V75 Halmstad Sprintermästaren 2 juli » 2 juli | Jimmie - Travstugan.se
  • Hem
  • Jimmie
  • V75 Halmstad Sprintermästaren 2 juli

V75 Halmstad Sprintermästaren 2 juli

Dags för en härlig travkväll igen, när sprintermästaren och stosprintern ska avgöras. Det finns ju några fina minnen från dessa lopp. Det ska bli intressant att se hur det blir kört i år. Gårdagen gnager fortfarande lite i mig så jag missade åtta rätt på målfotot ocht trodde länge att min skräll skulle hinna fram men orken fanns inte sista 100 meterna. Hoppas få revansch direkt idag.

Ni kan delta i mina system

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till kl 16:00.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

Jimmies chans - 25 andelar och kostar 62 kr st, Ny andel som för att behålla det lite lägre priset är uppdelad i 25 andelar för att göra ett lite mera chansartade system.

Min ranking:

V75 - 2020-07-02 - Halmstad

1: 5, 8, 1, 3, 6, 4, 2, 7

2: 5, 3, 4, 7, 2, 6, 1

3: 5, 7, 1, 2, 4, 6, 3

4: 3, 9, 7, 8, 1, 10, 4, 2, 5, 6

5: 9, 1, 2, 7, 11, 3, 4, 10, 12, 6, 5

6: 2, 1, 4, 9, 10, 6, 7, 8, 5, 3

7: 13, 7, 5, 11, 8, 15, 14, 1, 6, 10, 3, 12, 4, 2, 9

Avd1: 5 Bythebook fick den perfekta resan inför detta loppet senast, spets släpp och lucka och då vann man säkert. Körs offensivt mot ledningen och har toppchans. 8 Green Manalishi låter man sådär läskigt nöjd med, så jag dubblar systemet då man kanske smäller till direkt och vi har fått en ny favorit till segern.

Avd2: Det mest öppna försöket? 5 Upset Face får mitt första streck då jag tror man vässat ordentligt inför loppet och kommer hitta en bra position i andra ytter och blåsa till sista 600 meterna. 3 Osterc har varit ojämn men kommer man till ledningen kan man bli tuff att slå. 4 Guzz Mearas har kommit igång och det ska bli intressant att se om man är mera offensiv denna gång. Skrällen kan vara 7 King of Everything som jag fortfarande tror kommer utvecklas.

Avd3: 5 Don Fanucci Zet kommer till ledningen och får tidigt 7 Click Bait i dödens som sedan kommer köra för att bli tvåa och få bra spår i finalen. Tror loppet kommer gå långsamt och att 5 Don Fanucci Zet vinner säkert, spik.

Avd4: Nu börjar det öppna upp sig. 3 Activited har lopp i kroppen och ett bra läge och visade ju klass direkt i årsdebuten, men ibland slår en sån körning åt fel håll vid nästa start så jag testar att gardera. 9 Zaniah Bi tänker man rycka skorna på och det ska ge en bra effekt spännande. 7 Racing Brodda får ofta gå den tunga vägen slipper man det blir man farlig. 8 Vivacious Allie väntar man sig mycket av och det kanske är dags nu? 1,10,4 är kanske lyxstreck men blir det körning är dessa spännande.

Avd5: 9 Armour As hade varit ett spikförslag från framspår men nu blir det ett öppet lopp. Visst kan man vinna från spåret men det krävs lite klaff. 1 Rexine tror jag är den mest intressanta hästen men hur löser man innerspåret? Hittar man ut borde det vara toppchans. 2 Sobel Jasmine är min spetsfavorit och det är värt mycket över distansen. Dessa tre borde kanske göra upp om det men det låter som många är nöjda och vill köra framåt och det gör loppet intressant. 7 Rajah Silvio, 11 Arnie Express är superskrällarna.

Avd6: 2 Golden Tricks tror jag är bästa hästen och sitter direkt i ett andra spår, man kommer ha mycket tunga sista 800 meter som jag tror fäller avgörandet och Örjan måttar in segern. Ska man gardera är det med 1 Gina Mearas som ska försöka behålla ledningen och kanske även 4 Sashay My Way.

Avd7: Tredje loppet som känns riktigt svårlöst under omgången. 13 Tuxedo Bi trivs över distansen och har varit bra på slutet. 7 Inspector tror jag tar ledningen och borde bli svår att nå för alla, kanske låser man på två? Annars tar man de man har råd med. 5 Lucky Base, 11 Vischio Holz och 8 Indy D är tidigast för mig, 15 Partizan Face en Kolgini häst som körs av Adielsson brukar också betyda toppinsatser.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bollnäs bjuder upp till fin travfest under torsdag kvällen och vi drar till direkt med högklassigt kallblodslopp!V64-1 Jättefin klass direkt på ... Läs travtips