V75 Skellefteå 2 oktober

Skellefteå och en stor och fin jackpot som ska arbetas hem till mig och er som vill vara med på mina andelar. Jag tror att Tangen Haap är bästa spiken i omgången och sedan gäller det att välja rätt andra spik. Många gånger har jag klurat på vilka som kan ha bäst segerchans i de andra loppen och nu hoppas jag att balansgången hamnat rätt. I onsdags hade jag 8 rätt på V86 i analysen men fick kapa systemet med 50% och då tog jag bort en vinnare och slutade på snöpliga 7 rätt. Så formen är bra så bra att jag verkligen hoppas vi får lämna in systemen till 100% denna gång. Nu kör vi.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Chans - 10 andelar och kostar 458 kr st. Bygger på samma grund men går får pengarna, öppnas vid enskilda tillfällen och jackpott omgångar, exklusivt system.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analys:

Avd1: 5 Leave Your Sox on kommer inte sitta i spets men jag tror man verkligen gjort allt för att ha toppform när V75 tar sig högt upp i norrland och får första strecket på det i ett annars öppet lopp. 7 Showtimehackflower har varit mycket bra på slutet, siktar mot spets och sedan kan man släppa och avgöra på open stretchen om man vill. 9 Bonny Boy tror jag är väldigt bra i detta sammanhang och får man inte för långt fram så är man med på målfotot, intressant till 6%. 4 Mellby Ironman och 11 Kalashnikov kommer båda med form och känns intressanta bakom mina tre givna streck.

Rank:5, 7, 9, 4, 11, 1, 3, 8, 10, 2, 6

Avd2: 9 Tangen Haap var otroligt bra senast, nu bakspår vilket jag tror gör att alla inte vågar spika, men jag tror man vinner oavsett löpningsförlopp och spikar på allt. Den som garderar tar 1 Stjärnblomster och 2 Våler Nikolai.

Rank:9, 1, 2, 10, 3, 8, 6, 7, 5, 4

Avd3: 1 Bird Lane är ett spikförslag, står ensam på första volten kan styra tempot precis som man vill och har lika bra rekord som de 40 meter bakom, toppchans.Vid gardering tycker jag 8 Diones Smaragd med toppformade Wäjersten sedan är det Olofssons hästar 12 Ava, 15 La Norna och 9 Bag in Box.

Rank:1, 8, 12, 15, 9, 10, 7, 13, 11, 2, 6, 3, 4, 5

Avd4: 12 Kalmar har inte varit som bäst de senaste loppen men imponerade stort när man vann V75 i slutet av juli. Nu är man påväg tillbaka till toppformen och jag tycker det kan vara en spik i ett oerhört öppet lopp. 15 Tangen Töff och 14 Grisleprinsen G.L är fina hästar och har verkligen fart för att vinna. 3 Eld Tekno körs nog framåt och ska hålla tempot tufft, kan räcka hela vägen. Jag garderar gärna vidare med så många man har råd med.

Rank:12, 15, 14, 3, 7, 5, 8, 4, 11, 10, 13, 6, 2, 1, 9

Avd5: 1 Underbarosåfin har sett helt underbar ut när man får löpa på och det enda som oroar tror jag är innerspåret för Henrik Svensson, toppchans om man lärt sig öppna bättre och inte blir kvar på innerspåret. Jag tycker 6 B.Sacamono och 7 Polar Operation är de tuffaste motbuden då de känns formstarkast och tuffa. 4 Bosse Bee är min spetsfavorit och får sista strecket på kupongen.

Rank:1, 6, 7, 4, 5, 3, 8, 9, 2, 10, 12, 11

Avd6: 11 Money Smile 6% tror jag kommer hänga med okej från start och hitta ner i position, där krutröken lagt sig i spetskörningen så kan man kliva på med 600 kvar och runda alla. 5 Devils Tongue ska köras framåt och framåt så det blir ledningen eller galen körning, får man lätt ledningen kan man vara vinnaren. 10 Master Sånna har bra form och får också ett streck. 3 Fox Star är man nöjd med och formen är på topp, intressant.

Rank:11, 5, 10, 3, 2, 8, 1, 4, 12, 7, 9, 6

Avd7: 1 Even´s Cool Boy ska nog se till att minst få ryggledaren och från spets eller ryggledaren kommer man gå fort tillslut och är ett intressant streck.5 The Bald Eagle är revanschsugen efter galoppen senast, laddas mot spets. 2 Van Gogh Z.S går bra men vinner inte så ofta länge, kan det vara dags nu? 7 Morotai Degato förstörde min dagen senast då de kördes ryckigt men snyggt, kan vinna igen med den formen och sista strecket får 12 Spickleback Face som gör sin andra start för Wäjersten och var bra då, kan runda alla.

Rank:1, 5, 2, 7, 12, 3, 4, 8, 10, 11, 6, 9

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips