V75-tips: Först damernas sedan herrarnas

Efter besöket på Bergsåker i helgen blev man verkligen sugen på att se mera trav igen och framförallt längtar man efter en egen häst efter det tråkiga med min delägda häst. 7 rätt i lördags och en fin dagens dubbel vinst idag gör att jag laddad inför V75 jackpotten,  system är öppnade och tillgängliga.
Ta även chansen att vara med på min första Big9 andel

V75-1

Spets och slut direkt

  1640 meter diamantstoet är inte vanligt, men kan man inleda med spik på 1 Lady Beluga som jag tror efter att tittat i arkivet tar ledningen och sedan blir man extremt svår att ta sig förbi, jag spikar. Ska man gardera vill jag ha med minst 6 Georgia Am med lopp i kroppen, 3 Hindy Heikant och 4 Emma Häggenäs som öppnar bra, 5 Heoise Am som är bra för klassen och 9 Excuse Me som var oväntat bra senast.


  Rank: 1, 6, 3, 4, 5, 9, 10, 7, 11, 2, 12

  • V75-2

  1 Lucky Guy Boko tror jag vinner om man behåller ledningen, men 9 Kentucky River är kanske i fel klass och tar någon annan ledningen kommer man plocka ner motståndet från dödens, det skrev jag redan i måndags och jag står fast vid den tanken, låset! Vill man gardera klassen så tycker jag 8 Grappa Boy och 5 Le Piment är klassen bakom dessa och kan vinna med bra resa och 6 Fantom Godiva kan sitta i rygg på ledaren och skrälla.

  Rank: 1, 9, 8, 5, 6, 2, 7, 12, 10, 4, 11

  • V75-3

  Grym senast men fick inte vinna, tar revansch nu

  4 Rackham var bra i årsdebuten men fick ge sig i sista steget, tar revansch nu istället? Kan man öppna tillräckligt bra för att få överta spets så känns det som en solklar spik. Nu garderar jag med 5 Oscar L.A som gör årsdebut men har gått flera provlopp och är nog redo för ett bra lopp direkt, 6 E-Type Cash går bra varje gång och är nog också lite bättre med loppet i kroppen. Tre streck får räcka, men 2 Moses, 8 Maestro Crowe och 7 Sam the Man kanske man också betalar för om man går kort i ett annat lopp istället.

  Rank: 4, 5, 6, 2, 8, 7, 12, 3, 10, 9, 1

  • V75-4

  9 Nocturne Zon tycker jag visat hög klass och skulle man hamna bra på det är det toppchans, för första strecket i ett öppet lopp. Två hästar som imponerat är 13 Namanga Bo och 11 Eenymeenyminymoe som kan runda alla men det får inte strula om de ska hinna fram i tid. 7 Chantal Jet öppnar bra och intressant med barfota runt om för första gången, dessa fyra måste jag ha med. Sedan garderar man vidare och skrällen från framspår kan vara 4 Conrads Lill Babs som har bra fart.

  Rank: 9, 7, 13, 11, 4, 15, 14, 12, 8, 6, 10, 3, 1, 5, 2

  • V75-5

  High Line Pellini har imponerat från spets, men nu bakspår vad innebär det?

  3 Under Armour blir nog storfavorit och man har ju verkligen imponerat med alla segrar, men på något sätt så känns det som att det finns ett stopp strax? 9 High Line Pellini tycker jag är en grym hästar som borde ha toppchans bara de inte strular från spåret, jag är inne på att man plockar ner alla tillslut här då många kommer köra för det och det kan vara en spik till fina procent.. Tvåa rankar jag 5 Akilles Face som om man når ledningen kommer strida länge, 4 Gerben rankar jag också före favoriten och kul med barfota. 8 Hobart och 11 King of Greenwood är skrällar jag gärna tar med då de visat hög klass men får lite streck pga utgångslägen. Svårt lopp om man inte spikar.

  Rank: 9, 5, 4, 3, 8, 11, 1, 2, 12, 6, 7, 10

  • V75-6

  Hästen trivs på kortdistans där man är obesegrad i Sverige

  9 Laradja Vrithout och 7 King Schermer är två hästar man inte blir riktigt kloka på då de blandar insatserna, nu blev båda strukna och vad betyder det för loppet? För mig betyder det att 8 Eros Zola är nedstruken ett spår och det gynnar segerchanserna, man trivs på den korta distansen och skulle kunnat vara en chansspik men utan lopp i kroppen vågade jag inte utan dubblar med 5 Tom n´JerryDiamant som varit fin under jägersrostarterna och fick ett bra utgångsläge.

  Rank: 8, 5, 6, 10, 2, 4, 3, 11, 1, 12

  • V75-7

  Paralympiatravets första försök och 3 Very Kronos borde gå framåt med lopp i kroppen och visst har man siktat på det är, Jag tror man övertar ledningen från 2 Diamanten och sedan är det ingen som är i närheten, men om formen inte är riktigt på topp kan det bli tufft eller om 1 Express Jet skulle kunna hålla upp spets.. Intressant att se om man är offensiv med 6 Upstate Face denna gång och visst är det bra segerchans, tre streck räcker om man inte spikar?

  Rank: 3, 1, 6, 2, 11, 5, 10, 9, 8, 7, 4


  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

  Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

  V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

  Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

  V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips