V75 Rättvik Sommartravets final 7 augusti

V75 lördag och 50 miljoner i jackpot, man är såklart taggad efter att haft alla rätt förra veckan och även alla rätt i onsdags så travformen ska vara god. Det är en härligt lurig final av sommartravet, så extra roligt med jackpotten i alla fall inför omgången.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Chans - 10 andelar och kostar 458 kr st. Bygger på samma grund men går får pengarna, öppnas vid enskilda tillfällen och jackpott omgångar, exklusivt system.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analys:

Avd1: 1 No Pressure ska försöka behålla ledningen och gör man det tror jag man kommer vinna loppet, även om jag verkligen gillade intrycket senast på 9 El Maco Khalifa när man vann från dödens. 6 Lefty Gun borde nog vunnit senast men svarade lite för sent på den som kom utifrån, behöver nog nå spets för att vinna. 11 The World is Mine känns spännande med barfota runt om och ska streckas. Fyra streck måste jag ha, rysare kan 4 Mighty One vara, gillar distansen och skoryck är intressant, 3 Wilson Knight har lite svårt att vinna men fin långsida senast, får man en mysig resa på innerspåret och lucka kan man skrälla.

Rank: 1, 9, 6, 11, 4, 3, 2, 10, 5, 7, 8, 12

Avd2: 8 Summit in Sight går ner i klass ordentligt efter två lopp mot kulltoppar, jag tror att Örjan hittar ner i andraspår och blir det inte för långt fram så tror jag man har hårdheten att plocka ner alla och kan vara en spik. Ska man gardera så tycker jag att 1 Van Gogh Z.S som visade okej form och har spetsläge är tidig, precis som 7 Eddy West som kördes snällt senast och nu rycker man skorna igen. Kanske spelar man även med 4 Ingo som hade allt sparat senast, 9 Viking Brodde som borde kunna gå felfritt från bakspår och 3 Fort Knox som alltid gör bra lopp men sällan vinner kan kanske få ett sista streck.

Rank:8, 2, 7, 9, 4, 3, 5, 6, 1, 11, 10

Avd3: 5 MIlliondollarrhyme har inte varit som bäst under sommaren, även om insatsen på Färjestad var bra. Senast fick man det inte att stämma och har vilat lite för att vara redo här. Jag tror man kan ta sig till spets och då blir man svårslagen, ett spikförslag. 3 Nadal Broline visade bra form senast men jag tycker att man bara gjort bra lopp i ryggar de senaste åren så jag blir förvånad om man skulle köra i spets. 7 Inti Boko var bra senast och känns intressant om man tänker gardera.

Rank:5, 3, 7, 9, 2, 8, 6, 1, 11, 4, 10

Avd4: Ett kallblodslopp över kort distans och några på tillägg gör att det är mycket svårlöst i mina ögon. 6 Järvsö Elling är snabb ut och jag tror man tar ledningen och denna gång går man ner i klass så jag tror man kör där, kan gå hela vägen. 11 Nordby Fröy och 12 Stumne Fyr har bra form och skulle de hamna okej på det spurtar de ner många sista 700 meterna. 1 Bol Brage och 2 Sundbo Nova öppnar båda bra och kan få bra resor långt fram. 7 Järvinn S.K hade sparat senast och nu kör Örjan igen, intressant. 14 Bellfaks har jag spikat någon gång men de har svikit varje gång, har fart för att vinna men vill den vinna numera? Jag vågar dock inte spela utan den denna gång.

Rank: 6, 12, 11, 1, 2, 14, 7, 13, 4, 15, 8, 10, 9, 3

Avd5: 1 Condior tror jag tar sig till ledningen och över den korta distansen kan han bli extremt svår att nå, det lite galna spikförslaget. 4 Perpetuate imponerade senast då man vann på ett fint sätt, men galopper bakom bilen oroar, men given om man ska gardera. 9 Gerris Trix har gjort enorma lopp i tredjespår och dödens i Sverige, hamnade för långt bak på regnig bana i Finland senast, känns galet bortglömd och jag spelar inte utan den om jag inte spikar 1 Condior. 3,5,11 är alla bra och har de sin bästa dag hittills så kan de utmana.

Rank:1, 4, 9, 5, 11, 3, 8, 10, 2, 7, 6, 12

Avd6: 3 J.J.Stitch har bara blivit bättre och bättre med varje start och senast så kontrollerade man verkligen fältet och gick undan till en säker seger. Nu möter man mycket tufft motstånd som står 40 meter bakom, men jag tror på toppchans för Goop och kan vara en chansspik. Från 40 meter så tror jag 10 Cyber Lane kommer med bäst form och är den främste utmanaren. 7 Pinto Bob kommer också med form men räcker man till? 9 Missle HIll har man ändrat lite på och stämmer det efter vägen kan man skrälla.

Rank:3, 10, 9, 7, 8, 11, 5, 2, 1, 6, 4

Avd7: 2 Frodo S, tog hand om ledningen senast och därefter vann man på ett väldigt säkert sätt, jag var inte på att spika då men vågade inte. Nu bra läge igen och kanske kan man hålla upp ledningen med hjälp av att många kör om spets och då blir man svårslagen. Men jag vill gärna betala för 11 Kate Baldwin som satt fast i klass ett finalen senast och kommer med superform. 
Rank:2, 11, 5, 7, 4, 12, 1, 6, 9, 8

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips