V75-tips: Bästa hästen vinner tillslut

Hugo Åbergs kvällen känns som den mest spektakulära dagen på Jägersro även om man också tar hand om Derbyt. Det är någon speciellt med denna tisdag, jag gissar att Martin Engström håller med om detta, som “alltid” är på plats på Jägersro. Hemmatränarna brukar vässa hästarna lite extra för att få möjligheten att glänsa.


 • V75-1

7 Lady Beluga kan öppna bra men är inte beroende av spets, det måste vara absolut toppchans och borde vinna loppet ungefär 50% av gångerna. Motbudet är att 2 Betting Pacer har hittat toppformen och kör i spets, plus att 5 Breidabliks Kahlua och 6 Eenymeenyminumoe hittar rätt ryggar för de båda avslutar alltid vasst. Spik eller fyra streck.

Rank: 7, 2, 5, 6, 9, 4, 8, 10, 1, 3


 • V75-2

9 Hidalgo Heldia kommer fortsätta springa in mycket pengar och klättra i klasserna, bakspåret är negativt men det kanske gör att procenten inte blir lika hög heller, spikförslag. Men det saknas inte motstånd. 1 Man U tog sig till spets och därifrån såg man läcker ut, 6 Calypso Degli Dei tog sig ut i andraspåret till dödens och kontrollerade sedan och vann säkert. Sedan har vi 3 Rare Magic och 4 Grappa Boy som inte visat toppform men varit bra under året.

Rank: 9, 1, 6, 3, 4, 7, 8, 5, 2, 11, 12, 10 • V75-3

Otroligt fint fyraåringslopp med utländska gäster som har fina meriter, men jag fastnade för 3 Larry Wood som var bra i försöket till sprintermästaren men hamnade fel i finalen, men såg ut att gå i mål med lite sparade krafter, toppchans på spets och idag tror jag man kör i spets. 5 Fly Light skulle utmana om segern senast men blev kvar på innerspåret, jagar revansch, 4 Felix Orlando också fast senast kan öppna bra. 10 Seven Nation Army bakspåret kan ställa till det men går det fort första 1000 så har man bra styrka kvar sista biten, 2 Charmant de Zack ska bli intressant att se, rader är inte så fin men kapaciteten är hög, jag vågar inte lämna 7 Vince Nice om man ska gardera på för den har bra fart i benen men haft otur, snart vänder det.

Rank: 3, 5, 4, 10, 2, 7, 9, 8, 6, 1


 • V75-4

4 Gio Cash vann senast från dödens och det var lite småstumt på slutet men trots det säkert, kanske tar sig till spets och borde vinna? Men 5 Don´t Say Gar och 7 Barack Face har båda visat hög kapacitet och ingen räds att gå i dödens, så det kan bli tempo. 1 Monastery Boko fick äntligen vinna lopp senast, jag spikade ju gången före till 3% men då var man tvåa som vanligt. Kan man hittat vinnarskallen eller var det bara klent motstånd? 9 Bismillah Face och 10 Pearl Vrijthout har båda fart för att vinna men behöver tempo på vägen, skrällar.

Rank: 4, 5, 7, 1, 9, 10, 3, 8, 2, 6


 • V75-5

6 Eros Zola visade verkligen vinnarskalle när man vann på Tingsryd och jag tror man har nytta av den igen, många som kör offensivt och Flemming går med och plockar ner alla tillslut? Men jag vågar inte lämna 7 Hipster Am som jag alltid haft med och senast fick man även vinna över medeldistans. 1 Natorp Bo tillbaka hos nygamla tränaren och fick ett bra utgångsläge, spets och kör där? 2 Bugatti Miles gör det alltid bra och ska såklart räknas. Rysare bakom är 4 Kilimanjaro och 9 Beckham.

Rank: 6, 7, 1, 2, 4, 9, 12, 8, 10, 3, 5


 • V75-6

1 Don Fanucci Zet drog innerspåret och det ska bli intressant att se om Örjan laddar för att hålla ut 2 Click Bait och 3 Önas Prince eller om man bara försöker hitta ut. Jag tror man kör mot spets och kan hålla ut de andra och är då vinnaren i loppet. Skulle det inte bli så, kommer det gå extremt fort i första sväng och det gynnar 6 MIster F.Daag som då kan plocka ner alla tillslut. Eller är det så att spetshästen kan rinna undan? En rysare bakom är 9 Stoletheshow som visat toppform.

Rank: 1, 6, 2, 3, 9, 7, 5, 10, 4, 8


 • V75-7

11 Hades de Vandel gick otroligt bra senast och den andraplatsen var mycket bra för vinnaren var enorm den dagen. Jag tror man kör lite tidigare denna gång och får man tag i första volten i tid vinner man, spikförslag. 1 Darlington spetsar och släpper till 3 Verdace Face, dessa två är sedan de svåraste motståndarna till min vinnare.

Rank: 11, 3, 1, 10, 12, 5, 14, 9, 6, 8, 15, 7, 13, 2, 4Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips