V75 Solänget - Melander ska ge mig 7 rätt

Dags för Solänget och vi har en trevlig jackpot till denna V75-omgång. Min större andel är öppna och den har enbart 10 andelar så sitt inte och fundera för länge. Formen är fortsatt fin men sju rätt i lördags och alla sex rätt i måndags. Så nu har jag satsat just mot lördagens jackpotomgång. Hoppas ni vill vara med på något av mina tre öppnade system.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Chans - 10 andelar och kostar 458 kr st. Bygger på samma grund men går får pengarna, öppnas vid enskilda tillfällen och jackpott omgångar, exklusivt system.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analys:

Avd1: 6 Månlykke A.M är ju den stora stjärnan bland kallbloden, senast vann man SM på ett väldigt enkelt sätt och sedan har man jobbat för detta lopp. Man drog spår innanför största hotet 8 Tangen Haap som visat form men jag tror ändå man får svårt att svara ut. Men över den längre distansen tror jag ingen häst i loppet är tillräckligt bra för att stå emot favoriten så jag spikar 6 Månlykke A.M. Ska man gardera så tycker jag man tar 8 Tangen Haap men även 1 Tekno Jerven och 7 Grisle Odin G.L som då smyger med bakom.

Rank: 6, 8, 1, 7, 10, 5, 9, 2, 4, 3

Avd2: 7 Santos de Castella blir omgången största favorit och når man spets blir man mycket svårslagen, givet första streck och ett spikförslag, men 6 Money Smile och 3 Comte Godiva kommer nog försöka göra det svårt för favoriten och jag tror ingen av dessa släpper om de kommer till spets. Jag tror dessa tre är bättre än övriga, men garderar gärna vidare då det är lågt streckade hästar bakom. 1 O.K.Nalan och 4 G.K.Justus i första hand.

Rank:7, 6, 3, 1, 4, 5, 2, 12, 9, 11, 10, 8

Avd3: 1 Seismic Wave var tillbaka med besked senast, innerspåret kan vara en fälla men håller man upp ledningen så vinner man, spikförslag. 5 Milligan´s School tar inte ledningen av egen kraft men insatserna när han bara krossar allt finns på näthinnan och jag tycker det kan vara ett starkt lås.

Rank:1, 5, 7, 2, 8, 9, 4, 3, 6

Avd4: 6 Tekno Lynet tyckte jag var riktigt bra senast när man vann trots att det strulade lite, jag tror man tar hand om ledningen och kanske tar Gunnar Melander en dubbel på V75? 4 Tinder Lars har varit riktigt bra på slutet men spåret är lite oroväckande, men toppchans om man går iväg från start. 13 Mjölner Spik var stark senast när man vann och har man en toppdag plockar man ner de flesta.

Rank: 6, 4, 13, 9, 10, 3, 1, 5, 12, 11, 8, 7, 2

Avd5: 5 B.Sacamano ska bara hitta ner i andra spåret, sedan sitta kvar tills 800 kvar, då gör man en Svanstedtare och rundar alla och vinner, jag tror man är starkast över distansen och spikar. Vid gardering är det två måste streck 9 Mr Carioca som varit otroligt fin från spets och 6 Bowling Orlando trivs i ledningen och når man den har man bra chans att vinna.

Rank: 5, 9, 6, 7, 4, 3, 10, 11, 12, 1, 8

Avd6: 14 Unique Juni kördes framåt senast fick andra ut och blev kvar där, jag tror man kan ta revansch nu och runda alla, känns helt bortglömd. 15 Racing Brodda är en tuff häst och borde ha chansen om inte alla ska ut i spåren. 11 Zante Grif står lite på tur för att vinna och har ett intressant läge med springspåret. 4 Honfleur Mearas och 2 Clandestine tycker jag är intressantast på första volten och kanske måste man även ha med 1 Nymke Brigadoon även om man inte visat toppformen på slutet. Jag tar tillslut gärna alla.

Rank:14, 15, 11, 4, 2, 1, 12, 10, 3, 7, 8, 13, 6, 9, 5

Avd7: 7 Gooner vann på ett bra sätt över distansen senast, nu spår kanske lite långt ut men får första strecket. 11 Leave Your Sox On spikades på det lilla systemet sist, vann då kan runda alla om de andra kör för tufft om spets. 1 Frodo S har också spikats med lycka och ska försöka ta ledningen från innerspåret. 4 Cash Cowboy har förstört för mig tidigare då man varit snabb ut och vunnit, mycket intressant läge. Sista strecket får 9 Tattoo Avenger som gärna hade haft länge distansen men går ju alltid bra tillslut.

Rank:7, 11, 1, 4, 9, 8, 3, 5, 2, 10, 12, 6

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips