V75 Solvalla 28 Maj, det stora helgen är äntligen här!

Hej kära vänner!

Nu är vi äntligen framme vid årets elitloppshelg och vilken fantastisk travsport vi har att se fram emot i helgen. Jag har tyvärr inte möjlighet att joina er på plats till följd av andra festligheter som går av stapeln, men givetvis kommer jag hålla koll och jag har pluggat en hel del i veckan.

Lördagens omgång har historiskt sett gett riktigt bra betalt och jag hoppas att även i år blir en sådan. Därför har jag kokat ihop ett par system där det ena tar sikte på riktigt stora pengar. Jag tror att många tenderar att minnas favoriternas senaste prestationer och hoppas att de presterar likadant igen. Räkna dock med att alla tränare trimmat riktigt ordentligt till den här helgen och många med goda chanser blir totalt bortglömda. Dessutom vankas ordentligt med regn i prognosen och om banan inte är bättre än sist det regnat kommer det bli rena rama bingolotto. Flera välmeriterade utländska hästar gästar, men kuskarna är ovana att köra på våra banor och svensk voltstart. Nåväl, här kommer några spikar och skrällar att hålla koll på:

Spikar

I V75-2 står 3 Honfleur Mearas perfekt inne (sett till pengarna) på startvolten. Spåret är lite lurigt men jag tror att rutinerade Ulf Ohlsson löser det och sedan kör man sig till spets, därifrån blir ekipaget mycket svårslaget. Stenströmmer har gjort ett snabbt banjobb innan och uppger att han förmodligen aldrig sett hästen så fin tidigare. Till 36 % väljer jag att ta ställning och håller tummarna i startmomentet.

Silverdivisionen (V75-6) är ett lurigt lopp och det finns många med chans. Här väljer jag att sticka ut hakan rejält och gå rakt ut på fjärdehandaren 6 Four Guys Dream. Hästen har gjort brutala prestationer under våren och senast blev man fast i ryggen bakom Milligan’s School, räkna med att det fanns krafter kvar. Hittar man ner i banan och sedan andra/tredje utvändigt inför sista sväng är det möjligen bara 11 Eddy West som kan spurta snabbare. Rolig chansspik för den vågade, samma häst har ett mig storvinster tidigare, nu hoppas vi på en upprepning av det.

I V75-7 får vi nog se 15 Diable De Veuvert med mycket goda chanser. Klarar man voltstarten och kommer i väg skapligt är den här hästen sannolikt ett par snäpp bättre än övriga (nära på Elitloppsklass utifrån tidigare meriter). Till 40 % (nuläget) är det en mycket spelvärd spik.

Skrällar

Jag räknar (precis som många andra) med rejäl körning initialt i V75-1 och kommer inte att lira utan 9 Sayonara (12 %) som det låter riktigt bra på och 10 Quarcia som gör första starten med jänkarvagn och barfota, formen är i zenit, 3 % !

Jag tror mycket på 4 Bugatti Miles i V75-4, men utanför de två favoriterna ser loppet oerhört öppet ut och 10 Ture L.A. samt 11 Borups Tornado kommer från riktigt svettiga prestationer, 2 respektive 6 %, vid överpace pass upp!

2 Xanthis Coktail tjatar jag om jämt men den här hästen slutar nästan alltid topp 3, kommer luckan i rätt tid kan Hanna mycket väl ratta in sin fina häst först över mållinjen, 2 % !

Nog för att det blir tufft, men jag överger inte fantastiska 11 Iceland Falls i V75-7, gjort ruggigt fina lopp på slutet och nu får vi skrällkusken Jepson i sulky, 1 % är en skämt ! Med lite tur på resan blir ekipaget livsfarligt !

Elitloppet

Jag har inte helt tagit ställning här ännu men kommer absolut lägga en slant på mina personliga favoriter Etonnant och Cokstile. Bland favoriterna tror jag ändå mest på fjolårsvinnaren Don Fanucci Zet.

Lycka till i helgen och varmt välkomna att ta rygg på mina system!
Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips