V75 Åby 10 oktober » 9 okt. | Jimmie - Travstugan.se

V75 Åby 10 oktober

SM-lopp, dubbeljackpot och dubbla open stretch på Åby. Det känns som det kan bli fantastiska lopp och en härlig sport, men vi hoppas även på bra spel. Några stora favoriter men överlag ganska jämna lopp, det ska bli spännande. Öppnar även upp mitt chanssystem till dubbeljackpotten.

Ni kan delta i mina system

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till kl 16:00.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.

Jimmies Chans 25 andelar och kostar 62 kr. Chansar lite mera, men kan också vara med och jaga de stora pengarna.

Min ranking:

V75 - 2020-10-10 - Åby

1: 4, 8, 5, 2, 9, 3, 6, 7, 10, 12, 11, 1

2: 6, 9, 10, 7, 8, 1, 11, 4, 12, 5, 2, 3

3: 5, 7, 4, 1, 2, 10, 6, 9, 3

4: 2, 8, 10, 3, 4, 11, 7, 5, 12, 1, 6

5: 11, 6, 9, 3, 12, 7, 1, 5, 4, 8, 2, 10

6: 11, 15, 12, 14, 4, 3, 13, 7, 8, 10, 6, 5, 2, 9, 1

7: 5, 11, 4, 1, 9, 3, 12, 7, 10, 2, 8, 6

Avd1: 4 Conrads Rödluva startar från ett bra spår som man trivs från och jag tror man kan få överta ledningen då de andra kan få chansen via open stretch. Det kan även bli dödens men jag får känslan av att hästen varit enormt bra och troligtvis siktat mot detta så det toppchans och jag tror man vinner loppet minst varannan gång och spikar till 40%. 8 Mellby Free först emot sedan är det positionerna som avgör bakom.

Avd2: 6 Gateruds Kashmir tror jag tar sig ledningen och sedan blir man svårslagen i detta lopp och jag rankar den först, just nu 3%. 9 Zoccoloduro O.P har varit otroligt bra och givet motbud, kanske är man bara bäst men bakspår och en tung väg fram öppnar för andra. 10 Reddington vann senast med Frank Nilsson från spår 12 så kan bli perfekt med rygg på favoriten.

Avd3: 5 Rajesh Face är min givna första häst och ett spikförslag då man varit riktigt fin i monte. Nu SM och det är andra hästar emot men kan vara en spik. 7 Galactica och 4 Smevikens Cruiser är de som kan utmana av det man vet i monte. Men 1 Chianti, 2 Pastore Bob och 10 Baron Gift är ju också guldhästar som kan utmana kapacitetsmässigt.

Avd4: 2 Spartak Face tar sig till spets och sedan tror jag de andra får slita på den tunga vägen och det kommer inte räcka till enligt mig. För den som vill gardera så är det 8 Self Explosive och 10 Global Viscount som kan utmana.

Avd5: 11 Bravo Santana har imponerat från mig och från framspår hade det varit ett spikförslag, behöver lite tur med tempo och positionerna men får första strecket. 6 Rutger B.L imponerade igen när jag trodde det skulle ta stopp senast. Kan nå spets och då är man svårslagen. 9 Piont Zero, 3 Loes och 12 Romantico är givna vid gardering och 7 Valkyria K är superskrällen.

Avd6: 11 Indra´s Secret är det vinst eller galopp? Svårt det där men travar man tror jag att man vinner och givet första streck. 15 Ribaude låter Goop nöjd med och räknar nästan med att runda alla, måste tas på allvar, 12 Code Bon, 14 Kennedy och 4 Mr Rapide har alla form och kan vara med i fighten med rätt resor.

Avd7: Stora SM-loppet där 5 Who´s Who får första strecket för mig men jag kommer strecka några hästar. 5 Who´s Who med Örjan som kan storloppen känns såklart mycket spännande. 11 Cyber Lane grymt fin senast och är man lika bra har man toppchans trots bakspåret. 4 Very Kronos fungerade senast och då vinner man ju enkelt, nu autostart vilket är en risk men travar man är man otroligt intressant. 1 Milliondollarrhyme skulle vara kul att se i ledningen, nu under 10%. 9 Forfantone Am kan vara skrällen i sista om man inte sitter fast.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V86 från Solvalla och Åby, förra onsdagen slutade samtliga system på sju rätt trots fina spikar som Wild Love och Espirit Sisu.  Ikväll tycker ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Helgen som var gick helt okej för egen del då det blev några ... Läs travtips

Förra veckans V86 avslutades snöpligt. Längs vägen satt bland annat lågprocentaren Kryptonite Hanover som härlig spik. Omtag på Solvalla och Åby ... Läs travtips

V86 13 Jaxon V.S såg fin ut senast efter startgalopp. Nu laddar man mot ledningen, en position han hittills är obesegrad från i ... Läs travtips

Lite sämre utdelning igen på helgens två V75 vilket gav hela 36 miljoner vidare till lördagens jackpot, men först skall vi knipa åtta på V86. Fin ... Läs travtips

Avdelning 13 Jaxon V.S kommer med kanonfin form. Han är riktigt bra för klassen och har dessutom fått ett riktigt fint utgångsläge. Ska ses med ... Läs travtips

Solvalla och Åby tar hand om oktobers sista V86. Det börjar gå mot vintern och mörkret infinner sig och då behöver man det positiva från härliga ... Läs travtips