V75 Bergsåker Sundsvall Open Trot

Dags för Sundsvall Open Trot och jag hängde inte med när man skulle köpa biljetter så jag missar mitt andra raka SOT på plats, det känns oerhört tråkigt. Men nästa år tänkte jag inte missa något från Bergsåker. Härligt med trav från Bergsåker på fredagen men jag saknar V64 eller V75 därifrån. Nu siktar jag vidare mot V75 jackpot på lördag, alla mina tre system är öppnade och redo. De ska sälja ett varv runt i alla fall så jag får lämna in de fullständiga.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Chans - 10 andelar och kostar 458 kr st. Bygger på samma grund men går får pengarna, öppnas vid enskilda tillfällen och jackpott omgångar, exklusivt system.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analys:

Avd1: 12 Admiral As är solkalrt den bästa hästen från det sämsta läget, jag tror man bara vinner om man är som man varit på slutet och kan såklart vara en spik. Men samtidigt så har jag respekt för två andra hästar över distansen och det är 5 Even´s Cool Boy och 7 Gardner Shaw så därför kommer jag gardera med de två. Kanske spets och ryggledaren när favoriten kommer i dödens och då blir det intressant att se vad som händer.

Rank:12, 5, 7, 2, 1, 6, 11, 10, 9, 3, 4, 8

Avd2: Mycket lurigt klass två försök där 11 Raja Knight får första strecket då man gått bra mot tuffa motståndare och blir det tempo så tror jag att man plockar ner alla tillslut. Men jag vågar inte spika utan kommer att gardera minst med 8 Double O.Seven som har ett klurigt utgångsläge men känns intressant, 7 Conch on Inn som borde köras offensivt. 3 Västerbo All in och 2 Emperor har framspår och travar de iväg är de givna, för mig måste dessa med. Men garderar gärna vidare.

Rank:11, 8, 7, 3, 2, 9, 10, 1, 6, 12, 4, 5

Avd3: 8 Månlykke A.M är såklart bara bäst i loppet och det är galopper eller sjukdomar kan någon utmana annars vinner man säkert 95 av 100 gånger, så det känns som en V65 omgång. Jag spikar, ska man gardera är det med 4 Mel ODin, 5 Björs Frej, 3 Don VIking och 2 Pydin som kan vara den som är med i fighten om andraplatsen.

Rank:11, 8, 7, 3, 2, 9, 10, 1, 6, 12, 4, 5

Avd4: Även om loppet oftast vinns från framspåren så kommer mina första två streck från tillägg först. 14 Unique Juni har lopp i kroppen och borde verkligen ha form för att kunna runda alla. 13 Hevin Boko har visat hårdhet och känns också spännande. 11 Orlando har jag spikat tidigare med både lycka och motgång, känns intressant trots bakspåret. 3 Zante Grif har haft lite svårt att vinna men snart är det nog dags och 1 Miss Silver har toppform och läge att skrälla från spets.

Rank:14, 13, 11, 3, 1, 2, 6, 8, 4, 15, 12, 10, 7, 9

Avd5: Tre varv ska travas och för mig är det ett öppet lopp där 3 Mateo de Reve får första strecket på att man har några växlar sparade efter loppen och känns intressant. 5 Albert Zonett har varit bra och känns som gynnad av längre distanser. 2 Made of Stars imponerade senast och ser ut att bara bli bättre. 8 Gaylord Am, 7 Tattoo Avenger och 4 G.K.Justus har bra form och ska med om man garderar vidare.

Rank:3, 5, 2, 8, 7, 4, 1, 6, 12, 10, 9, 11

Avd6: 4 Swagger tror jag bara smäller till spets och sedan kommer ingen i närheten, jag spikar. Tror man att det inte är 100% form så garderar man med 6 Frodo S, 3 Gogobet Sisu och 9 Brezza du Kras och kanske även 2 Xanthis de Roi som alla visat bra fart.

Rank: 4, 6, 3, 9, 2, 5, 12, 8, 7, 11, 1, 10

Avd7: 3 Very Kronos öppnar bra och även om det inte är ledningen direkt så hoppas man nog att ingen kommer i vägen så det ska bli galopp, då kör man framåt övertar och blir hästen att slå. 4 Who´s Who verkar oslagbar om den tar sig till spets, men går även bra i ryggar ska såklart med om man inte spikar. 8 Milligan´s School har ju varit läskigt bra, men nu luktar det tung resa och det ska bli intressant att se om man kan vinna ändå. Jag vill gärna ha med 1 Hickothepooh och 10 Zarenne Fas också då de verkligen har form och strular det inte kommer de avsluta bra.

Rank:3, 4, 8, 1, 10, 6, 5, 7, 9, 2

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips