V75 Bollnäs 11 september

Bollnäs en trevlig bana där jag firat framgångar men några fina vinster men också en tung dag på plats med sex rätt där jag sprack på ett målfoto. Denna gång känns det som en väldigt öppen omgång och strecken sitter också så även om någon seglat upp som favorit under fredagseftermiddagen. Roligt ska det bli (om jag har alla rätt igen) och visst blir man lite extra travsugen nu när jag var på plats på Bergsåker i onsdags och fick äntligen se trav live igen. Så nu kör vi vidare.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Chans - 10 andelar och kostar 458 kr st. Bygger på samma grund men går får pengarna, öppnas vid enskilda tillfällen och jackpott omgångar, exklusivt system.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analys:

Avd1: 4 Hunter Montana tror jag är den häst som kommer med bäst form och hade det inte varit spår fyra i voltstart hade jag nog spikat, nu osäker på hur hästen klarar spåret men för mig första strecket då man måste ha toppchans om man travar från start. 2 Final Whistle och 7 Zerozerosette tycker jag båda har sett intressanta ut med kapacitet och bra lungor för längre distans. 6 Mellby Ironman öppnar bra och trivs i främre träffen, dessa måste nog med. Sedan tycker jag Westholms 11 Reven Dejavu och 9 Your Dreamlove är intressant om de kan hamnar bra på trots bakspåret. Sista strecket får 1 Dulce de Leche som hoppas på spets eller ryggledaren.

Rank: 4, 2, 7, 6, 11, 9, 1, 5, 12, 3, 8, 10

Avd2: 8 Nårje är nog bästa hästen i fältet men står på mellanvolten, ett givet spikförslag och det enda som oroar är galopperna i raden. Jag tror inte man har råd med en galopp och runda alla. Men tränaren har siktat hit och därför är man i ordning och kommer trava 2140 meter och därför spikar jag. Ska man gardera är det med 12 Tangen Frikk som gått bra och visat bra form. 10 Valle Hugo kanske blir fast invändigt men visat fart för att vara med. 3 Sölvsveds Atlas är obesegrad från spets och skulle min spik galoppera bort sig kan det gå hela vägen och 6 Alm Nagano ser ut att hittat formen.

Rank: 8, 12, 10, 3, 6, 13, 14, 11, 5, 2, 7, 1, 4, 9

Avd3: 7 Double O.Seven får tillslut mitt första streck även han svek mig lite senast när man inte tog sig förbi, man borde nog avgjort då men får en ny chans. Jag hade 4 Santos de Castella som första häst men sex av nio starter med bil har resulterat i galopp så jag litar inte på hästen, men två av två på banan är intressant och kanske går det att låsa på dessa? Men jag fyller på med 11 Grand Canyon Sisu som är obesegrad över kort distans och 2 Loveyouecus som har bra läge och spetsar men släpper?

Rank:7, 4, 11, 2, 10, 8, 1, 9, 5, 3, 12, 6

Avd4: 10 Alfredo Sauce galopperade senast och jag tror man kan ta revansch nu, spår tre i volten och sedan hittar man ner i andraspår och går bra tillslut. 9 Strangerinthenight har gjort tre bra lopp hos Wäjersten och ska såklart med, precis som 1 Muzzle the Yakker som jag tror är bättre än raden och kanske tar hand om ledningen och blir då svårslagen. Dessa tre ska med på mina kuponger men jag streckar gärna på och intressantast bako är 3,6 som känns bortglömda.

Rank: 10,9,1,3,6,13,15,14,7,5,4,2,8,11,12

Avd5: 8 Eddy West är nedstruken ett spår och det gjort att jag funderade på att spika, går allitd bra och även senast över den korta distansen. Nu medeldistans igen och därför tror jag man hinner plocka ner de flesta och troligtvis alla. 1 The Bald Eagle var slagen av Rackham senast och det är inget att snacka om, kan spetsa igen och givna motbudet, så jag låser på spets och bästa hästen. Har man råd tar man 6 Morotai Degato, 4 Van Gogh Z.S och 10 Digital Dominance.

Rank: 8, 1, 6, 4, 10, 7, 9, 11, 3, 2

Avd6: 5 Moses kanske bara är bäst, bra utgångsläge och skulle man få glida fram till spets vinner man, men 3 Speedy Tilly och 6 Cash Cowboy trivs båda från spets och når de ledningen kör de nog där, därför kommer de med. 3 Xanthis de Roi gör det bra varje gång och snart stämmer det hela vägen och då vinner man. 10 Tale of Jacks har gått bra två gånger i rad och blir det inte för långt fram kan man skrälla. 12, 9 och 7 kommer också med.

Rank:5, 3, 6, 4, 10, 12, 9, 11, 7, 2, 1

Avd7: 3 Milliondollarrhyme går bra för Fredrik B Larsson men när våra bästa kuskar får chansen bakom hästen så har han varit lugnare och stabilare, det gör att jag tror man håller upp ledningen och kan gå undan säkert över den korta distansen. Skulle man bli het eller av med ledningen så öppnas det upp ordentligt, så spikar man inte tar man 7 Click Bait, 5 Brother Bill, 11 Global Adventure och 12 Milligan´s School, kanske även 10 Diamanten.

Rank:3, 7, 5, 11, 12, 10, 6, 2, 1, 4, 9Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips