V75-tips: Är det ettorna som gör det?

V75

Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har vi en jackpot även denna gång, men nu ser det ut som det kan bli lite utdelning? Hästar med siffran ett spikas, från spår 1 och spår 11 :) Många spännande hästar med just de spåren.

 • V75-1

9 Rossi Garline tror jag är den som har bäst kapacitet och chans att vinna loppet, man sitter i andraspår direkt och Adielsson kan kliva på när man vill, men jag vågar inte lämna den ensam på kupongen utan vill även betala för 7 Loyal Cash som är bra och kan man öppna som med bil så tror jag det kan vara spets. 4 Black Fire trivs med voltstart och har fyra av fyra, bra form och bra chans att vinna, dessa tre sticker ut. Vill man fortsätta att gardera så tar man många.

Rank: 9, 7, 4, 5, 6, 2, 1, 8, 3, 11, 10, 12 • V75-2

5 Palmyra kan nå spets och når man spets vinner man, spikförslag. Men segermaskinen 9 Real Scotch kommer nog vara offensiv och skulle det inte bli spets för min tänkbara spik måste 9 Real Scotch med. 2 Franklin Zet är ny hos Lähdekorpi, har ju visat att man duger tidigare och vi får se om man kommer iväg bra från start och kan störa. Spik eller tre streck.

Rank: 5, 9, 2, 4, 1, 11, 7, 6, 12, 10, 3, 8


 • V75-3

1 Iceland Falls tror jag enkelt tar hand om ledningen och därifrån blir man extremt svårslagen för vem vill sätta upp tempot? Jag tycker det är ett sunt spikförslag. Ska man inte spika så är 6 Micro Vick mycket spännande bara man hittar ner i andra spåret. Man avslutar alltid bra och under 1% för tillfället. 7 Audrey Effe och 9 Digital Class är bra och kan göra jobb själva men frågan är om man är sugen på dödens, är man det kan det gynna 4 Devs Daffodil som går bra med ryggresor.

Rank: 1, 6, 7, 4, 9, 2, 10, 8, 5, 3


 • V75-4

12 Queen Ligus springspår på tillägg och inga springspårshästar på första volten det kan bli perfekt att komma igen bra från start och sitta långt framme direkt, då tror jag på stor vinstchans och är just nu knappt spelad. 7 Breidabliks Kahlua bortvald vad Lugauer? Jag tror den har bra segerchans, sitter i andra spår och bara de inte stressar upp sig är den långt framme. 8 Coco Chanel Effe nu på svensk mark, svårbedömd men många brukar göra bra prestationer när man kommer till Sverige. 14 LaFerrari Dimanche har varit enormt bra i år, svårt läge men kan ju mycket. 1 Whispering Hills och 9 Anastasia Tav känns båda intressanta som hästar men som tveksamma favoriter dock, plus på 1 Whispering Hills att den är obesegrad i spets. 6 Bring Me Money tycker jag alltid är bra men läget är klurigt. Många streck eller tokchans?

Rank: 12, 7, 8, 14, 1, 9, 6, 4, 2, 10, 15, 5, 13, 11, 3


 • V75-5

11 Champ Lane imponerar och trots bakspår tidig här, kanske just för att det är många startsnabba så det kan bli en snabb öppning och blir den för snabb gynnas de där bak tillslut? 1 A Good Point är startsnabb och trivs i spets, 4 Vicky Grif är startsnabb men släpper och måste nog smygas. 5 Adde S.H trivs bäst i spets och 7 Natorp Bo är mycket startsnabb och vill till spets. Kunde man räkna ut vem av dessa som sitter i spets så hade jag låst med den men nu vill jag strecka alla som kan sitta i spets och min första häst.

Rank: 11, 5, 7, 1, 10, 4, 12, 8, 9, 2, 3, 6


 • V75-6

4 Racing Mange tror jag tar hand om ledningen och sedan får man 7 Milligan´s School utvändigt och känner jag Lövgren rätt så släpper han inte, därför första strecket på 4 Racing Mange. 10 Click Bait har bra form och hamnar man inte för långt bak kan man speeda ner alla, men kan inte gå för tidigt i spåren. 1 Gareth Boko har inte varit som bäst, ska nu testa växla upp och blir intressant att se om det får någon effekt.

Rank: 4, 7, 10, 1, 6, 11, 12, 5, 8, 2, 3, 9


 • V75-7

11 Charliebrown Effe har sprungit in hälften av sina pengar på de tre senaste starterna men jag tror trots det att man bara är bäst här trots spår 11 nu i bronsdivisionen. Det saknas inte motstånd, 1 Stenson är bra, 2 Hat Trick ojämn men kan mycket, 3 Frodo Cash bättre än många tror och hur bra fart får man på 5 Amorcer Levallo, nu när man fick vinna igen senast? Det enda som oroar egentligen är att det är bakspår denna gång, spik eller ett gängs streck.

Rank: 11, 5, 3, 1, 2, 6, 4, 9, 8, 10, 7, 12

Mina andelssystem
  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

  Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

  V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

  Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

  V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips