V75 Solvalla 2 november Finaler

V75 Solvalla 2 november Finaler

Dags för finaler och som vanligt otroligt fin sport trots november månad. Finalerna är alltid luriga, tre hästar i varje lopp som sticker ut ofta och vinner dessa blir utdelningen inte så hög, men en skräll kan räcka, så spika rätt och tro på dina egna vinnare.

Ni kan delta i mina system

https://tillsammans.atg.se/lagsida/34768

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till kl 16:00.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 200 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 100 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

Jimmies Semiexklusiva - 20 andelar och kostar 150 kr st, Ny andel som för att behålla det lite lägre priset är uppdelad i 20 andelar, men för dom som vill lägga 300 kr får man 10% som jag brukar ha. SemiExklusivt betyder att andelen lämnas in i max 2,5 system om den blir slutsåld.

Min ranking:

V75 - 2019-11-02 - Solvalla

1: 3, 5, 12, 4, 1, 10, 2, 7, 11, 6, 9

2: 3, 2, 13, 1, 8, 4, 15, 5, 9, 12, 10, 14, 6, 7, 11

3: 3, 6, 8, 11, 1, 9, 7, 10, 2, 4, 12, 5

4: 6, 4, 11, 1, 9, 10, 7, 8, 5, 3, 12, 2

5: 9, 8, 5, 11, 1, 10, 12, 6, 3, 4, 7, 2

6: 5, 12, 4, 7, 6, 8, 2, 11, 9, 3, 10, 1

7: 5, 11, 1, 9, 2, 6, 3, 8, 4, 12, 10, 7

Avd1: 3 Ural imponerade genom att behålla ledningen och sedan gå undan säkert. Nu rycker man skorna och har ett bra läge igen, blir nog släppt till ledningen och ett givet spikförslag. Ska man gardera är det 5 Global Undecided, 12 Martin de Bos, 4 From the MIne och 1 Smedvikens Cruiser som ska med.

Avd2: 3 Fossens Wally tror jag är hästen att slå och ett tydlig tipsetta, men volt är en osäkerhet och risk för dödens och där trivs man inte gör att jag garderar. 2 Melizza är en riktig rysare som kanske kan få ryggledaren och med absolut toppform ett måste streck. 13 Walkie Talkie har grym form och är nog den från tillägg som kan utmana. 1 Velegance har visat bra form och tar man hand om ledningen har man bra chans.

Avd3: 3 Mellby Free kan nog köra sig till ledningen och blir mycket svårslagen, men intrycket på 6 Une Etoile Gar har varit fantastiskt och jag vågar inte lämna den hästen utanför systemet. Ifall de kör emot varandra för tufft på distansen gynnar det 8 Cash Crowe som känns spännande om det skulle bli hård körning.

Avd4: Ett av de intressantaste loppen under dagen. Många kan öppna bra och låter nöjda med sin häst, 6 Le Crack Sox är hästen det låter extra bra på och skulle man komma till ledningen är nog mycket vunnet, men många låter sugen på att svara och 4 Ibra Boko kanske mest av allt, så den som sitter i ledningen har bäst chans. Blir det utdragen körning tror jag det gynnar 11 Ellis Pride mest och till 4% är det ett mycket intressant streck.

Avd5: 9 Deede Star tror jag är bästa hästen och bara man inte hamnar för långt bak från start borde man stå som vinnare och är ett spikförslag. Motbuden är 8 Harran Boko som nu har lopp i kroppen och borde vara ännu bättre, 5 Macelleria om man får ledningen, kanske även 11 och 1.

Avd6: 5 Staro McMillan är värd en seger och kan man nu äntligen få en bra resa och slippa göra jobbet så vinner man. Jag tror man får överta ledningen om man kommer fram tidigt och därför ett spikförslag. 4 That´s Art har visat form och kommer försöka ta ledningen men tror att man väljer att släppa som sagt. Gör man inte det kan det gå fort och det öppnar för 12 Giant Shadow som verkligen imponerat och är nog bästa hästen men sämsta läget.

Avd7: Guld och 5 Nadal Broline tror jag kommer att stå som vinnare, man hittar andra ytter och går på när man måste och vinner med en hals. 11 Milliondollarrhyme har verkligen imponerat och måste såklart med. 1 Rajesh Face går bra nu och från innerspåret kanske man skulle kunna behålla ledningen? då blir man intressant och enbart 2% för den som garderar. 9 MIlligan´s School och 2 Global Trustworthy kan också stå som vinnare.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

V64 med galopp som numera står för söndagens lunchunderhållning. Jägersro är värd för dagens omgång som på förhand är lite klurig. Klicka här om ni ... Läs travtips

GS75 och denna gång står bildsköna Fornaboda travbana värd för tävlingarna, beläget dryga 30 minuter från Örebro. Vädret ser ut att kunna bjuda på en ... Läs travtips

En spännande söndag väntar på Fornabodas travbana, som ligger 4 kilometer norr om Lindesberg i mycket natursköna omgivningar.  Spelbolaget ... Läs travtips

GS75 från Lindesberg som är en av landets vackraste banor - om inte till och med den vackraste!? Över 4 miljoner i jackpot ger oss ett högt spelvärde ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips