V75 Solvalla - Kriteriet

Kriteriehelgen är här och finalen och oaks går under lördagens V75, sedan har vi bland annat STL-finalerna och Europaderbykvalet på söndagen. Det är även kriterieauktionen som är spännande där många letar den hästen som ska ge de chansen att vara med i dessa stora fina lopp. Skulle man vilja bli delägare av en häst kan man höra av sig till mig så tittar vi på det framöver.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Chans - 10 andelar och kostar 458 kr st. Bygger på samma grund men går får pengarna, öppnas vid enskilda tillfällen och jackpott omgångar, exklusivt system.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analys:

Avd1: 4 Admiral As har verkligen imponerat och blir omgångens största favorit med rätta. Spontant borde man vinna detta ungefär åtta gånger av tio, så självklart kan det vara en spik i omgången. Tror man att det blir galopp eller att hästen inte har den rätta formen så tar man i första hand med 5 Rackham som varit enormt bra på slutet. Har man råd tar man även 7 Eddy West, 6 Oxidizer och 1 Sweetman.

Rank: 4, 5, 7, 6, 1, 3, 2, 9, 8, 12, 10, 11

Avd2: 4 Santos de Castella lör Westholm själv, man har spetsläge och når man spets blir man mycket svårslagen då man vunnit fem av sex gånger från spets, ett spikförslag. Jag hade 2 Parker som först häst men strykningen som gör att man hamnar på innerspåret gör att jag rankar den tvåa. Nu finns det stor risk för att man blir fast på innerspåret. 3 S.G.Kingstone kommer nog “punktmarkera” favoriten och får tredje strecket. 5 Clandestine tror jag får ryggledaren och kan vara en rysare med lucka.

Rank:4, 2, 3, 5, 12, 8, 10, 7, 11, 9, 6

Avd3: 15 Activited är fantastiskt bra och även om man står 40 meter bakom tror jag att man kommer kunna gå med och plocka ner de flesta. Det kan dock bli många i andra och tredjespår så jag kommer att gardera med 13 Zante Grid och 12 Orlando som jag tror är bäst på mellanvolten och 12 Orlando känns bortglömd från sitt springspår. 1 Minnucci Zon spetsar och kanske släpper igen till 5 Rarity A.F som då får tugga på och kan hålla undan denna gång. 8 Darah Bibo har bra form och får sista strecket.

Rank:15, 13, 12, 1, 5, 8, 11, 2, 3, 6, 7, 10, 14, 9, 4

Avd4: 12 Great Skills till 7% tycker jag mycket intressant, jag får känslan av att det kommer vara många som kör från start och det kan gynna även de som har sämre utgångslägen. Kanske en galen spik? 2 Red Lady Express och 3 Isabelle Cash tycker jag är de som är mest spännande från framspåren, både imponerade på mig och kanske går framåt med loppen. 1 Senorita Tokio är en typisk Nurmos som bara gått några få lopp och kan växla upp nu när det är dags?

Rank: 12, 2, 3, 1, 5, 10, 4, 6, 8, 11, 9

Avd5: 11 Barbaresco V.W under 1% just nu och jag tror man har toppchans och funderar på att spika. Visade härlig form senast, har tre av tre från bakspår på distansen och när det verkar som det laddas från start så kan det absolut bli en bakspårsvinnare. 9 Perpetuate är nog bästa hästen och kanske drar fram min vinnare? Kan såklart också vinna. 4 Mateo de Reve stark och bra kan dock bli dödens på 5 Condior som jag tror tar sig till spets och därifrån har man visat att man är otroligt bra. Ska man gardera så tycker jag att 2 Iwan Boko också måste med på intrycket senast.

Rank: 11, 9, 4, 5, 2, 1, 3, 6, 10, 12, 7, 8

Avd6: 3 Francesco Zet springer mest och drömmer i loppen men verkar trots att veta vad som gäller när man inte har hästar framför sig, jag tror Örjan vet vad han gör och kan vara en spik. Ska man gardera måste man ha med 4 Donizetti och 10 Mellby Jinx som båda kommer gå framåt med loppen. Kanske tar man med 2 Mister Invictus och 1 Kavatosåfin som har drömlägen.

Rank: 3, 4, 10, 2, 1, 9, 11, 5, 7, 8, 12, 6

Avd7: 4 Swagger har imponerat otroligt på mig och nu blir det laddning igen, når man spets vinner man tror jag och därför första strecket. 11 One Kind of Art var otroligt bra senast, rundar många och kanske alla om de andra kör för fort första varvet. 2 Grandfather Bill är kaxig i ledningen och de kommer nog göra allt för att ta den. 9 Cash Cowboy och 5 Frodo S är de med bästa chans av de som inte är streckad så mycket.

Rank:4, 11, 2, 9, 5, 6, 12, 1, 10, 7, 3, 8

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Halmstad vi drar igång V64-veckan och som alltid är det stall Untersteiner i fokus med express-avslutning. I V64-3 dock tror jag ... Läs travtips

Halmstad och det brukar vara fina förutsättningar oavsett väderlek, vilket gör omgången lite extra rolig. Jag har känslan av att det är i inledningen ... Läs travtips

Dagens Dubbel-1 I första avdelningen på Dagens Dubbel väljer jag att chansspika 4 Bee Kronos som besitter riktigt hög kapacitet. Har hoppat i ... Läs travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips