V75 Axevalla lördagen den 24 juli

Lördagen på Axevallas trippeltrav som under söndagen avslutas med Stochampionatet. Under lördagen bjuds det på riktigt härliga V75 tävlingar med många öppna lopp och några stora favoriter. Nu gäller det att väga rätt hela vägen för att fortsätta den fina spelformen. Mina tre V75-system är redo och öppnade.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Chans - 10 andelar och kostar 458 kr st. Bygger på samma grund men går får pengarna, öppnas vid enskilda tillfällen och jackpott omgångar, exklusivt system.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analys:

Avd1: 7 Zio Tom Jet öppnar bra och ska försöka hitta ner i andraspåret, gör man det tror jag att man spurtar ner alla sista biten. 9 Deede Star är bra och har toppform, kommer nog försöka ta dödens då man går bäst utan ryggar kan gå. 2 Ingo såg fin ut senast och har bra spår, kanske väljer ryggledaren på 1 Final Dream som jag tror sitter i spets och chans från dessa positioner, 11 Adde S.H har form och hoppas på tempo så tar den ner de flesta.

Rank: 7, 9, 2, 11, 1, 12, 3, 6, 4, 5, 8, 10

Avd2: 5 Yankee Dee tror jag är bästa hästen i fältet och får första strecket då man varit stabil i volten. 1 Havbergs Classic gillar inte volt men spår ett borde gå bra, bra chans om man kommer iväg bra, 2 Namur vek sig lite senast men jag tror och hoppas att man gör ett bättre lopp denna gång. Från bakspår på volten har 10 Versace Broline, 8 Whitelighttrotter bra form och räknas, sedan ska nog också 9 Generator med som kommer från två raka galopper men kan mycket, Har man råd kan man fylla på lite till i ett öppet lopp.

Rank: 5, 1, 2, 10, 8, 9, 12, 11, 3, 4, 6, 7

Avd3: 3 Nymke Brigadoon kommer nog till spets och blir då extremt svårslagen, jag tror man vinner ca 5-6 gånger av 10 i alla fall denna typ av lopp, kan vara en spik men jag kommer att gardera med 8 Break Through som jag tror är riktig vass och måste köra offensivt för att ha chans, 15 Your Dreamlove under 1%, visst kan det bli extremt långt fram men jag tror man kan komma igenom bra och har en härlig fart under hovarna, ett miljondrag. 7 Blue Frontline spetsade senast och höll länge, bra form. Sista strecket till 10 Lovely O.O som man varit positiv med men nu ligger man lågt, kanske just därför rundar man alla?

Rank:3, 8, 15, 7, 10, 13, 14, 5, 4, 9, 11, 12, 6, 1, 2

Avd4: 13 Maestro Crowe har fått pustat och laddat om efter två tuffa lopp, kommer nog vara fräschare och vi vet vilken styrka hästen har, kommer köras framåt och sedan hålla tempot hela vägen, jag tror man bara är bäst denna gång så spik. För den som vill gardera så ska 2 Zurich As, 11 Reddington och 4 Mojito day med i första hand och kanske även 10 Uncle Töll och 8 Let´s Go Ernie.

Rank:13, 2, 11, 4, 10, 8, 5, 7, 3, 14, 15, 1, 12, 9, 6

Avd5: 5 Zion Font kommer till Sverige igen och har verkligen imponerat, kanske bara bombar till spets och vinner? Men det finns startsnabb invändigt och 1 Condior sitter nog i spets, kanske var lite för vek som tvåa senast och kan släppa men samtidigt är det nog störst chans på vinst i loppet om kan kör i spets hela vägen. 3 Reven Dejavu satt kvar senast i andra ytter och fick allt sparat, toppchans nu med tanke på toppläge. 11 Halo Am får sista strecket ifall dessa tre kör för tufft mot varandra i inledningen så kommer 11 Halo Am längst ut och spurtar förbi alla.

Rank: 5, 3, 1, 11, 4, 10, 12, 7, 6, 9, 8, 2

Avd6: 5 Armornero Roc öppnar alltid riktigt bra och fick öppna tufft senast, fick lite tryck försökte rycka undan men avslagen sista biten av en bättre häst, här är man nog bästa hästen så jag tycker det är ett givet spikförslag. Blir det dock svar och dödens efter en resa i tredjespåret öppnas det upp. 1 Golden Guard är otroligt bra från spets och når man den kanske man inte släpper? 2 Go West Young Man bra från dödens nu slipper man nog den positionen och kan vara farlig att glömma bort. 3 Velten Versailles kanske får sista strecket, kan mycket men hur är formen?

Rank: 5, 1, 2, 3, 9, 4, 10, 11, 7, 12, 8, 6

Avd7: 1 Handsome Brad otroligt bra senast och nu läge för spets, jag tror man kör en stabil spets och slut. 3 Short In Cash bra senast när man spännande bågen och körde i dödens, väljer man samma upplägg även på en lite längre distans? Givet andra streck. 4 Ble du Gers är bra men måste få spara speeden får man det kan man utmana.

Rank: 1, 3, 4, 8, 2, 12, 9, 11, 5, 10, 6, 7

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips