V75 Jägersro Svenskt travderby

Fina tävlingar igår där det inte blev så många som rann undan i spets utan många vann på andra sätt och jag var fel ute med mina spikar. Var bara rätt vinnare i första omgången som kunde utgöra en spik och då vinner man inga fina pengar tyvärr. Derbysöndagen och den gula kavajen ska delas ut, vilken dag vi har framför oss. När det är så här fina tävlingar så öppnar jag även min exklusiva andel. Hoppas ni vill fortsätta jaga sjuan med mig.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Chans - 10 andelar och kostar 458 kr st. Bygger på samma grund men går får pengarna, öppnas vid enskilda tillfällen och jackpott omgångar, exklusivt system.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analys:

Avd1: 7 Oscar L.A tror jag kommer med bäst form och trivs över den längre distanserna, jag tycker det är ett givet spikförslag över tre varv. Ska man gardera så tycker jag det är med 5 He´s Marvelous på samma volt som också går bra över distansen och 9 Ferrari Sisu som alltid är bra men kanske inte har moralen med sig varje gång.

Rank: 7, 5, 9, 8, 1, 6, 3, 4, 2

Avd2: 5 Argo Lux får mitt första streck i ett öppet lopp, där många borde vara intresserad av spets och kanske kan 5 Christoffer Eriksson sätta sig i andra spår vänta tills de kört klart och då kliva in i matchen. 8 Giordana Soa ska gå barfota runt om och det är intressant, skulle man hitta en bra position blir man att räkna med. 2 Valour Kronos, 3 Kattis J.Boko vill nog åt spets och får man den är man intressant. 9 Bahama Passion får sista strecket då man ska försöka hålla en bra rygg från start.

Rank:5, 8, 2, 3, 9, 4, 7, 10, 11, 1, 12, 6

Avd3:2 Hoboken Am har verkligen imponerat men är oerhört långsam ut, hade man varit snabbare från start hade det varit en spik för mig. Nu garderar jag i första hand med 3 Hall of Am som jag tror tar hand om ledningen. 8 Honey Mearas och Örjan Kihlström har ett sämre utgångsläge men alltid intressanta. 11 Eagle Eye Sherry spurtade bra senast och kan skrälla, 6 Global Brilliance var otroligt fin från spets, ska bli intressant att se om man kan utmana.

Rank:2, 3, 8, 11, 6, 5, 4, 7, 1, 9, 12, 10

Avd4: 6 Born Unicorn har verkligen imponerat på slutet då man bara åker fram och vinner. Bra utgångsläge och kanske får man överta spets och bara vinner igen, spikförslag. Men 2 Apapmand är bra med fin resa och kan skrälla, precis som 9 Harran Boko men då måste det strula lite för favoriten.

Rank:6, 2, 9, 5, 7, 1, 4, 8, 3

Avd5: 3 Condior öppnar alltid bra, kan vara lugn sedan och man verkar ha hittat en stabilitet som gör att det är ett spikförslag, men tidigare har man tappat helt och därför kan det vara läge att gardera då man kanske tappat lite form? 2 Mister Donald, 4 Bravo Santana, 6 Staro on the Rocks och 5 Galantis är de givna motbuden om man ska gardera i min bok.

Rank: 3, 2, 4, 6, 5, 9, 11, 7, 8, 1, 10, 12

Avd6: Derbyt! 5 Calgary Games är fortfarande obesegrad och såg ju helt fantastisk ut i kvalet, enligt stallet borde man gå framåt och man kanske testar att göra lite förändringar också. 3 Önas Prince har ju varit helt otrolig under säsongen och det är spetsläge igen, får inte räknas bort. 9 Chiru har imponerat på mig hela tiden och jag vill gärna betala över för den som nog gynnas av tempo. Dessa tre måste med för egen del men visst är man sugen på 2 San Moteur, 1 Brambling och 4 Henry Flyer Sisu.

Rank:5, 3, 9, 2, 1, 4, 12, 11, 6, 8, 10, 7

Avd7: 8 Svecak Palema försökte jag fälla senast från ett svårt utgångläge, jag tycker det är bättre läge nu och formen verkar ju inte bli sämre, så givet spikförslag. Ska den förlora är det kanske 3 Nova Mahiron eller 6 Heaven Mearas som kan hålla rätt tempo i spets och göra det svårt för min spik. 11 Whelk och 12 Darah Bibo kommer från bra prestationer och kan vara skrällen i sista avdelningen.

Rank:8, 3, 6, 12, 11, 2, 5, 10, 14, 15, 13, 4, 9, 1, 7Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips