V75 Jägersro 24 augusti Derbyuttagningar

VI går från V75 från Gävle med korta E3, till Jägersro och derbyuttagningarna. Det brukar skrälla i något försök och jag kommer framförallt ihåg 2015 när Henrik Svensson åkte ner med Serious Try och hade spår 12, men spurtade till seger i försöken och sedan fick man spår ett i finalen. Jag tror några favoriter bara vinner men det finns också några intressanta lågt streckade hästar.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analys:

Avd1: 2 Önas Prince har bara varit bäst och från spår två tar man hand om ledningen får bestämma och de övriga kör om den andra finalplatsen. Tror någon att favoriten inte fungerar över 2640 meter så tar men 5 Staro on the Rocks, 3 Kurri Jari Boko och 4 Marre´s Dreamboy i första hand. Kanske tar man även 10,7.

Rank: 2, 5, 3, 4, 10, 7, 6, 1, 11, 9, 8

Avd2: 11 Brambling är bästa hästen men bäst i spets, samtidigt så har Örjan en förmåga att ta sig till finaler och jag tror inte man nöjer sig med en andra plats och kan vara en spik, 3 Ready Tonight har ett bra utgångsläge och helt klart intressant. 10 Amalencius B.B, 4 Kuyt F.Boko och 9 Hennessy Am är intressanta då det kommer med smygform och har visat kapacitet tidigare. 7 Baby Boy och 8 Capital Gain C.C är superslrällarna.

Rank:11, 3, 10, 4, 9, 7, 8, 2, 5, 1, 6

Avd3: 2 San Moteur galopperade igen från start och verkar lättstörd, men ställde sig och fick en fin lucka 300 kvar, sedan såg de andra ut att stå still. Hästen har enorm fart och jag ser inte att någon ska kunna stå emot, spik. 3 Global Beware spetsar och släpp? Bra chans oavsett. 5 Mellby Illusion och 1 Selected News kanske också ska streckas vid gardering.

Rank:2, 3, 5, 1, 4, 6, 11, 7, 8, 10, 9

Avd4: 3 Sayonara tror jag tar sig till spets och blir då svårfångad, spikförslag. Garderar man tar man 5 Hall of Am som varit tuff varje gång, 8 Fantaghiro Brick är superrysaren jag har skräll känsla för och 4 Caramelle T.T får Örjan i sulkyn och det kan göra att man får en optimal resa.

Rank:3, 5, 8, 4, 7, 6, 11, 10, 1, 2, 12, 9

Avd5: 1 Elegant Ima tror jag kan ta spets och då blir man verkligen intressant, får första strecket på utgångsläget. 10 Henry Flyer Sisu kommer man nog köra offensivt med och borde ha stor vinstchans. 4 Chestnut Bojje är en rysare som får Goop i sulkyn och kan få fart på hästen sista biten, måste streck. 7 Mr Mah Can är ojämn och kanske också borde streckas. 4 Ready Lavec och 9 Yuvaraj behöver bra resor men kan utmana.

Rank: 1, 10, 3, 7, 4, 9, 5, 6, 8, 11, 2, 12

Avd6: 10 Mister Hercules tror jag är bäst i loppet och bara man inte hamnar för långt bak från start så är man intressant. 3 Calgary Games och 4 Berra Steel kör om spets och den som når den har högst segerchans. 1 Head Run är skrällen som hoppas på ryggledaren. 7 Black and Quick och 5 Furies Rain gör ofta bra lopp och kan utmana.

Rank: 10, 3, 4, 1, 7, 5, 9, 2, 8, 11, 6

Avd7: Tre hästar sticker ut och det är 11 Chiru som verkligen kommit igång, 6 Staro Obrigado som jag spikat flera gånger men blandat resultat, har ett enormt slutvarv, 2 Titan Yoda har också visat sig från sin bästa sida och har utgångsläget.

Rank:11, 6, 2, 5, 12, 4, 8, 3, 9, 1, 7, 10

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips