V75 Solvalla 31 Maj Elitloppet » 30 maj | Jimmie Nordberg -…

V75 Solvalla 31 Maj Elitloppet

Det blev segrar i spets för de flesta hästarna under lördagen och det var väldigt svårt att ta någonting tillslut, blir det samma visa i morgon? Det återstår att se men det ska bli en intressant eftermiddag.

Jag lyckades tillsammans med mina vänner på hemmaplan hitta sju rätt så självförtroendet känns bra.

Ni kan delta i mina system

https://tillsammans.atg.se/lagsida/34768

eller https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till kl 16:00.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 200 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 100 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

Jimmies chans - 25 andelar och kostar 64 kr st, Ny andel som för att behålla det lite lägre priset är uppdelad i 25 andelar för att göra ett lite mera chansartade system.

Min ranking:

V75 - 2020-05-31 - Solvalla

1: 4, 6, 8, 10, 7, 5, 2, 3, 1

2: 6, 7, 2, 10, 1, 9, 3, 4, 5

3: 8, 1, 3, 4, 2, 9, 10, 6, 7, 5

4: 4, 1, 5, 2, 7, 3, 6, 10, 11, 9, 12, 8

5: 4, 5, 9, 3, 12, 2, 10, 11, 1, 7, 6, 8

6: 1, 8, 2, 4, 3, 6, 7, 5

7: 1, 4, 8, 5, 3, 6, 2, 7

Avd1: 4 Odd Herakles borde ha bra chans om man kan hålla ut de övriga in i första svängen och sedan få bestämma i ledningen, spikförslag. Når man inte spets borde det vara toppchans för 6 Joseveis eller 8 Lome Brage som jag tror gör upp om spets. Skulle det köras för fort första varvet gynnar det 10 Månprinsen A.M och 7 Roli Eld.

Avd2: 6 Tonique spurtade enormt bra senast hittar man en bra position tror jag att man spurtar till seger denna gång men det är svårt att få en bra position så jag garderar. 7 Southwind Queen var otroligt bra senast och är man lika bra igen får de andra hålla i sig. 2 Sasha My Way låter Kolgjini sådär spännande nöjda med. Dessa tre är måste streck, men har man råd tar man även 10 Golden Tricks, 1 Dontlooseallmoeny och 9 Gina Mearas.

Avd3: 8 Ecurie D är något extra och kan det vara som med Don Fanucci Zet under lördagen att det bara är ett oddshöjande spår? Jag tror man bara är bäst i loppet och spikar. Garderar man tycker jag 1 Osterc, 3 Click Bait är tidigast, kanske även 4,2.

Avd4: 4 Hell Bent for Am kan få överta ledningen och då borde man bara vinna men jag gillade verkligen intrycket på 1 Philosopher senast med sin vassa spurt och med läge för spets nu är man spännande. 5 Kuyt F.Boko bra senast men ännu bättre nu med lopp i kroppen, dessa tre borde göra upp om det. Kanske 2 Bolero Gar är rysaren?

Avd5: 4 Chapuy tror jag spetsar drar hårt och det kan vara spets och slut. Toppchans borde det var. Skulle det bli körning från start gynnar det 5 Harley D.E som dock trivs bäst utan ryggar, 9 Tabasco C.D som man låter mycket nöjda med och 3 Arapaho Ghostdance som är spännande i loppet. Rysaren är 12 Anita Roc.

Avd6: Första elitloppsförsöket där 1 Vivid Wise As sitter på leken, om man håller ledningen vågar ingen göra något och man vinner, spikförslag. Men tar någon annan ledningen kan nog alla vinna. Spika eller strecka på. 8 Earl Simon, 2 Sorbet, 4 Missle Hill, 3 Disco Volante och 6 Milliondollarrhyme streckas nog.

Avd7: 1 Elian Web har imponerat stort när man gått i ledningen och jag tror man kan behålla den nu också och då vinner man försöker på att de andra vet detta och därför kör för en finalplats. Därför är det ett spikförslag. Men ingen vinnare i en final tror jag. 4 Attraversiamo, 8 Propulsion är de första motbuden om segern.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips