V75 Jarlsberg 9 juli » 9 juli | Jimmie - Travstugan.se

V75 Jarlsberg 9 juli

Tyvärr missade jag i avdelning ett med min första reserv på alla streckspel igår, V4, V5 och V75. Det känns som formen är på rätt väg, men det lilla extra saknas. Idag till Jarlsberg har jag inte hunnit med lika mycket som till de svenska omgångarna men känner att jag har några intressanta drag i omgången därför känns det spännande att spela, ett andelsspel är öppnat "Jimmies hundring"

https://tillsammans.atg.se/inb...

Spiken:

Avd5: 7 Ferrari B.R är världsrekordhållare över distansen och blir stor favorit, men jag ser inget som ska hindra hästen från att vinna. Spika och bläddra vidare.

Tänkbara lås:

Avd1: 1 Quite Pepper och 3 Eye Of The Tiger N.L kör om ledningen och ryggledaren och kommer bli mycket svårfångade, men 13 Heartbreaker V.S är en kanon som har vunnit två raka i Norge och kan utmana och får den slagläge tar den ner dem.

Avd7: 1 Waffle Cone försöker behålla ledningen och "fick" segern som förstörde för mig under elitloppshelgen, men 7 Moviestile har sett spännande ut och jag tror den blir tuff att stå emot, superskrällen som ska med i sista är 12 Troja Ceasar som har sämsta läget men blir det bra tempo kan den ta många tillslut.

Mest streckvärda i varje avdelning:

Ifall man inte går på mina tre i första avdelningen är 15 Valley Ivan intressant som sällan gör dåliga lopp men står 20 meter fel? 5%

1 Brixton U.S försöker ta ledningen eller får ryggledaren, farlig oavsett 8%.

10 Tango Negro trivs med Goop och i Norge, bakspåret behöver inte vara fel och tar många över upploppet 6%.

6 Red Bolt blir bortglömd då den inte gått så tuffa lopp, men känslan är att den kan utmana alla här 5%.

11 Seaside Illusion är den som skulle kunnat utmana storfavoriten men från ett bakspår blir det svårt, men tvillingspel och om det blir galopp är den intressant 7%.

7 Oasis Bi flög fram sista biten och kan öppna bra och ta ledningen, släppa och hoppas på luckan 9%.

12 Troja Ceasar behöver tur men 2% i avslutningen är spännande.


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips