• Hem
  • Erik Sparring
  • V75 Jägersro 9 April, jag har några finfina miljondrag, häng med!

V75 Jägersro 9 April, jag har några finfina miljondrag, häng med!

Hallå kära läsare och andelsköpare!

Förra veckan gav blygsam utdelning trots att flera favoriter föll, ingen riktig skräll lyckades sätta nosen först och tack vare det har vi nu en finfin jackpot om att spela om denna helg. Formen har varit god några veckor nu och i onsdags prickade jag in 8 rätt på V86, riktigt kul! Nu surfar vi vidare på det och jag har hittat några riktigt intressanta utdelningshöjare…

I inledningen är det svårt att inte tro på 1 Lady Beluga, statistiken talar sitt tydliga språk och man har klarat av innerspåret tidigare. Nu rycker man dessutom skorna runtom och vi alla vet ju vilken effekt det kan ge. Sist galopperade man, men då var det voltstart, dessa förutsättningar bemästrar hästen klart bättre. Alltid kul att inleda med en spik! Men det finns en del orosmoln… Michael Nimczyk har lovat att göra ett allvarligt försök i att ta sig förbi med 3 Hindy Heikant. Blir det körning dessa sinsemellan, vilka bjuder man in då? 6 Georgia Am har man siktat hit med och man kommer försöka nå ledningen enligt David Persson. 7 Jeans’n Passion ryckte man huvan på senast och det gav ett otroligt gensvar. 9 Exuse Me drog torskspår men gjorde kanske sitt livs bästa lopp senast. Björn Goop har skrällt med 10 Tour Eiffel tidigare? 4 Emma Häggenäs är definitivt inte borta, lurigt… en, låsa eller många?

9 Kentucky River vann plättlätt efter att ha gått utvändigt om ledaren i stora delar av loppet under årsdebuten senast. Bakspår på Jägersro känns inte helt glasklart för en häst som står i 55 % i nuläget och jag lutar åt att plocka med några till på ett par kuponger. 1 Lucky Guy Boko gick starkt i dödens senast och har aldrig förlorat i spets? Givet garderingsstreck! 5 Le Piment och 8 Grappa Boy är intressanta lågprocentare att plocka med därbakom.

Jag gillar verkligen krigaren 4 Rackham som stred tappert senast och borde gå framåt med loppet. Han brukar dock behöva några lopp innan storformen infinner sig och det saknas verkligen inte motstånd här. 5 Oscar L.A drog toppspår och det låter bra från stallet, saknar lopp i kroppen men härifrån kanske man når ledningen? 7 Sam the Man är svårbedömd efter sin sejour i Frankrike, 6 E.Type Cash slog favoriten senast och 8 Maestro Crowe är grym när han är på topp. Men, här finns två riktiga luringar; 3 Devs Daffodil slutar jag aldrig varna för, kan det bli spets här? Obesegrad därifrån, kan annars sluta ruggigt med lucka och rätta ryggarna, 1 %! Fredrik Persson varnar dessutom för 9 Hurricane Silas, 1 %, värt att ta på allvar!

V75-4 verkar bli allas helgardering den här veckan, kanske kan man hitta en kortare väg här och skaffa sig lite försprång? Fältets näst minst spelade häst är 12 Micro Vick som presterar ojämnt men kan vara sylvass med rätta förutsättningarna, formen är på gång igen och gick i mål med sparat senast. Jag hade med henne sist hon skrällvann och tänker inte sitta utan denna gång heller, stormvarning!

Jag tror mycket på 10 Orcan Von Haithabu i V75-6, stallet låter oerhört uppåt inför starten och håller hästen högre än stallkamraten 5 Tom N’JerryDiamant som dock drog bästa spåret. Den förstnämnde torde dock vara gynnade av strykningarna och man kör barfota runtom direkt, till 22 % spikar jag utan större tvekan.

Avslutningen blir spännande, riktiga topphästar som gör upp i detta Paralympiakval. 3 Very Kronos går garanterat framåt efter loppet senast men känns överspelad till 43 %. 6 Upstate Face är garanterat pågång nu efter sina senaste starter och 1 Express Jet gör en riktigt intressant debut i Sverige. Startsnabbt och siktar mot ledningen, där kan det bli tufft för övriga. Jag har dock min dunderskräll som jag alltid tjatar om; 5 Holy Water, vilka avslutningar hästen levererat utan att nå riktigt ända fram, kanske är det dags nu? Med lite tur på vägen kanske man städar av övriga på linjen och där sitter jag leendes med en enprocentare till på lappen, missa inte !

Varmt välkomna att häng med mig i jakten på miljonerna, raderna till vänster här utgör grunden till mitt system; Masens Falukorv. Glöm inte att ni även har chansen att hänga med på mitt och Williams gemensamma system där båda kommer från full pott på V86 i onsdags.

Ha en riktigt trevlig helg allesammans och lycka till med liret! 😊

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips