V75 Östersund 12 juni » 11 juni | Jimmie Nordberg - Travstugan.se

V75 Östersund 12 juni

Jämtlands stora pris när Östersund tar hand om V75, jag har varit på plats några gånger och det brukar bjudas på underbart väder men helt plötsligt öppnar sig himlen och det har åskat också sedan blivit fint väder igen. Det extra fina loppet avslutar omgången och det gäller nog att ha något streck kvar tills dess.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Chans - 10 andelar och kostar 458 kr st. Bygger på samma grund men går får pengarna, öppnas vid enskilda tillfällen och jackpott omgångar, exklusivt system.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analys:

Avd1: Jag tycker vi inleder med ett öppet lopp där startrusningen kan avgöra mycket. 5 Cash Cowboy vinner nog om man kommer till ledningen och därför en tänkbar spik för mig. Men blir det dödens tror jag många kan blanda sig i. 6 Moses verkar vara på gång och ska bli intressant, 12 Gooner går alltid bra, 4 Axel Ruda kan öppna bra och kanske svarar i spets. Sedan har vi skrällarna som 10 Otroligosåfin, 7 The Bald Eagle och 3 Young King. Streckar även 8 och 11.

Rank: 5, 6, 12, 4, 10, 7, 3, 8, 11, 9, 1, 2

Avd2: 10 Månlykke A.M är och kommer vara helt överlägsen bara man är frisk, så solklar spik. Den som vill bli ensam vinnare måste ju gardera och då tycker jag 4 Ard är den som kan få ett streck då jag tror man är bäst bakom.

Rank:10, 4, 6, 11, 7, 12, 5, 9, 8, 1, 2, 3, 13

Avd3: 1 Margareta Tooma tror jag kan hålla upp ledningen och sedan kommer de andra få göra upp om andra priset. Jag tycker man har för lite pengar på sig och Hann Forslin vet vad som gäller från start, så spikförslag. 3 Global Benefit och 5 Lovely O.O är tidigast från framspår och 12 Qeen Roc och 15 Ies Elisabet är intressant från bakspåren.

Rank:1, 3, 12, 5, 15, 13, 9, 10, 4, 14, 6, 7, 2, 11

Avd4: 6 Kissing Boko har varit riktigt fin och öppnar bra, kanske bara spetsar och rinner undan? Men kanske är det så att många är sugna på att visa vad man går för och det kanske öppnar loppet? 4 Haitkin Am tror jag Adielsson tar lugnt från start och kör tillslut, 9 FIghter är just en sådan och är att räkna med framförallt om det blir tempo. 5 Santos de Castella trivs med voltstart och räknas tidigt. 1 Global Attention galopperar ofta men håller man sig till trav så är man otroligt bra. 7 Eagle Hall och 3 G.K.Justus ska nog också med.

Rank: 6, 4, 9, 5, 1, 7, 3, 10, 8, 12, 2, 11

Avd5: 4 Bitcoind´Arc har varit bra och dragit ett bra utgångsläge, kanske tar man över ledningen och då måste de andra vara riktigt bra för att vinna. 9 Gogobet Sisu galopperar lite för ofta men är ju bra, räknas såklart om man garderar. 1 Devs Definitif tycker jag är intressant då man mött bra hästar och borde gå framåt enbart streckad på 3%, 8 Condior är stark och kan göra enorma lopp svårt läge men får sista strecket.

Rank:4, 9, 1, 8, 11, 5, 12, 10, 6, 7, 2, 3

Avd6: 3 Upstate Face vann från spår 12 och imponerade stort, nu bra utgångsläge och spetsar? Kortdistans på det så kanske man borde spika? Men 4 Van Gogh Z.S låter man uppåt på, 10 Even´s Cool Boy har visat toppform och 11 Vikens High Yield vill man vara offensiv med, så jag är sugen att strecka alla dessa.

Rank: 3, 4, 10, 11, 9, 1, 6, 2, 7, 8, 5

Avd7: 3 Missle Hill tror jag kan spetsa och sedan blir man hästen att slå och är det någon som är tillräckligt tuff så är det nog 8 Hail Mary och det kanske kunde vara ett lås? Men 4 Brother Bill är svårläst tycker jag då man inte vunnit så mycket på slutet men Goop upp är intressant så de får en chans till.

Rank: 3, 8, 4, 9, 7, 1, 2, 6, 10, 5Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips