V75 Eskilstuna 7 november » 6 nov. | Jimmie - Travstugan.se

V75 Eskilstuna 7 november

Dubbla V75or på Eskilstuna i helgen, där vi ska jaga 7 rätt båda dagarna. Det finns några stora favoriter som vanligt på V75 och det gäller att värdera om chansen är lika stor som streckprocenten och sedan försöka få en bild av det, för att välja spik och lås och garderingslopp. Svårt är det ibland och ibland väldigt enkelt.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analysen

Avd1: 2 Galileo Am tror jag är bästa hästen och det är voltstart och spår två som är största motbuden. Går man iväg bra så vinner man och kan vara en chansspik för den modiga spelare. 7 Dwayne Zet är bra men hur öppnar man i volten är också ett frågetecken dock andra strecket för mig. 4 Global Viscount och 3 Pine Muscle gillar man ju och måste med vid större gardering. 11 Dream Creation är också en häst man gillar och ska nog med. 5 Upper Face är som många från stall Kolgjini lite ojämn i sina prestationer men har hög högsta nivå. 12 Casimir Tof är miljonhästen.

Avd2: Enligt mig ett mycket svårlöst lopp över 2640 meter där jag streckar 6 Shut Up and Dance först, då jag tror man är stark och oöm. 5 Deal Done Zet är som Redéns häst i första, bra men var hamnar man och hur kör Örjan? 7 Amorcer Levallo tycker jag ser bra ut och skulle man komma till spets är det toppchans. 3 Global Above All är sista måstestrecket för egen del, bästa läget av dessa och har bra fart. Jag garderar gärna lite till.

Avd3: 2 Mellby Free ska försöka nå spets och kör då där hela vägen denna gång, borde vara bra chans och ett givet spikförslag. 7 Hevin Boko fick överta ledningen senast och vann på ett bra sätt, nu riskerar man dödens och det kan bli tufft men givna motbudet. 3 Racing Brodda, 6 Dear Friend, 10 Activated och 1 Tessy d´Ete är alla riktigt bra men behöver en bra resa för att utmana de andra två.

Avd4: 4 Gazza B.R en Love You avkomma som nu ska gå barfota runt om, det brukar vara en enorm extra växel så jag chansspikar i ännu ett svårt lopp. Jag tror man kan gå iväg okej från start, överta ledningen och sedan kan man hålla undan. Ska man gardera är det 8 Zizou som jag tror kommer gå riktigt bra över distansen, 9 Global Winner som var bra senast och 10 Hurricane Silas som trivs över den långa distansen.

Avd5: 6 In Royalty Boko öppnar bra och når man spets tror jag att man bara går undan och vinner, så ett spikförslag, men då det låter som andra kan vara sugna på spets kan det vara läge att gardera. Jag har fastnat för 9 Neelix som kan sitta bra på det direkt i andra spår och brukar köras offensivt. 1 Moses har också bra form men innerspåret kan bli en fälla.

Avd6: 3 Vagabond Bi tror jag är en överlägsen vinnare i loppet och spikar. Spår 3 är bra och jag tror de andra har stor respekt för hästen. Man kan köra loppet lite som man vill. 2 Coogan och 4 Sir Henry P.Hill är nog de tuffaste emot. Men garderar man tar man gärna även 6 Jaques Noir och 5 Randemar R.D.

Avd7: 1 Zarenne Fas har verkligen hittat rätt och bara man inte blir fast invändigt borde det vara toppchans. Jag tror det blir en framspårsvinnare oavsett och streckar de fyra jag tror har bra chans från framspår. 5 Global Welcome bättre än raden, 3 Esprit Sisu fick äntligen vinna senast och det kan lyfta tränare och häst, sista strecket går till 6 Hachiko de Veluwe som var fin från dödens senast och slipper man dödens har man bra chans.

Min ranking:

V75 - 2020-11-07 - Eskilstuna

1: 2, 7, 4, 3, 11, 5, 12, 8, 10, 1, 6, 9

2: 6, 5, 7, 3, 8, 4, 2, 11, 1, 9, 12, 10

3: 2, 7, 3, 6, 10, 1, 9, 4, 5, 8

4: 4, 8, 9, 10, 12, 6, 3, 15, 14, 2, 1, 13, 7, 5, 11

5: 6, 9, 1, 7, 2, 4, 8, 10, 11, 5, 12, 3

6: 3, 2, 4, 6, 5, 9, 8, 7, 1, 12, 11, 10

7: 1, 5, 3, 6, 12, 9, 11, 10, 7, 2, 4, 8

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till kl 14:00

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

Hej på er! Då var det ny vecka med i mitt tycke veckans bästa spel, V86. Förra veckan blev det träff på mitt billigaste system "Niklas exklusiva ... Läs travtips

Avdelning 1 – 5 Toddler såg kanonfin ut senast vid tredjeplatsen. Bättre distans nu och spetschans. Kommer leda länge. 3 Kung Edward gynnas av kort ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips