V75 Solvalla 29 maj Elitloppslördagen

En lång vecka med många timmar i lopparkivet, med diskussioner både i text och muntligt. Statistik och jämföra prestationer och spår. Man har gissat hur loppen blir körda och vem som sitter var i loppen och vilket tempo det kommer vara första varvet för att veta vem som ska vara först över mållinjen för det är trots allt det streckspelen handlar om. När man backar ut från spelet och tänker bara på sporten så är det enormt trevliga och fina lopp och jag önskar verkligen att jag fick kämpa mig upp på E-läktaren och sitta där igen och njuta av alla hästarna.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Chans - 10 andelar och kostar 458 kr st. Bygger på samma grund men går får pengarna, öppnas vid enskilda tillfällen och jackpott omgångar, exklusivt system.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analys:

Avd1: Ett härligt stolopp där 2 Georgia Am kanske är bäst om man lyckas ta sig framåt direkt och kanske kan öppna tillräckligt bra för att överta ledningen? Gör man det tror jag att man vinner. Men 6 Joyful Trix är en bra häst som kan öppna bra och från springspåret kanske man är favorit att nå ledningen och givna andra strecket. 11 Arquana As är tredjehästen som varit bra när banorna varit bra och dessa tre måste med för egen del. 15 Ultra Bright får tufft att hinna ikapp men är alltid intressant, 8 Erin Zet är en rysare om man kommer igenom bra precis som 7 La Mauresque.

Rank:2, 6, 11, 15, 8, 7, 9, 3, 13, 12, 14, 10, 4, 1, 5

Avd2: Det mest svårlösta loppet tycker jag, men självklart så blir det 5 Rotate som första häst då den varit så otroligt bra hos Goop och från ett bra spår och oöm måste den streckas först. 1 Deal Done Zet har spetsat från spår ett tidigare och trivs bra där och strider hela vägen, kanske kan man låsa på dessa två om man tror skrällarna kommer någon annanstans. Men jag gillar 10 Mandela Zon och 9 Alpago W.F och dessa kan inte räknas bort. 2 Credit to Love och 8 Z.Boko är skrällarna bakom.

Rank: 5, 1, 10, 9, 2, 8, 3, 7, 12, 11, 6, 4

Avd3: 7 Jaguar Dream ser t som en dröm och springer som en dröm, ska nu gå barfota och för mig är det ett spikförslag. Man har plockat ner hästar som Forfantone Am från dödens så känslan är att skulle kunna plocka ner dessa hästar även från dödens. 4 Cab Lane är bra och ska försöka styra framåt och överta ledningen, precis som jag tror 6 VIkens High Yield ska försöka göra som inte var bra bakifrån senast. Superskrällen bakom kan vara 11 Ubiquarian Face som alltid går bra och skulle det bli för tufft tempo så kan man skrälla.

Rank: 7, 4, 6, 11, 9, 2, 1, 10, 3, 8, 12, 5

Avd4: Jag tycker tre hästar sticker ut och det är 5 Gogobet Sisu som går ner i klass och har varit mycket fin, har ett bra utgångsläge och är första hästen. 10 Venture Capital ska nog vara favorit med tanke på sitt fina facit och var otroligt fin senast, nu bakspår och det gör loppet jämnare, jag vill även spela med 1 Bravo Sabotage som kan öppna bra och få en bra resa och man strider alltid hela vägen in i mål. Visst hade jag gärna betalat för 2 Halo Am också men pengarna räcker inte riktigt till.

Rank:5, 10, 1, 2, 12, 6, 8, 7, 4, 9, 3, 11

Avd5: 5 Oxidizer satt kvar senast och fick krafter kvar vilket kan vara utmärkt till denna start. Ett bra startspår och en stabil kusk som gör att jag tycker det är ett spikförslag. Ska man gardera så tycker jag 6 Sam the Man som gått riktigt bra i Norge, 8 Easy Cash som drog en nitlott med spåret men bara man inte blir hängandes i spåren borde man vara med i striden. Rysarna är 3 Otroligosåfin om man når spets utan att det kostar för mycket och 9 Il Duce Boko som vill ha tempo hela vägen.

Rank:5, 6, 8, 3, 9, 2, 1, 10, 11, 7, 12, 4

Avd6: 4 Double Exposure är min spik i omgången, jag tror man gått framåt med loppet och tar sig till spets, sedan får man bestämma en bit och sedan så kommer ingen ikapp. Vill man inte spika så spelar man med 1 Billie de Monforte som ska försöka ta emot favoriten, det blir spets eller ryggledaren. 6 Unique Juni har varit riktigt bra på slutet och kan utmana om det blir tempo och detsamma gäller 9 Dear Friend.

Rank:4, 1, 6, 9, 8, 10, 2, 7, 5, 3

Avd7: Vi avslutar med det fantastiska loppet Harpers Hanover och jag har ett galet spikförslag i 9 Jerry Mom, jag får intrycket av att man trivs att gå med i ryggar och man kan gå med bakom någon av de andra och sedan speedar man riktigt bra vilket gör att man kommer spurtar ner troligtvis alla och jag är sugen på att spika. 8 Who´s Who ska räknas och vill gärna gå i ryggar länge också för då är man riktigt lycklig och springer på snabbt sista biten. 1 Maestro Crowe vet nog inte än på hur man blir trött och visade senast att man kan springa riktigt fort en stund också, så given från framvolten. 2 Boston Wise L och 7 Born Unicorn är två hästar som vi inte sett botten på, stämmer det under lördagen kan man skrälla.

Rank: 9, 8, 1, 2, 7, 6, 3, 4, 14, 15, 12, 10, 13, 5, 11

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips