V75-tips Andra spikarna kan dansa undan till lite blommor

Andra omgången för året och jag tycker det är en intressant omgång där det är svårt att hitta spikarna. Det känns som det är flera lopp man skulle kunna lösa på ca två till fyra streck på. Så extra viktigt för mig under denna omgång har varit att fundera kring spetsstriden i alla lopp för att få ett bra grepp om positionerna som avgör valen för egen del.

V75 analys:

Avd1: 7 Chestnut Bojje galopperade bort chanserna förra lördagen, nu hoppas man på snabb revansch, hästen öppnar okej men brukar köras framåt och jag tror många släpper om man kommer tidigt över den långa distansen, första strecket. 9 Silver Bullit hade jag som rysare senast, man fick fritt och spurtade okej, nu lite utlämnad med bakspår, men får man lite hjälp efter vägen så spurtar man ner många. 8 Champ Lane såg inte som bäst ut senast och kanske är bättre utan ryggar? Blir det dödens och loppet blir lite låst? Dessa tre måste med för egen del. På detta system streckar jag tre till som har spår innanför och kan få bra resor. 6 Stepping Moneyboy, 1 Amorcer Levallo och 5 Ottilia Fri.

Rank: 7, 9, 8, 6, 1, 5, 4, 3, 11, 10, 12, 2

Avd2: 1 Optimum Bankrobber är riktigt långsam ut och måste ta sig ut i andraspår så fort som möjligt, gör man det och får lite draghjälp en bit så går man hela vägen in och får första strecket. 9 Oskar of Sand slagen av en bättre häst senast men gick bra efter vila, borde gå framåt nu. 8 Point to Point trodde jag kunde skrälla senast, kanske dags nu? 10 Immigrant Am är också intressant då man suttit fast och man vill nog testa ordentligt denna gång. Sista strecket till 7 Danilo H.B som nog sitter i spets och blir hästen att slå, vinner om man får bestämma första varvet.

Rank: 1, 9, 8, 10, 7, 12, 5, 11, 6, 2, 3, 4

Avd3: 7 Disco Volante brukar dominera guld under vintern och jag tror det är dags för vinst igen nu. Man kan nog köra sig till ledningen och sedan måste de andra vara riktigt bra för att ta sig förbi, spikförslag. 6 Lucifer Lane blev lite het senast efter körningen om spets, kanske tas lugnare nu men får nog göra jobbet och 4 Snowstorm Hanover som jag trodde skulle vinna när man fick luckan senast, kan ta sig revansch om Disco inte dansar undan.

Rank: 7, 6, 4, 1, 3, 9, 2, 11, 8, 5, 10

Avd4: 15 Florist spikades senast, men då satt Kevin kvar i andra ytter och blev fast med precis alla krafter, gången innan plockade man ner vassa hästar från dödens, så jobbet borde man kunna göra här och det krävs från dubbla tillägg men jag tror man är tuffast och tycker det är ett spikförslag. 8 Dream of MoneyD.E är tuffaste hästen av de resterande och hittar man ut i slagläge borde man vara den som är svårast för Florist att ta sig förbi. 3 Chiclet och 5 Nikita Vrijthout skulle båda vara intressanta om de skulle nå ledningen.

Rank: 15, 8, 3, 5, 13, 2, 4, 12, 6, 10, 11, 14, 7, 1, 9

Avd5: 5 Bandit Frontline var tidigt ett spikförslag men desto mera jag läser i loppet gör det att jag tvekar. Hästen öppnar bra och var okej från spets i finalen senast men tröttnade lite för mycket för att jag ska vara nöjd. Kommer man till spets så tror jag att man vinner men det är bra hästar innanför också. 9 Federer är också bäst i spets men skulle det bli en utdragen körning om ledningen tror jag hästen kan plocka ner alla och därför rankar jag den tvåa. 3 Claw vill till spets, precis som 4 Mojo Express även om man plockade ner alla från dödens senast och kanske nöjer sig med den positionen? Dessa fyra måste med för egen del. Sedan kan man fylla på med 10 Woodbury Wine, 7 S.G.Kingstone, 12 Roc Star Joli som alla har visat fina fartresurser och streckar man på får man inte glömma 2 Global Virgin som man låter väldigt uppåt på till denna start.

Rank: 5, 9, 3, 4, 10, 2, 7, 12, 11, 6, 1, 8

Avd6: 10 Aurora Show spikades när man galopperade från spår två, gången efter var man med på kupongen och man travade iväg men hade då inga hästar utvändigt. Man gick även bra och var tvåa i mål, för mig givet första streck och jag var sugen på att spika först men oron över startspåret gör att jag kommer att gardera, hade jag spelat reducerat hade jag haft den som en utgångshäst. 7 Kirsi Boko och 11 Donna Summer kommer med absolut toppform, men lite kluriga lägen med spår ett på tillägg och spår fem för en häst som vill springa på i spets. Rysaren som jag inte tänker glömma bort är 8 Solkattens Daizy som jag försökte jobba in för tre starter sedan när man inte orkade ta sig förbi men har varit bra i alla starter efter det också. 5 Machi är intressantast från framspår och får ett streck.

Rank: 10, 7, 11, 8, 5, 3, 9, 13, 14, 12, 6, 2, 4, 1

Avd7: 4 Sweetman verkar oslagbar i spets och nu med bra läge är nog siktet inställt, hur gör 2 Four Guys Dream då jag tror man skulle kunna svara upp ledningen, jag läser det som att man släpper och nöjer sig med en bra resa och hoppas på luckan tillslut när det är debut i silver. Skulle man svara gynnar det 1 Innovation Love som jag har skulle vara den tillsammans med 2 Four Guys Dream jag skulle gardera med om jag inte spikar 4 Sweetman. Jag tror på ledningen efter en bit och sedan vinner man säkert, spik.

Rank:4, 1, 2, 5, 3, 10, 8, 7, 12, 6, 11, 9


Denna vecka öppnar jag två system, finns intresse för den större andelen "Jimmies Chans" ( 10 andelar och kostar 458 kr st.  exklusivt) eller "Jimmie 24K", (8 andelar och kostar 239 kr st. Jakten på guldet är igång, kommer säljas i max 24 andelar dvs tre system.) hör av er till mig så öppnar vi dessa till nästa omgång.

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips