V75 Färjestad 18 september

Unionstravet på Färjestad och en oftast ojämn kamp mellan Sverige och Norge som byggs upp. Spontant borde Sverige vinna enkelt denna gång men det återstår att se vad som händer och visst finns det chansen till några vinster även för Norge.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Chans - 10 andelar och kostar 458 kr st. Bygger på samma grund men går får pengarna, öppnas vid enskilda tillfällen och jackpott omgångar, exklusivt system.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analys:

Avd1: Mycket öppen inledning där jag vill ha ett gäng streck. 5 Bo C tror jag har bra chans om man är så bra som man säger att hästen är redo för, ska bli intressant att se. 7 Mas Capacity och 1 Beartime kommer med form och känns såklart intressant och kanske kan det bli spets för någon av dessa. Men jag vill gärna se 6 Adde S.H felfri så tror jag man kan vara med om vinsten. 4 Önas Nougat bra senast och 2 Sandsjöns Enzo är enormt bra när man fungerar. Streckar så många man har råd med.

Rank: 5, 7, 1, 6, 4, 2, 10, 11, 3, 8, 9

Avd2: 2 MIster K.O.Z tror jag är bäst i loppet och även om det inte blir spets så tror jag det är bra chans att man kliver fram och bara vinner. Jag spikar! För den som garderar är det 5 Emperors, 12 Kenzoki Boko och 6 Blue Frontline i första hand över den korta distansen och voltstart, men 10 Lorenzo Boko är en riktig rysare.

Rank: 2, 5, 12, 6, 10, 3, 4, 1, 7, 11, 9, 8

Avd3: Jag vill strecka fyra eller fem hästar på alla system. 4 Missle Hill borde köras framåt och är alltid intressant även om man inte varit som bäst under året. 9 Mellby Free har varit bra i varje start på slutet men svårt att vinna även här. 6 Gareth Boko är bra men har man hittat formen? 1 Disco Volante alltid intressant om man når spets, kanske tar man även 3 Antonio Trot.

Rank: 4, 9, 6, 1, 3, 2, 10, 7, 5, 8

Avd4: 4 Crazy First Love “Love you” och första barfota och hos Bergh, låter ju som en dröm. Men det är nu dags och jag tror det är bra chans över tre varv. 6 Mystic Mom är nog den häst som har bäst chans från andra volten och det kan vara bra chans om inte draget med barfota fungerar. Bakom dessa så kan man strecka några. 5 Ornello, 13 Digital Class, 12 Dream Builder och 2 Anchor Man tycker jag alla ska med om man inte spikar eller låser på två.

Rank:4, 6, 5, 13, 12, 2, 8, 9, 10, 11, 3, 7, 1

Avd5: 2 Bugatti Miles har visat hög kapacitet och självklart spikförslag för egen del, toppchans. 9 Tattoo Avenger fick jag med som skräll på bergsåker, borde tugga ner många. 5 LoveExplosion H.C och 3 Mandela Zon kan skrälla och kanske streckar man 1 Zenato.som trivs på banan.

Rank: 2, 9, 5, 4, 1, 8, 6, 10, 11, 12, 7, 3

Avd6:5 Tangen Haap har laddat mot loppet då man slipper storstjärnan denna gång. Kan man nå spets är mycket vunnet, bara man slipper dödens vore det kanon. 2 Kleppe Fanden nu från innespåret ska försöka stå emot 3 Åsrud Vilja från start och det blir en intressant startrusning.

Rank: 5, 2, 3, 4, 6, 9, 7, 8, 10

Avd7: 7 Deal Done Zet tror jag kan vara starkast över distansen och med Örjan i sulkyn så kan det vara att man tror att hästen aldrig ska vinna förrän 2 sekunder innan loppet är över. så hittar han rätt. 2 Oracle TIle gillar distansen och går alltid bra. 3 Vitro Diablo kan öppna bra och får en bra resa. 6 Gogobet Sisu får inte glömmas om man inte spikar.

Rank: 7, 2, 3, 6, 1, 10, 5, 11, 8, 9, 4, 12

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips