V75 Eskilstuna - Santos de Castella högst segerchans i omgången?

En mycket klurig omgång, där många verkar ha svårt att hitta bra spikförslag. Jag tycker att det finns lite spännande hästar som jag hoppas få utdelning på. Lite extra inför denna omgången är att jag spelar lite för min farfar som gick bort under vecka. Jag minns när han satt och skrev sina egna reducerade rader på både stryktipset och travet när man var och hälsade på, så en tanke går till honom under helgen V75 omgångar.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.V75-analysen.

Avd1: 8 Mellby Free vann på ett imponerande sätt senast och blir min favorit här. Jag hade nog spikar om det var när hon var yngre, nu verkar det som att hästen inte riktigt gillar de längre distanserna länge men med toppformen får man första strecket. 5 Hevin Boko sägs vara distansgynnad men hara en seger på distansen, man låter påställd och ska nog vara bra denna start. 9 Millie Millionaire och 12 Barbro Kronos kommer med toppform och får också streck.

Rank:8, 5, 9, 12, 2, 4, 1, 6, 7, 11, 3, 10

Avd2: 3 That´s So Cleaver tror jag tar hand om ledningen och får bestämma en bit fram till att 10 Le Verite kommer fram i dödens, det borde stå mellan dessa två och med tanke på att en får en invändig resa och imponerade storts senast så tycker jag det är ett spikförslag. Vid garderingar ta rman 10 La Verite som nog är starkas och 6 Oskar Run är superrysaren som kan skrälla.

Rank: 3, 10, 6, 8, 7, 2, 11, 1, 5, 9, 4

Avd3: 5 Brother Bill kommer med bästa formen och jag tror man har högst segerchans i loppet, men kortdistans och det kommer gå undan. 2 Handsome Brad är klart intressant om man lyckas behålla ledningen. 4 Lucifer Lane för första gången i jänkarvagn och 7 Milligan´s School med nytt huvudlag som gör att vi får se om den växlar upp igen, sista strecket går till 9 Diamanten som vann senast man gick ut över kort distans och spår nio.

Rank:5, 2, 4, 7, 9, 3, 11, 1, 12, 10, 6

Avd4: 6 Cash and Carry är man extremt nöjda med och nöjda med läget, toppchans. Men det är ett öppet lopp och jag vill strecka många. 5 Love Eagle och 3 Minucci Zon ska försöka ta sig före favoriten från start, då blir det spännande. 8 Navona är väldigt bra och hamnar man inte för långt bak från start blir det spännande. Många bra på tillägg där jag vi strecka alla utom en. 13 Bowling el Mar och 12 Ava är måsten.

Rank:6, 5, 3, 8, 13, 12, 9, 14, 10, 11, 15, 2, 7, 1, 4

Avd5: 5 Santos de Castella tror jag får överta spets från 2 Teton Miss Annie och då tror jag att 5 Santos de Castella bara vinner och jag spikar på mina system. Är det någon som ska utmana så är det 2 Teton Miss Annie om luckan kommer eller att man svara ledningen med den och då för 4 Vice Versa Diamant en bättre resa än min spik.

Rank:5, 4, 2, 3, 9, 8, 10, 7, 12, 6, 11, 1

Avd6: 7 Gardner Shaw kan spetsa från springspåret och då blir man svårslagen, men det finns många som låter sugna på ledningen och det öppnar loppet. 2 Svecak Palema imponerar varje gång, 3 Morotai Degato tillbaka i form och 4 Van Gogh Z.S trivs ju ypperligt i voltstart. 5 Bo. C börjar man hitta formen och 1 Dats So Cool har fin form, spets och släpp är nog målet. Jag garderar vidare med de jag har råd med.

Rank: 7, 2, 3, 4, 5, 1, 10, 6, 8, 9, 11, 12

Avd7: 10 Gooner har gått över den korta distansen, men är klart bättre över medeldistans och jag tror man kommer ha toppform denna gång och rundar med största sannolikhet alla, ett spikförslag. Men jag dubblar med 7 One Kind of Art som går bra varje och skulle man sitta bättre till än Gooner från start kan man också vara före i mål.

Rank:10, 7, 6, 2, 3, 4, 9, 1, 11, 5, 8, 12Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips