V75 Elitloppssöndagen Solvalla 27 maj

Dagens med stort D, Morsdag och Elitloppet! Det verkar bli strålande väder så vi hoppas på lika strålande sport under dagen. Jag hoppas befinna mig på E-läktaren och se sporten tillsammans med en härlig publik. Sedan får vi hoppas att spelet också går bra.

Glöm inte att ni kan delta i mina system

Bjuder på systemen här, men ändringar kan ske fram till kl 16:00.

200 kr andel "Jimmie - Travstugan" 1/10 ( ca 1800 kr förslaget på sidan)

100 kr andel "Jimmies hundring" 1/10 ( ca 900 kr förslaget på sidan)

https://tillsammans.atg.se/inb…

Min ranking:

V75 - 2018-05-27 - Solvalla

1: 1, 3, 7, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 2

2: 1, 7, 4, 10, 6, 9, 8, 3, 5, 2

3: 5, 1, 4, 2, 7, 3, 6, 8

4: 4, 1, 5, 7, 2, 6, 3, 8

5: 14, 4, 2, 8, 12, 15, 5, 3, 9, 10, 7, 11, 1, 6, 13

6: 5, 6, 9, 8, 2, 3, 10, 7, 1, 4

7: 1, 3, 5, 8, 6, 4, 10, 2, 7, 9

Avd1:

Vi inleder med Elitkampen och trots att vi saknar Månprinsen A.M är det riktigt bra kallblodslopp vi får se. Jag kommer strecka fyra hästar och det är 1 Odd Herakles som försöker behålla ledningen och gör man det tror jag att man vinner, men 4 Lome Brage kan ta ledningen och då ska man köras där, mitt sista streck. 3 Lannem Silje såg fin ut som fastlåst senast och kommer nog köra för vinst nu och borde vara toppchans med lite tempo, 7 Polara imponerade ifjol och får nog gå den tunga vägen men är så bra att den kan vinna trots den resan.

Avd2:

1 Global Withdrawl är ett spikförslag då det kan vara spets och slut och känslan är att det är en klasshäst! Det finns två utmanare som har imponerat i Norge och det är 7 Stoletheshow och 4 Catherine´s Chevy som båda gjorde fantastiskt lopp senast då de var ensamma på banan. Spik eller låsa på tre.

Avd3:

Första elitloppsförsöket och jag skulle bli förvånad om inte 5 Bold Eagle bara vinner loppet och det känns som en bra spik. Samtidigt annonseras det ut att man inte ska lägga krutet på försöket denna gång och ska man gardera kan 1 Dreammoko öppnar bra och få ledningen eller ryggledaren, 4 Volstead körs alltid framåt och är tuff, kanske superskrällen kan vara 2 Rajesh Face som man inte vet var man har.

Avd4:

Det andra elitloppsförsöket och jag tycker två hästar sticker ut och väljer båda på systemet. 1 Ringostarr Treb spetsar och kör i ledningen och blir svårslagen, 4 Propulsion sätter sig i dödens och kanske kan Örjan måtta in segern eller nöjer man sig med att köra in till en andra plats? Jagar man skrällar är det 5 Nadal Broline som var riktigt bra senast och borde bli bättre. Jag låser på två.

Avd5:

Det lurigaste loppet under söndagens V75 omgång tycker jag. Tillslut kunde jag ranka hästarna men jag känner mig fortfarande osäker på vem jag tror är vinnaren. 14 Just Wait and See imponerade på mig senast och blir första strecket på form och att den kan hamna bra på det från springspår på tillägget. 4 Extra Fudge kanske tar hand om ledningen och blir hästen att slå, superskrällen kan vara 2 Toutre som kanske kommer ner på innerspåret och får tredje invändigt och lucka. Gardera på.

Avd6:

5 Virgina Grif ser ut som en kanon och kan vara ett spikförslag och när tränare säger att det är en hårding som man måste tro på känns det som en spik, skulle man komma först fram av de betrodda får man nog överta. Garderar man är det 6 Leet Hanover som borde bli bättre, 9 Hevin Boko som känns mycket spännande om det blir högt tempo och 8 Beutiful Bacardi som trots lägen kan vara vinnaren.

Avd7:

1 Giveitgasandgo blir nog favorit och min första häst för det kan vara spets och slut, men jag känner mig inte helt säker på det och garderar med minst tre hästar. 3 Enterprise gillar jag intrycket på och tänkte länge ha den som första häst, 5 Ever Pride och 8 Portland ser ut att vara riktigt bra hästar och måste med på mina kuponger, skrällbudet kan vara 6 Rubio som nu har lopp i kroppen och borde vara förbättrad.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips