V75 Jägersro 28 juli » 27 juli | Jimmie - Travstugan.se

V75 Jägersro 28 juli

En magisk tisdagkväll på Jägersro brukar det vara, det finns några minnesvärda lopp som man gärna ser om. Även om det fortsätter vara utan publik så hoppas jag verkligen att vi får njuta av fantastiskt bra sport som vanligt.

Ni kan delta i mina system

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till kl 16:00.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

Min ranking:

V75 - 2020-07-28 - Jägersro

1: 6, 3, 5, 4, 1, 2, 7

2: 4, 2, 1, 3, 7, 10, 9, 5, 6, 8

3: 1, 6, 5, 9, 3, 4, 2, 12, 7, 11, 10, 8

4: 1, 9, 12, 5, 6, 4, 11, 2, 7, 8, 3, 10

5: 3, 4, 2, 11, 5, 1, 9, 7, 10, 6, 8

6: 1, 10, 4, 5, 2, 3, 7, 9, 6, 8

7: 1, 12, 6, 9, 13, 4, 10, 8, 7, 11, 14, 2, 3, 5

Avd1: Vi inleder med ett sprinterlopp för fyraåringar där jag väljer att strecka 6 Upset Face först, hästen gick mycket bra senast och jag tror man gjort allt för att det ska stämma för Kolginis hästar under dagen och det kan vara bra chans att vinna V75´s första lopp. Men det är öppet och 3 Empire tycker jag ser mycket spännande ut, precis som 5 Juan Bros som mötes senast både gjorde otroligt bra lopp. 4 Osterc öppnar bra och kan vara en rysare, precis som 1 Southwind Queen som Örjan nu ska styra in. 2 Eric the Eel kanske kan skrälla från ett bra läge.

Avd2: 4 Bolero Gar var länge mitt singelstreck i omgången, men ju mer jag tittade på det så lutar det åt dödens och då kan det bli tufft men trots det tror jag hästen kan vara vinnare och får första strecket. Jag dubblar dock med 2 Önas Prince som jag tror tar ledningen och sedan får vi se om man kan stanna där hela vägen, låset.

Avd3: Dagens mest öppna lopp enligt mig tillsammans med lopp ett. 1 Giordano Soa ska försöka behålla spets och gör man det kanske man bara springer undan över två varv, men jag är inte säker på att det blir spets. 6 Rackham är en häst jag tror kommer springa på sig mycket mera pengar och är andra strecket. 5 Knowledge´em känns bortglömd till ca 5 %. 9 Rock my Dreams vet hur man vinner och ska bli intressant att se med en bra resa. 3,4,2 får också streck på sin fina form.

Avd4: 1 Zlatan Knick har nu suttit fast två gånger och Eriksson kommer inte göra det igen tror jag, spets och slut kan det vara och ett spikförslag. Ska man gardera tycker jag tuffaste motståndarna dragit bakspår i 9 Zeppelin Kyu Bar och 12 Zaffiro Roc.

Avd5: 3 Ivory di Quattro kördes lite fel senast men var mycket bra som tvåa och fortsätter att vara riktigt bra. Jag tror man kan köra framåt direkt om man vill och få överta, borde vara toppchans oavsett resa och min spik i omgången. För de som garderar är det 4,2,11,5,1 som måste med.

Avd6: 1 Cokstile hade varit ett spikförslag från spår två, nu riskerar man att bli fast på innerspåret men jag gillade intrycket senast med en tung resa fram till dödens och utmanade hela vägen. 10 Ecurie D ska bli otroligt intressant att se och visst borde man ha bra chans igen på det sättet man genomfört loppen. 4 Double Exposure försöker nå spets? Skulle vara otroligt intressant att se där. 5 Vitruvio vann senast och jag trodde man skulle bli favorit nu, känns spännande till 13% just nu, glöm såklart inte Kolgjini med 2 Tae Kwon Deo och kanske måste toppformade 3 Milligan´s School med? 7 Campo Bahia har inte visat form för att vinna men kanske ha loppen tagit honom framåt?

Avd7: 1 Unoicsdue Gnafa behöver bara trava in sig så verkar det ju gå hur bra som helst, så spår ett och sedan tre varv borde vara utmärkt, givet spikförslag. Men visst har travet inte varit klockrent och börjar man bli trött kan det bli jobbigt garderar man vill jag ha med 12 Who´s Who som man tror ska växla upp snart, 6 Etenclin som jag trodde skulle skrälla i Norge, 9 Vikens High Yield som kanske inte har 100% form men kan vinna. 13 Floris Baldwin som aldrig är dålig och 4 Hurricane Silas som gjort två enormt bra lopp över distansen.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Dags för en rafflande V64-omgång från Danmark och den bildsköna galoppbanan Klampenborg, samt en miljon extra att spela om i jackpot. Flera ... Läs travtips

Ingen Grand Slam 75 den här söndagen utan istället är det extra-V75. Dannero står som värd och de yngre kallbloden springer om fina pengar! Andel i ... Läs travtips

Vi har extra V75 från Dannero idag. Igår var vi fint med efter tre avdelningar men sen ville det sig inte riktigt. Ny dag, nya tag och chans till ... Läs travtips