V75 Örebro - Admiral tillbaka som vinnare?

Örebros oval ska ta hand om V75 tävlingarna på lördag och det brukar vara en fördel att sitta långt framme då upploppet är lite kortare. Hur många lopp kommer det vara spets och slut? Jag tror att det kan vara i några lopp i alla fall. Vill ni veta vilka så får ni läsa vidare.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analys:

Avd1: 11 Admiral As tycker jag är klasser bättre än motståndarna så trots bakspåret så tror jag man vinner nio gånger av tio och väljer att spika. Örjan kommer vara offensiv och sitta i dödens tidigt och kontrollera fältet. Garderar man tar man med 2 Beartime, 3 Emoji och 4 Syoss som börjar med att göra upp om ledningen.

Rank: 11, 3, 2, 4, 10, 7, 8, 1, 5, 9, 6, 12

Avd2: Svårlöst lopp där jag rankar 6 Fighter Simoni först då jag tror att hästen tar hand om ledningen och det kan vara mycket vunnet i ett så öppet lopp. 2 Rally Inge och 10 Izor Sisu är två hästar som gjort det bra på slutet och på den formen får man strecken bakom. 4 FIrst Tartar, 8 Perfect Score Ås och 3 Majestic Up är de som spontant kommer klättra fortast upp i klasserna och är given vid större gardering. Men jag betalar gärna för alla.

Rank:6, 2, 10, 4, 8, 3, 7, 9, 11, 1, 5, 12

Avd3: 3 Click Bait tror jag tar sig förbi 2 Mellby Free från start och sedan får man bestämma en bit eftersom de andra hästarna vill ha ryggar, det gör att spetsstriden blir mycket avgörande. Skulle inte 3 Click Bait ta sig förbi från start kan det öppna för 4 Pinto Bob som kanske får den perfekta ryggresan och avslutar då bra, eller att 2 Mellby Free håller undan från spets, även om man alltid går bättre över den kortare distansen. Tre streck känns stabilt.

Rank: 3, 4, 2, 11, 5, 7, 10, 6, 9, 1

Avd4: 11 Bon Bini har springspår på tillägg och kan öppna helt okej, jag tror man hamnar bäst till av de från tillägg och kanske efter en bit till och med kan köras fram och överta ledningen. Skulle man kunna det så tror jag på en enkel seger. Men kanske hamnar tredje utvändigt och tar dödens varvet kvar fungerar också, toppchans och spikförslag. 10 Eight Hour och 7 Platinum Tile är de som kommer med bäst form i övrigt och ska streckas vid gardering. 5 Ninepoints Candy och 2 Lovemelikeyoudo tror jag är bäst på första volten.

Rank:11, 10, 7, 5, 2, 14, 6, 12, 8, 3, 15, 9, 1, 4

Avd5: 4 Darah Bibo har ett bra utgångsläge, vunnit 7 av 8 i spets och når med största sannolikhet den positionen, givet spikförslag. 11 Svecak Palema har varit otroligt bra och är nog den första utmanaren och är man tidigt framme i dödens kan det bli en härlig duell. 5 Georgia Am, 6 Make More Cider och 9 Zante Grif är också riktigt bra och kan utmana om de andra två har en sämre dag.

Rank:4, 11, 5, 6, 9, 2, 3, 10, 8, 1, 12, 7

Avd6: Ett svårlöst lopp över 2609 meter, där jag tillslut landade i att ha 2 Frodo S som första streck, obesegrad från spets men jag tror man spetsar och släpper och kan vinna om luckan kommer, vilket jag tror den gör. För 12 Eros Zola kommer nog Flemming köra framåt med och det kommer gå fort tillslut. 3 Mister Donald ska försöka hålla ut de utvändigt och överta från stallkamraten och man är också obesegrad i spets. 4 Great Winner och 9 Condior trivs på distansen och är lättplacerade.

Rank: 2, 12, 3, 4, 9, 10, 5, 1, 6, 11, 8

Avd7: 5 Hipster Am har verkligen imponerat och från ett fint utgångsläge var jag sugen på att spika, men det kan bli en tung resa i dödens så jag kommer att gardera även om jag tror hästen har störst segerchans i loppet. 2 Hannibal Face har också varit otroligt bra och man kör ju gärna offensivt, klart intressant. 8 Bravo Sabotage kommer med toppform men svårt läge, men blir helt bortglömd och jag vill betala för den. 3 B.G.Pastor Jonte får sista strecket med ett bra utgångsläge och blir det körning har man en bra avslutning.

Rank: 5, 2, 8, 3, 4, 1, 12, 7, 10, 9, 11, 6

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips