V75 Åby 14 augusti

Åbys stora pris är ett häftigt lopp över tre varv, jag hoppas även att det kommer hända saker i loppet, så det inte blir en promenad i parken bara. Jag ser fram emot avslutningen. Annars är det finaler och det är alltid klurigt och positionerna brukar avgöra, vilket gör det extra intressant med Åby då fler får chansen sista biten. Travformen är bra med alla rätt flera gånger nu och några trevliga vinster som sex rätt förra veckan och 8 ggr pengarna tillbaka. Nu ska det bli mera.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Chans - 10 andelar och kostar 458 kr st. Bygger på samma grund men går får pengarna, öppnas vid enskilda tillfällen och jackpott omgångar, exklusivt system.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

V75 analys:

Avd1: 13 Maestro Crowe startar igen över tre varv och när han gör det och har form brukar det se småsegt ut första varvet, sedan kommer hästen igång under andra varvet och tredje varvet har han hittat en fart som ingen annan har och han vinner säkert tillslut, jag tror på något liknande igen och spikar. Vid gardering tycker jag 12 Mister Donald visat bra form, 4 Oracle Tile kan nog Örjan köra spårsnålt med och kan vinna, kanske även 6 Volare Gar, 9 Outstanding O och 11 Mystic Mom.

Rank:13, 12, 4, 6, 9, 11, 3, 2, 5, 8, 7, 1, 10

Avd2: 4 Behind Bars får mitt första streck i klass två finalen. Man öppnar okej hittar en position i andraspår och sedan går det ganska fort en bit och därefter kliver man på och går hela vägen in i mål och kan stå som segrare. Första motbudet är givetvis 10 Erv Zet som bara rann undan senast. 6 Global Beware valde Untersteiner själv att köra, siktar nog mot spets och 1 Howdy Quick ska försöka hitta ut i andra spåret för jag tror inte man klarar av någon spets, är alltid bra och står lite på tur för att få vinna precis som mitt första streck. 7 Upside Face var enormt bra senast från ett uselt utgångsläge, spännande skräll nu från ett halvklurigt spår.

Rank:4, 10, 6, 1, 7, 5, 3, 2, 9, 8, 11, 12

Avd3: 12 Xanthis Delicious får första strecket i det mest svårlösta loppet för dagen, Adielsson brukar vara bra i voltstart och kan löser detta på ett bra sätt. Jag tror man plockar ner de flesta tillslut med en bra resa. 8 Darah Bibo känns helt bortglömd, var tillbaka senast och gick okej, gått framåt och är ett superintressant drag i omgången. 14 Alexi Quick, 15 Svecak Palema och 9 Orlando är nog de bästa hästarna och måste givetvis räknas. 6 Nymke Brigadoon ska försöka nå spets och kan då bli svårfångad, så för mig minst sex streck, men gärna fler.

Rank: 12, 8, 14, 15, 9, 6, 10, 1, 13, 2, 7, 4, 11, 3, 5

Avd4: 3 Zion Font tror jag blir släppt till spets efter en bit, sedan kör de andra om andra platser och man går undan med en liten men säker marginal till tvåan som troligtvis sitter i rygg på ledaren, jag spikar! Ska man gardera så tar man 2 From Heaven Idzarda som ska försöka spetsa och släppa, 6 Borboletta som visat fin form även om man är bäst över kort distans. 12 och 5 kanske kan vara lyxstreck.

Rank: 3, 2, 6, 12, 5, 7, 4, 1, 8, 10, 11, 9

Avd5: 3 Born Unicorn var helt fantastisk senast, är man lika bra igen vinner man nog bara detta, men jag tror inte man får överta ledningen och då kanske 9 Rotate kan utmana över upploppet om man hamnar bra på det, så jag låser på två. Har man råd tar man även 5 Vikens High Yield som ska försöka med spets och slut och kanske superrysaren 7 Adde S.H också.

Rank: 3, 9, 5, 7, 8, 2, 6, 10, 11, 4, 1, 12

Avd6: 4 Amornero Roc tror jag är den bästa hästen och är ett spikförslag även om det kan bli dödens tror jag man har högst segerchans och just nu enbart 25% är intressant. Men har man hittat andra spikar så garderar man med 1 The Bald Eagle som har toppform och öppnar bra, 3 Rackham som alltid gör bra lopp och har ett bra läge. 8 Laradja Vrijthout som kanske kan ta spets från spåret och blir då intressant och 12 Easy Cash som har en enorm kapacitet och kan runda alla om de andra har stumma ben tillslut.

Rank:4, 1, 3, 8, 12, 5, 10, 6, 11, 2, 9

Avd7: Dagens stora lopp där jag rankar 6 Who´s Who etta på intrycket senast, det kan vara så att man får överta ledningen efter en bit och sedan kan man kontrollera fältet, hittar man ryggar kanske man är ännu bättre, det enda orosmomentet är om det blir dödens för då brukar hästen tröttna. 5 Benguarion Jet går upp i klass men intrycket senast var enormt bra och jag tror inte man går ut i loppet om man inte tror på chans. 11 Very Kronos vill gärna inte ha hästarna i knät så här vill man hålla uppe tempot, 10 MIlligan´s School läskigt bra senast, kan bli perfekt med bakspår och köra fort sista 1600 meterna. 1 Ble du Gers är jätterysaren som verkligen har toppform och spurtade otroligt bra, nu barfota runt om igen. 4 Zarenne Fas får sista strecket på systemet då man visat en härlig moral på slutet.

Rank:6, 5, 11, 10, 1, 4, 12, 7, 3, 9, 2, 8Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips