V75-tips: 54 anledningar till att hitta 7 rätt

Det blev ingen succé även om det blir lite pengar inspelade under förra veckan jackpot. Denna vecka tänker jag minska ner andelarna och valde därför att enbart göra två, det minskar såklart chansen att hitta alla rätt men jag vill inte sitta där och vara osäker på om jag får andelarna sålda för det finns inget värre än att gjort jobbet och sedan inte kunna lämna in. Jägersro står för en öppen omgång och dom största favoriterna kommer jag att gardera, så vi går för pengarna på de två andelarn och andelarna är öppnade.


 • V75-1

Treåringar 20 meter före fyraråringar

Johan Jacobsson minne där treåringarna startar på första volten och fyraåringarna 20 meter bakom. Det brukar variera mellan treåringar och fyraåringar som vinnare. Denna vecka tror jag 2 Longgone Ricer har toppchans då man är stabil i volten och sitter bra på det direkt. Kanske får man överta från 1 Henke Will som dock också varit bra men nog är bäst med ryggresa? 3 Hilton öppnade riktigt bra och når man spets tror jag inte att man släpper. 10 Darlington Fame helt bortglömd, gjorde ett bra lopp i dödens senast, slipper man det så borde man vara med på fotot, dessa fyra vill jag minst strecka.

Rank: 2, 10, 1, 3, 4, 11, 9, 5, 8, 6


 • V75-2

Drömstart på V75?

Christoffer Eriksson kan få en drömstart på V75 då jag tror att man även har toppchans här med 4 Nyras Lars R ser spännande ut om man kommer iväg bra. 6 Dynamite Sensation noterade jag att den borde bli bättre med loppet i kroppen och vann senast också, imponerade när man kontrade, springspåret är såklart väldigt intressant för därför tillslut första strecket. 9 Laban Lagö dubblade jag med senast och när man fick luckan vann man säkert, bra resa igen? 3 Global Dubhe gjorde en grym långsida senast och hamnar man bra på det kommer den spurten bita bra och 7 Dubai Kronos visade senast att man är en bra häst, slipper man tredjespår större delen av loppet så är man med och utmanar.

Rank: 6, 4, 9, 3, 7, 1, 2, 5, 8, 11, 10, 12


 • V75-3

Låsa på två eller dubblera

1 Red Bar är väldigt intressant och skulle man kunna hålla upp ledningen borde det vara bra chan, kanske även läge att testa köra dag? eller släpper man till 4 Four Guys Dream som inte har världen vackraste rad men läget är bra och spurten senast var mycket vass. Ett lås? 9 Laradja Vrithout och 11 Natorp Bo skulle gynnas av tempo och ska med om man garderar vidare.

Rank: 1, 4, 9, 11, 5, 7, 6, 2, 10, 3, 8, 12


 • V75-4

Tvååringarna gör upp

Svensk Uppfödningslöpning och 3 Fiftyfour är en häst jag tycker har ett härligt driv, som jag läser loppet tar 1 Frustration ledningen och vilken härlig fart den visat! Så jag tror man kör där och man höll undan för 5 Vegas Wania som jag tänker att man nog vill ha med så långt framme som möjligt. I dödens sitter nog först 3 Fiftyfour men blir avlöst av 4 Feel No Pain eller 5 Vegas Wania och från andra ytter tror jag 3 Fiftyfour är vinnaren. Vågar man inte spika med tvååringar? Då streckar man 1,3,4,5.

Rank: 3, 4, 1, 5, 7, 2, 10, 12, 8, 11, 9, 6


 • V75-5

Första tanken var helgardering men det slutade med?

Klass ett över kort distans och det känns öppet, spontant tänker jag helgardering! När man suttit och tittat igenom statistik och lopparkivet vet jag inte om man blir så mycket klokare och sedan en strykning på nr.1 gör att loppet förändras igen. Jag har landat i att 3 X.Tour sitter i ledningen och blir därför första strecket, trivs där och strider hela vägen, en chansspik? 2 Halo Am riskerar att bli fast på innerspåret och borde nog inte vara favorit men fungerar man och inte blir fast vågar man inte räkna bort den. 5 Heartbeat Julie var fin från dödens senast, samma sak igen? Garderar man vidare är 10 Lucky Guy Boko, 4 Rampant, 4 Global Bodyguard och 7 Tidore Degato streckvärda.

Rank: 3, 2, 5, 10, 6, 4, 7, 8, 9, 11, 12


 • V75-6

En eller alla.

6 Candlewick mot enbart ston och spets bra vinstchans och spikförslag. Skulle det strula för hästen så tänker jag att 10 Palmyra borde ha bra chans även om man inte tog sig förbi 12 Caramell T.T senast. Från framspår är 1 Only Angelica O.C och 2 X.O.X.O intressant såklart. EN eller alla?

Rank: 6, 10, 2, 12, 1, 14, 11, 5, 15, 4, 7, 3, 13, 8, 9


 • V75-7

Långdistans hur utslagsgivande blir det?

9 Velten Swarovski ska gå ut över längre distans i Sverige och kan det vara det som gör att man tar segern? Gjort många intressanta starter, intrycket senast var fint och respekten för Goop gör att man kan vara offensiv? Spikförslag. Men ska man känna sig säker i avslutningen bör man strecka minst fyra stycken. 11 Love No Pain hur bra har man inte varit? 3 Lucifer Sam gillar distansen och att springa på i spets, 12 Under Armour har sämsta läget men är i grunden bästa hästen?

Rank: 9, 11, 3, 12, 7, 2, 10, 1, 5, 8, 4, 6

Mina andelssystem


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips