V75 Årjäng 17 Juli med trevlig jackpot

Årjäng och jackpot, så blir det fint väder kommer det bli en fantastisk dag för de som får vara på plats. För oss som får följa det via TV, dator eller mobil så hoppas vi att det blir trevligt och visst är det dags för sju rätt igen nu, som vi körde förra veckan. Körde även sju rätt i onsdags och satt länge och hoppades på åttan men då min spik i sista inte var på topp och första reserven rann undan i spets så fick man inte riktigt vara nöjd den dagen, men plåster på såren vara att DD förslaget satt i alla fall. Men revanschlusten är stor. För er som läser innan 18-19 tiden på fredagen så kan det vara läge att se uttagningarna till stochampionatet ikväll, jag står över spel men kommer såklart se det.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Chans - 10 andelar och kostar 458 kr st. Bygger på samma grund men går får pengarna, öppnas vid enskilda tillfällen och jackpott omgångar, exklusivt system.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analysen:

Avd1: 6 Red Mile Brodde ska försöka ta sig till ledningen, gav sig därifrån men inte lika tufft motstånd nu och formen är bättre? Mitt första streck i alla fall. 10 Strong Pepper kanske är bästa hästen och bara det inte strular från bakspåret borde det vara bra chans. 1 Quite Special slog min första häst senast och skulle man kunna hålla upp ledningen blir man farlig. Dessa tre är måste i mina ögon. 5 Upper Face och 9 Barolo Roc kommer från bra prestationer och borde vara i bra form, 3 Taxi Out och 8 Eldorado Mearas behöver rätt resa men kan skrälla.

Rank: 6, 10, 1, 5, 9, 3, 8, 7, 2, 4, 12

Avd2: 4 Cena tror jag spetsar sedan gör Goop där så länge det går, kan absolut hålla undan och får mitt första streck, men 8 Erv Zet är nog bättre och nu nedstruken ett spår gör mycket och kommer nog fram tidigt till dödens och vi kan få se en häftig duell, kanske låser man på dessa två? Men kanske fightas de lite för mycket om positionerna och det öppnar för 5 Nomo och 9 Balashi i första hand som båda om de får en bra position kommer avsluta riktigt vasst. 1 Goodlookin´Pepper och 2 Capital Gain C.C är nog båda ute efter ryggledaren och vill ha luckan tillslut vilket kan bli intressant. Jag garderar på!

Rank:4, 8, 5, 9, 1, 2, 11, 10, 12, 3, 6

Avd3: 4 Born Unicorn, 6 Rotate och 9 Upstate Face är klassen bättre än övriga och är snart i guld, jag tror positionerna och dagsform kommer att avgöra loppet och kanske är det så att Örjan Kihlström lyckas hålla Goop utanför sig och är först framme och övertar? Sedan får vi se när 9 Upstate Face kommer tuggandes i spåren, så det kan bli ett häftigt lopp. Jag chansar med 8 Ivory di Quattro som gynnas av distansen och 1 Counterfeightr som alltid går bra och skulle man få tredje invändigt och lucka så kan man skrälla.

Rank:4, 6, 9, 8, 1, 5, 3, 7, 10, 2, 11, 12

Avd4: 10 Ulvsåsen har verkligen imponerat, även om förlusten för två starter sedan sved för mig då jag missade sjuan den gången, men hästen rekordsänkte med två sekunder så insatsen var inte inte fel på utan felvärderat av mig. Denna gång tror jag hästen är bäst och körs framåt och bara vinner, spik! Ska man gardera tar man med de andra fyra som är tillräckligt bra 4 Järvsömalla, 12 Ask Major, 13 Sundbo Nova och 7 Björnemyr Dennis.

Rank:10, 4, 12, 13, 7, 9, 11, 5, 2, 8, 6, 3, 1

Avd5: 2 Pacific Kingdom har kommit igång och är min spetsfavorit, sedan ser jag ingen som trycker upp tempot så Goop får bestämma i spets och borde gå undan till segern, spikförslag. 8 Bara du Chene är nog den som skulle kunna tokköras mot spets och störa favoriten så jag dubblar med den och hoppas man hittar ner i rygg på ledaren.

Rank:2, 8, 7, 6, 10, 3, 9, 12, 11, 5, 1

Avd6: 8 Svecak Palema imponerade otroligt på mig senast då man bara klev fram och vann hur enkelt som helst, är man lika bra nu får de andra det tufft och givet spikförslag. 13 Alfredo Sauce kommer med absolut toppform och intressant från springspåret, precis som 12 Zante Grif som ska försöka komma före favoriten och då kanske de kan utmana. Jag garderar även med 3 Platinum Tile och 2 Global Virgin som jag tycker ser mer intressanta ut från framspåret.

Rank:8, 13, 12, 3, 2, 1, 4, 5, 14, 7, 10, 11, 15, 9, 6

Avd7: 4 Click Bait tror jag körs direkt till spets och tar sig förbi 3 Missle Hill, sedan är det ingen som kommer vara i närheten och jag spikar i avslutningen. Det som skulle ställa till det är om 3 Missle Hill öppnar klart förbättrat och håller upp ledningen då vill jag ha med dessa två plus 2 Vernissage Grif som måste hitta ut från innerspåret och kan då plocka ner alla. Skulle det bli den körningen kanske även 7 Heart of Steel och 10 Wild Love kan utmana tillslut också.

Rank: 4, 3, 2, 7, 10, 8, 5, 9, 6Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips