V75-tips: Får vi fira med Bubblor som är gratis?

Vi har en trevligt jackpot och det kan bli perfekt inför julklappshandeln med en fin vinst. Inte nog med jackpot så är det finaler på Solvalla vilket gör att vi får se riktigt fina hästar och det är sista chansen att köra barfota för året på V75 eftersom barfotaförbudet startar första december.

V75 analys:

Avd1: 5 Mellby Free imponerade när man höll ut Click Bait för en månad sedan. Nu är det barfota runt om igen och jag tror man tar hand om ledningen. Därifrån tycker man att hästen varit lite klen, men man vinner nästan varje gång i ledningen och jag tror man gör det igen- spik.
Ska man gardera tycker jag att 6 Kali Smart och 9 Hevin Boko är de två givna som varit bra och även fungerat bra efter lite vila. 8 Barbro Kronos var mycket fin senast men svårt utgångsläge igen, plus 2 Miracle Tile som spetsar och släpper och får man lucka vinner man nog.

Rank: 5, 6, 9, 8, 2, 7, 3, 4, 1

Avd2: 10 Prosecco har imponerat på slutet. Jag trodde inte på hästen senast på V75 då man turligt fick luckan och hann fram. Senast var man otroligt fin och är man lika bra nu borde det vara bra chans, men jag gillar verkligen 2 Mister K.O.Z och nu tror jag man tar spets. Då blir det vara svårt att ta sig förbi Seb.K-sonen.
5 Calmass vill nog också till spets. Jag vill även betala för 12 Ture L.A och 11 La Verite som båda har skyhög kapacitet och borde ha bra chans om man får en bra resa, kanske i rygg på favoriten?

Rank:10, 2, 5, 12, 11, 9, 6, 7, 3, 1

Avd3: 5 Brother Bill har verkligen toppform och verkar ju kunna tugga ner de flesta oavsett resan när man fungerar. 1 Milliondollarrhyme gick bra efter fin resa i Frankrike, siktar man mot spets nu? 9 Esprit Sisu har jag trott på hela tiden, men denna utveckling såg man inte riktigt och jag vågar inte lämna hästen utanför systemet. Låser på dessa tre och hoppas det räcker.

Rank: 5, 1, 9, 4, 10, 3, 7, 6, 8, 2

Avd4: 4 Minnucci Zon har varit otroligt fin på slutet. Stoet öppnar alltid bra och tar ledningen men verkar trivas bäst i ryggar och det gör att jag garderar, då man kanske släpper om någon bra är tidigt framme. Får man bestämma tempot blir man svårslagen, men med lite press så är det många som kan vinna. 9 Georgia Am känns helt bortglömd, toppchans om man fungerar. 13 Unique Juni och 15 Svecak Palema är oömma och kan tugga ner de flesta om det inte blir för många i andraspår. 7 Zante Grif går ju alltid bra och snart sätter man nosen först igen.

Rank: 4, 9, 13, 15, 7, 10, 1, 8, 11, 12, 14, 6, 2, 5, 3

Avd5: 3 Admiral As vinner loppet felfri!
Man tar en lugn start, kör framåt och tar dödens eller får överta och sedan tävlar de andra om just andrapriset. Förlorar man beror det på galopp. Funderade länge på att gardera men väljer nu att spika på allt. Jag litar på att Reijo ställt i ordning för vinst i sin sista silverfinal. Ska man gardera tycker jag man tar 1,3,9,8,5, om man tror på galopp.

Rank: 3, 1, 4, 9, 8, 5, 11, 7, 6, 10, 2

Avd6: 2 Gooner har bra läge och tar man spets blir man extremt svårslagen, spikförslag. 5 One Kind of Art har visat toppform, går alltid riktigt bra hela vägen in men har lite svårt att vinna. Med lite hjälp så är man tuffast mot.
7 Oracle Tile och 9 Hands Down D.E är två hästar som alltid avslutar bra, blir det lite tempo efter vägen är det mycket intressanta. 8 Condior och 10 Moses, 11 Mister Donald och 6 Red Mile Brodde behöver nog en bra resa för att vinna men får inte Gooner bestämma öppnar det upp för många fina hästar.

Rank: 2, 5, 7, 9, 8, 10, 11, 6, 1, 12, 4, 3

Avd7: 9 Santos de Castella har varit otroligt fin från spets men har varit sämre i ryggar, därför blir man lite bortglömd nu. Jag tror man har toppchans bara man inte hamnar sist från start och rankar den först. 7 Parker tar nog dödens och sätter upp tempot - kan vinna. 12 Gaylord Am har verkligen toppform och får man rätt ryggar kommer man gå bra sista 800. 8 Hipster Am är min favorit att sitta i spets efter 500 meter. 6 Zenato väntar på att det ska stämma perfekt och 1 Bugatti Miles har öppnat som en finlandsfärja hos Redén. Blir man inte fast räknas man.

Rank: 9, 7, 12, 8, 6, 1, 4, 11, 10, 2, 5, 3

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips