V75 Bergsåker 17 april

V75 från hemmabanan Bergsåker och då är man alltid lite extra laddad, man tänker att man ska göra analysen klar, åka till banan tidigt och se alla värmningar, följa allt in i minsta detalj och njuta av ljuden på banan. Men tyvärr så får man ju inte det nu heller utan vi får nog vänta ca ett år till innan det är dags tyvärr. Men oavsett det så blir det trevlig sport och alltid roligt med hemmabanan, så se till att hugga en andel tills på lördag. Formen är bra efter att suttit en spik till 7% i onsdags.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Chans - 10 andelar och kostar 458 kr st. Bygger på samma grund men går får pengarna, öppnas vid enskilda tillfällen och jackpott omgångar, exklusivt system.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analys:

Avd1: 5 Moses fick en tung resa senast och jag gjorde rätt i att spika emot, denna gång tycker jag att man har ett bra läge och kanske får överta ledningen och då ser jag inte att han ska kunna förlorar och är ett spikförslag. 8 Gooner har toppform och räknas trots läget och 2 Axel Ruda som tar spets och kanske släpper är klart intressant vid gardering. 10 Frodo S och 7 Mas Capacity tror jag kan vara skrällarna om det blir för högt tempo från start.

Rank: 5, 8, 2, 10, 7, 6, 4, 3, 12, 11, 1, 9

Avd2: 2 Gogobet Sisu imponerade senast och visst är det ett orosmoment med voltstart men jag trots Mats E Djuse löser det och sedan kan man styra mot spets och blir svårslagen, spikförslag även här och den modige börjar med två spikar. Jag kommer dock låsa med 8 Magnificent Tooma som verkligen gått bra tidigare och ännu bättre hos Redén så given att ha med om man garderar, jag låser på två. Den som vill fortsätta garda pga klass två tar 5,6,7,11.

Rank: 2, 8, 5, 7, 6, 11, 3, 9, 1, 10, 4, 12

Avd3: Jag hoppas vi får sen en mycket härlig kallblodsduell mellan 6 Odd Herakles från spets då 1 Tangen Haap inte försöker svara och sedan kommer 11 Månlykke A.M bli tvungen att gå fram tidigt om man ska hinna med. Kan bli en härlig duell där jag tror 6 Odd Herakles kommer vara starkast och bäst denna gång pga bättre läge och att Månlykke A.M måste få upp hårdheten genom dessa lopp. Ska man gardera favoriten tar man de tre nämnda.

Rank: 6, 11, 1, 2, 7, 5, 9, 10, 8, 4, 3

Avd4: 6 Gitte Silvåkra har verkligen imponerat på slutet men får nu ett annat typ av lopp då det inte blir spets, jag tror man fungerar bra trots ryggar och är min första häst i loppet. 4 Lovely O.O chansspikade jag senast men det gick inte alls, men avslutade godkänt efter startgaloppen och kanske gått framåt med loppet. 7 Beauty Wind står perfekt inne i loppet och ska bli intressant då man är van tufft motstånd och byggt upp en bra skalle. 12 Kate Baldwin känns lite bortglömd då jag tyckte man såg intressant ut senast och given för mig. 3 Lyckans Cash, 14 Divine och 9 Juvelens Miss F följer också med som garderingar.

Rank: 6, 4, 7, 12, 3, 14, 9, 10, 5, 8, 13, 2, 11, 1, 15

Avd5: Deal Done Zet har dragit vinstlotten med bra spår över den korta distansen, så given första häst men jag kommer att gardera även om hästen varit bra. 7 Dollar Hornline helt bortglömd och under 1%, nu barfota runt om, öppnar bra och det kan bli en perfekt resa. 6 Amorcer Levallo har varit riktigt bra och man siktar redan mot finalen under elitloppshelgen genom att göra ett bra lopp nu. 9 Power Blaster och 10 Mister Donald kan vinna om det blir tempo hela vägen.

Rank: 3, 7, 6, 9, 12, 10, 2, 4, 8, 1, 5

Avd6: 3 Cab Lane var ett spikförslag tidigt men med tanke på att 1 Betting Rebel ska laddas och köras i spets så öppnar loppet sig och jag har fortfarande Cab Lane som första häst men kommer att gardera. 9 Vikens High Yield och 11 Vae Victis Club kan båda avsluta enormt bra och givna vid gardering. 2 Algot Zonett och 1 Betting Rebel är rysarna bakom som ska med, men på detta system streckar jag alla.

Rank: 3, 9, 11, 2, 1, 5, 7, 10, 4, 6

Avd7: 4 Disco Volante får överta ledningen direkt och får bestämma största motbuden är 2 Who´s Who och 11 Very Kronos som jag dock tror körs passivt och därför kan få för långt fram och därför är 4 Disco Volante ett intressanta spikförslag som jag väljer att spika till ca 20%.

Rank: 4, 2, 11, 5, 10, 1, 7, 8, 9, 6, 12, 3

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till kl 14:00

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips