V75 Rättvik 1 augusti » 1 aug. | Jimmie Nordberg - Travstugan.se

V75 Rättvik 1 augusti

Då var det dags för sommartravetsfinal, nu vet den där eftermiddagen där man njuter av de fina hästarna som startar på under sommaren i ett härligt lopp med härligt mycket publik, 22 grader och sol. Man längtar verkligen dit och hoppas att vi kommer att kunna ha det så igen. Men nu fokuserar vi på hästarna, sporten och spelet.

Ni kan delta i mina system

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till kl 16:00.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

Min ranking:

V75 - 2020-08-01 - Rättvik

1: 1, 8, 3, 7, 4, 2, 6, 11, 10, 5, 12, 9

2: 5, 11, 6, 9, 3, 1, 8, 12, 2, 10, 7, 4

3: 1, 7, 4, 10, 11, 5, 2, 9, 6, 12, 8, 3

4: 7, 6, 8, 1, 9, 10, 2, 3, 4, 5

5: 2, 11, 9, 12, 10, 4, 5, 1, 3, 7, 8

6: 6, 7, 10, 3, 9, 8, 5, 2, 11, 1, 4, 12

7: 12, 11, 14, 4, 3, 1, 8, 6, 9, 10, 13, 2, 5

Avd1: 1 Van Gogh Z.S har spetsat varje gång han haft framspår i Sverige och visst borde man klara av det även denna gång, från spets borde man vinna loppet och känns som ett givet spikförslag direkt i inledningen. Tror man att man inte behåller ledningen så tycker jag det är två hästar som måste med. 8 Marvellous Tooma som kanske är lite bättre än spikförslagen men har ett mycket svårare utgångsläge och 3 Jackpot Vrijthout som var fin senast för Goop då man vann från ledningen. Superskrällen kan vara 7 Sandsjöns Enzo för den som tänker fortsätta att gardera.

Avd2: Här hittar vi nästa spikförslag 5 Jackson Avery har varit enormt bra i Norge då man gått den tunga vägen flera flera gånger men och varit tvåa eller trea bakom Strong Pepper på ett bra sätt. När man sluppit den hästen har man vunnit från ledningen och dödens. Nu kanske det blir andra ytter eller dödens igen men det verkar spela mindre roll, ledningen är såklart bäst, toppchans och spikförslag. Största motbuden har dragit bakspåren och 11 Enriko Ha och 9 Expensive hade varit givna på kupongen från ett framspår, nu ska de med vi gardering precis som 6 Vien Ici som har form men behöver hjälp med tempot. 3 The Bald Eagle och 1 Iller Tooma gör nog upp om ledningen direkt sedan får vi se vad de väljer för resor. 8 Kalashnikov och 12 Global Wizard kan skrälla om det går för fort första varvet.

Avd3: 1 Heavy Sound blir stor favorit och håller man ut de andra och kommer till ledningen tror jag att man vinner, ett tredje spikförslag. Men 7 Elian Web kan öppna och det är intressanta ändringar på 4 Diamanten som visat form, öppnat bra och nu snackas det om jänkarvagn, eventuellt barfota runt om också. Det låter som det kan bli körning och då vill jag även ha med 10 Esprit Sisu om man ska gardera?

Avd4: Femåriga kallblod ska göra upp och 7 Våler Nikolai har varit otroligt fin även om det blev startgalopp senast, och även om man nu står 60 meter bakom och inte vunnit på tre starter så har man gjort det riktigt bra varje gång och det ska bli intressant att se om man kan tidigt komma ikapp de som står 40 meter före. För där står 6 Lome Storm som gått mycket bra för Bergh, man räds inte tuffa upplägg och vill nog till ledningen som 1 Mjölner Apollo nog släpper och hoppas få den perfekta resa i rygg på ledaren. 8 Eld Rask och 9 B.W.Rune är båda bra men måste få en bättre resa än favoriten för att vinna.

Avd5: Storfavoriten blev struken och det öppnar klass två försöket på ett svårlöst sätt. 2 Matteo får mitt första streck då man testar jänkarvagn för första gången och man borde kunna ta ledningen och där har man vunnit tre av fyra. Men visst finns det andra som kan öppna bra men troligtvis vill man inte köra i ledningen över distansen. 12 Enge Eros trivs på distansen och ska bli intresssant trots spåret, 11 Uncle Töll känns helt bortglömd idag. 9 Adriatic Kronos kanske går första barfota runt om hos Båth och det brukar vara intressant. 10 Faster Than You gör också spännande ändringar och måste räknas tidigt då man siktat på loppet. Men bakspåren måste göra jobb själv och skrällarna kanske dragit bättre lägen? 4 Flexible Launcher vill skrälla från ryggledaren?

Avd6: 6 Jaques Noir ska man inte sitta fast med denna gång och skulle man till och med komma till ledningen så tror jag att man bara vinner med den form man har eller att man får andra ytter, mycket spännande start. 7 Giant Shadow och 10 Man at Work är de som visat mest innan och ska med på sin kapacitet men riskerar tunga resor båda två. 3 Macelleria tror jag kan nå spets efter en bit och då räknas man tidigt efter att haft bakspår ett tag kanske laddar man allt eller släpper man och räknar med en bra resa? Sista strecket kan 9 Doctor Doxey Zenz få.

Avd7: Sommartravetsfinal och svårlöst, jag vet att stall Båth ligger lågt och att man laddar mot derbyt men just därför tycker jag 12 Bythebook är mycket intressant. Man vill alltså att hästen ska få ett snällt lopp men gå bra över distansen det kan bli perfekta ryggar och speeda ner alla tillslut. 11 Vae Victis Vlub vann säkert i debuten för Redén risken är att tilläggshästarna är ikapp direkt men det kanske inte spelar någon roll? 14 Racing Brodda är en tuffing som inte får räknas bort men kan få göra jobbet? 4 Vagabond Bi fick vinna senast och det var nog skönt för gänget kring hästen fortsätter man på vinnarspåret? 3 Exclusive Matter och 1 Mr Marvelous tycker jag båda är fina och ska bli intressant att se om de kan ta hand om tempot där framme. 8 Sir Henry P.Hill trivs på distansen och 6 Guillaume Boko vill nog ha revansch.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips