V75 Solvalla Jubileumspokalen 18 augusti

Dags för jubileumspokalen och en extra V75 istället för V86 denna onsdag, för egen del hade jag inte haft något problem med att stärka varumärket V86 med en omgång här. Vilket femåringslopp vi får se, jag hoppas verkligen alla har bra form också för då blir det nog någonting extra. Sju rätt och innan det sex rätt men bra betalt, så visst sitter det lite form här, så nu kör vi!

Ni kan delta i mina system

Jimmie Chans - 10 andelar och kostar 458 kr st. Bygger på samma grund men går får pengarna, öppnas vid enskilda tillfällen och jackpott omgångar, exklusivt system.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analys:

Avd1: Tre varv och jag tror 8 Reckless kan vara först över mållinjen, kanske inte som bäst senast men innan det har man kommit igång och jag tror man gör en bra insats över tre varv. 9 Racing Brodda låter man nöjd med och de mindre bra prestationerna finns det förklaringar till, kanske barfota runt om! 10 Usain Henna trodde man var slut men imponerade över tre varv och får ett streck. 1 Reddington ska försöka volta rätt och sedan köras i ledningen, intressant såklart och sista strecket.

Rank: 8, 9, 10, 1, 6, 4, 7, 5, 2, 3

Avd2:2 Seventh Heaven tror jag spetsar och sedan kör man där över den korta distansen och då kommer ingen hinna med, spik. Vid gardering så tycker jag 5 Good Vibes ska med som jag tror är ungefär lika bra men får nog göra jobbet i dödens, skulle det bli spets är det toppchans. 4 Miss Irma och 9 Athena Face är steget bakom och ska man ändå gardera kanske man tar med 7 Indira Split också.

Rank: 2, 5, 4, 9, 7, 8, 3, 6, 1

Avd3: 6 Mellby Free vet vi alla vad hästen kan och skulle man nå spets så är man alltid bra, men min känsla är att hon numera tycker 2140 meter är lite långt och det man bli stumma ben tillslut, så jag kommer att gardera. 3 Allegra Gifont har siktat mot detta lopp hela tiden, gick fint bakom topphästar senast och måste med. 4 Rebella Matters kommer upp från Frankrike och då siktar man ju enbart på vinst. 11 Kali Smart och 10 Chicharita har båda visat hög kapacitet och kan skrälla om det blir körrning första varvet.

Rank: 6, 3, 4, 11, 10, 12, 2, 9, 1, 5, 8

Avd4: 11 Lipstick Tooma tror jag är starkast och bäst tillslut i detta stolopp över 2640 meter, man går alltid bra och håller tempot så de andra kommer vara trötta och då fortsätter Lipstick Tooma bara att trumma på, spik. Vid gardernig tar man 1 Dixie Brick som är obesegrad på distansen, 9 Arquana As som har visat hög kapacitet i första hand.

Rank: 11, 1, 9, 8, 7, 5, 10, 6, 4, 2, 3, 12

Avd5: 11 Use Face bara sprang ifrån de andra senast och vann med halva upploppet kändes det som, borde vara bättre för hästen att gå i ryggar så jag tycker det känns intressant och första strecket, men 9 Himalaya Sisu tar man av skorna igen och när man gör det brukar det bli vinst så man kanske ska låsa på dessa två? 12 Mellby Happy tycker jag sett fin ut och kan vinna trots tråkigt spår. 7 Eight Hour är en bra häst och med framspår istället för bakspår som mina första streck har blir den intressant. 2 J.J.Another Vinn har bra läge och det låter som man laddar för detta lopp. Tar även 4,5.

Rank:11, 9, 12, 7, 2, 4, 5, 10, 6, 1, 3, 8

Avd6: Jubileumspokalen och jag tror Bergh fått ordning på 2 Hail Mary som kommer köras till spets och sedan måste de andra vara extremt bra för att ta sig förbi. Är det någon som är så bra är det 10 Don Fanucci Zet som man rycker skorna på igen som under elitloppsfinalen. 6 Aetos Kronos får alltid göra jobbet och får nog göra det igen men ger sig ju aldrig och går inte att räkna bort. 3 Admiral As har verkligen visat toppform och 5 Click Bait kan öppna och kanske förstöra för 2 Hail Mary men visst släpper man med Click Bait och hoppas på luckan, eller direkt letar sig ner i ryggen på ledaren? Den som har råd streckar även 9,1,7.

Rank: 2, 10, 6, 3, 5, 9, 1, 7, 8, 4

Avd7: Vi avslutar med treåringar på start och fyraåringarna på tillägg. 3 Asteroid tror jag kommer iväg bra och övertar spets, sedan kommer man köra så fort att ingen kommer hinna fram så ett spikförslag. Vid gardering tycker jag det är 9 Boston Wise L och 8 Rome Pays Off som båda kan vid sin bästa dag, hinna ikapp och utmana. Ett sista streck kan vara 1 Bidensky som gör sin första start för året och känner jag Örjan rätt så släpper han och hoppas på luckan över upploppet och kommer den kan det gå undan.

Rank: 3, 9, 8, 1, 5, 10, 6, 7, 4, 2Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips