V75 Eskilstuna Söndagens BC-finaler

Breeders Crown finaler för tre och fyraåringar så vi har härliga tävlingar med de bästa från hästarna är med. Tyvärr någon riktigt tråkig strykning men det kommer vara härliga tävlingar trots det. Igår på V75 var inte That´s So Cleaver lika bra som jag trodde och sedan hann inte Gooner fram i sista tyvärr, så jag slutade på fem rätt. Nya chanser idag.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.V75-analysen.

Avd1: 8 Platinum Tile var en tänkbar spik i omgången då jag tycker man kommer med fin form och möter överkomliga hästar, men samtidigt är så vinner man ungefär vart fjärde lopp och är bara nära i de övriga så jag garderar. 10 Your Dreamlove och 12 Emma Häggenäs kommer med absolut toppform och får de en bättre resa än mitt första streck har man bra chans att sätta nosen först. 9 Heloise Am är ingen vinnartyp, men alla vet hur Örjan brukar vara under dessa stora dagar, så denna gång kanske han måttar in. 4 Fröken Fräken och 3 La Merida tycker jag är intressantast på främre volten.

Rank: 8, 10, 12, 9, 4, 3, 7, 14, 6, 11, 15, 13, 5, 1Avd2: 4 Francesco Zet har ju bara varit bäst och man kan undrar hur långt man kan gå när man bara springer och leker, givet spikförslag. Men det är sent på hösten och jag tror att det kan vara dags att bli rejält utmanad. 6 Global Concept utmanande senast och borde gå framåt med loppet, 2 Global Cashflow har spår invändigt och kan få en drömresa. 7 Donizetti snackas det om, kanske det är dags att få det att stämma nu? 1 Aquarius Face väntar man ju på att man ska hitta rätt igen, kanske nu med ny balans?

Rank: 4, 6, 2, 7, 1, 10, 3, 11, 9, 8, 5, 12

Avd3: Dagens svåraste lopp tycker jag. 2 Bellatrix Club är en tuff häst som sitter perfekt i andraspåret direkt. 1 Fighter kan öppna bra och borde ta spets 7 Call to the Bar och 8 Clandestine är härdade i bra lopp, får de rätt ryggar är de farliga, jag streckar så många jag har råd med.

Rank:2, 1, 7, 8, 5, 10, 9, 6, 11, 12, 4, 3

Avd4: 2 Honey Mearas vann mot stoeliten senast för två starter sedan, nu tilllbaka med sina jämåriga och för mig är det bästa spiken, även om det kan bli en tung resa. Utmanarna är 4 Fifty Cent Piece som Bergh tror går framåt mera med loppet senast och 1 Hall of Am som ska försöka hålla ledningen. 11 Sayonara och 6 Hoboken Am är rysarna.

Rank: 2, 4, 1, 11, 6, 3, 9, 5, 10, 8, 12, 7

Avd5: 3 Power Lane har ett bra utgångsläge och denna gång blir det nog spets, klar första häst på det. 8 Made of Stars otroligt bra kommer man fram enkelt i dödens blir man tuff. 12 Bravo Sabotage, 10 Zeolit och 9 Powerbank kommer med fin form och bara de inte hamnar för långt bak borde de ha bra chans att vara med på målfotot.

Rank: 3, 8, 12, 10, 7, 9, 6, 4, 13, 11, 15, 1, 14, 5, 2

Avd6: 3 Red Lady Express trodde jag skulle köras för en finalplats och spurta in som tvåa/trea senast, istället dundrade man till spets och vann säkert. Det formintrycket gör att jag spikar nu, jag tror man kan öppna tillräckligt bra för att komma till spets igen och då tar sig ingen förbi. Ska man gardera tycker jag 2 Glamourus Rain och 9 Imhatra Am är de två första strecken från intressanta lägen då de sitter i andraspår. 4 Isabelle Cash vill ha revansch och Lara Boko kan vara tillbaka i form, 11 Lacille Boko är rysaren för den som tror på skräll.

Rank:3, 2, 9, 4, 7, 11, 1, 12, 5, 6, 8, 10

Avd7: 3 Önas Prince har varit enormt bra hela året, tillsammans med 2 Mister Hercules är det kanske det bästa låset i omgången då de två är snäppet bättre än de andra? Men jag vill betala för en häst till och det ät 10 Elegant Ima som jag alltid tycker gör bra lopp, kördes försiktigt senast men spurtade grymt bra, kan gått framåt ännu mera och med ryggar på de bästa kan man vara skrällen från en fin resa.

Rank:3, 2, 10, 1, 5, 11, 8, 9, 6, 12, 7

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips