolut av distansen, så toppchans att vinna och är ett spikförslag. Skulle man bli av med ledningen så är det 4 Santos de Castella som kan vara först fram och överta och bli segerfarlig, precis som 3 Global Workaholic som vill ha ryggresa över distansen. Bakom dessa finns det många fina hästar, men tre sticker ut för tillfället.

Rank: 1, 4, 3, 6, 12, 8, 7, 9, 10, 2, 5


 • V75-6

6 Under Armour gillar man ju och jag tycker det känns som det är ett okej utgångsläge och kan man vara först fram kanske man övertar spets, toppchans och spikförslag. Bakom är 9 Even Steven och 12 Parker som ska räknas, de gynnas av distansen och jag tror de kan utmana om segern ifall det inte strular efter vägen. 13 Hefner Am och 11 Cab Frontline är rysare bakom.

Rank: 6, 9, 12, 13, 11, 7, 2, 8, 14, 1, 3, 5, 10, 4, 15


 • V75-7

6 Admiral As tror jag kan öppna okej sedan glida fram till spets och då borde man bara vinna, spikförslag. Skulle det vara 7 Milligan´s School komma till ledningen kan man vinna och letar man en rysare så är det 8 Upstate Face som ska streckas, bra är hästen men det måste stämma med resan.

Rank: 6, 7, 8, 5, 9, 3, 12, 11, 2, 4, 1, 10

Mina andelssystemBästa spelbolaget för travodds

Bet365

 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips