V75 Bjerke - vinner Sverige eller Norge mest?

Bjerke är en bana där jag brukar hitta alla sju rätt ibland och jag har hämtat hem pengarna till Sverige flera gånger med mina andelar. Så jag hoppas den formen håller i sig. Det kan alltid vara svårt att hitta rätt och värdera chanserna, då många inte mött varandra.. Men med hårt jobb brukar man få utdelning. Jag hoppas och tror på det även denna gång.

Hoppas ni vill vara med på något av mina system!

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det den övriga fördelningen ser ut. 

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja.

V75-analys

Avd1: 5 Månlykke A.M är streckad på nästan 80%, det behöver inte vara fel då jag anser att med den kapaciteten borde man vinna ca fyra av fem lopp, men att hästen inte kämpat 100% hela vägen in ibland är lite oroväckande. Har man fått ordning på det så är det ett givet spikförslag, men tror man att det finns lite tvekan så tycker jag man ska dubbla systemet med 3 Troll Solen som jag tror tar ledningen och har visat strålande form.

Rank: 5, 3, 6, 8, 4, 9, 7, 2, 1

Avd2: 5 Funny Boy har dragit ett bra utgångläge och blir min första häst i loppet, skulle man ta sig till spets och få bestämma en bit har man toppchans, det kanske är ett lopp där man tar en eller alla? Jag kommer att ta alla och rankar sedan 11 Mateo de Reve som jag tror är bästa hästen i loppet men har ett svårt utgångsläge. 6 V Nu Gilbak och 7 Cambria är givna på min kupong vid gardering då jag tycker båda visat styrka och fin fart, 12 Zenato vill jag också ha med, men som sagt streckar alla.

Rank: 5, 11, 6, 7, 12, 2, 8, 4, 3, 1, 10, 9

Avd3: 1 Floris Baldwin ska vara tillbaka i toppform, är man det kanske man kan svara upp ledningen och det blir intressant, får man rygg på ledaren kan man också få luckan så jag streckar den först. 5 Stoletheshow gör debut och Hamre och när man kör den själv så får man känslan av att man är redo till 100%. 3 Always On Time tar spets eller ryggledaren intressant. Sista strecket får favoriten 4 Ble du Gers, första gången på kortdistans, hinner man med? Får man slag på ledaren i tid?

Rank:1, 5, 3, 4, 7, 10, 6, 2

Avd4: 5 Global Brilliance tror jag körs framåt, övertar spets och sedan kör de andra om andrapriset. Jag spikar på allt! Vid gardering bör man strecka halva fältet. Jag tror att 1 Hilarious Am spetsar men släpper över medeldistans, då är 4 Miss Pepper eller 5 Global Brilliance först fram. 7 Global Bred to Win är bra men får kanske göra jobbet om inte 6 RIva O får dödens, den som slipper dödens har bäst chans av dessa.

Rank: 5, 7, 4, 6, 1, 9, 3, 10, 11, 12, 8, 2

Avd5: 11 Run to You ska ju bara vinna loppet, men lägsta klassen och bakspår gör att de öppnar upp sig för de är ojämna i sina prestationer. 6 Calmass tycker jag är mycket intressant då jag tror den har ledningen efter 450 meter och sedan kan styra fältet. 10 Present Tile har hög kapacitet och får man gå med bakom favoriten kommer man avslutar grymt bra. 2 All In Sox har bästa utgångsläget och måste med. Har man råd streckar man några till.

Rank:11, 6, 10, 2, 1, 4, 5, 12, 9, 8

Avd6:10 Mr Mah Can är bäst med tätkänning direkt, jag tror Rikard N Skoglund kommer vara offensiv och det blir bra i detta lopp. Jag tror helt enkelt att man är klassen bättre än motståndarna och vinner säkert tillslut, spik! 8 Kraesj kan öppna bra och skulle man nå spets innan första varvet är det den som kan hålla mot min spik. 7 Garth Vader är bortglömd och hittar man en bra position är det en rysare.

Rank:10, 8, 7, 1, 4, 9, 6, 5, 2, 3

Avd7: 3 Pere Ubu var en tänkbar spik då man har ett bra utgångläge och toppform, men då det luktar tuff körning om spets så garderar jag tillslut på allt. För 2 Z.Boko och 1 Park View vill också till spets så det kan gå undan, den som sitter där har bäst chans. Men skulle körningen bli utdragen kan det gynna några andra och då vågar inte jag lämna 6 Golden Guard, 11 Reddington och 8 Ready Tonight som mött mycket tuffa hästar tidigare och har hårdheten tillslut.

Rank:3, 2, 6, 11, 1, 8, 5, 9, 12, 10, 4, 7

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!Nog är kallblodsstjärnan i en klass för ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips