V75 Halmstad 23 dec, uppesittarkväll, rena rama bingolotto!?

Hej på er!

Snön faller utanför och vi närmar oss julafton med stora steg. Innan dess har vi dock två riktigt knepiga travomgångar framför oss. V86 ikväll känns mycket öppet och morgondagens V75 känns knappast enklare… Jag tror att många har väldigt svårt att välja sina spikar och sannolikt leder det till att många väljer att gå på de mest streckade i hopp om att övriga spelare läst på bättre. Jag tror det betyder ganska ordentligt överspelade favoriter och det blir goda möjligheter till fin utdelning för den som lyckas lösa pusslet.

V75-1

Jag hittar ingen vettig att gå på i denna avdelning (1640 auto) och förordar därav gardering. 1 Taittinger kan öppna rätt bra och det passar fint med innerspåret. 3 Prosperous S har hög kapacitet men galopp i de två senaste oroar. 4 Joker of Steel går bäst över längre distanser och hinner han fram här? 5 Goodlookin’ Pepper låter man väldigt nöjd med, har tränat med brodd utan några problem och drog statistiskt bästa spåret. 6 Ready Häggenäs kan absolut vinna med lite klaff på vägen. 7 Linares varnade Adrian för senast, fick trafikproblem och gick i mål med krafter kvar, jag sitter inte utan denna på kupongen till 2 % även om spåret blev knepigt.

V75-2

Stolopp över medeldistans (2140 volt) med åtta startande hästar. Här verkar många tro att 8 Global Creation ska städa av det här gänget hur lätt som helst och visst ska det vara god chans med dessa förutsättningar men till 60 % känns det ändå givet att gardera. 5 Nocturne Zon gick en stark avslutning senast trots flera omstarter, enklare med jämnåriga nu och åker med på lappen tillsammans med 6 Wilma C.D som kan mycket när hon vill och kan.

V75-3

En väldigt svårbedömd spårtrappa (2640 auto) där en helgardering inte känns helt fel. Jag försöker dock gå lite kort här i hopp om att skaffa ett övertag i andra lopp. 2 Puycheric Wine har gjort det riktigt bra i sina tre starter och verkar vara en lovande häst, har fått ett fint utgångsläge här. 8 Vinci Nice kanske kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och därifrån ska det vara god chans. 6 Gliding Eagle har inte startat på ett tag, ströks i november på grund av hälta, såg dock riktigt fin ut i sina tidigare starter med två segrar i oktober. 11 My Story Is True gick ett oerhört starkt slutvarv utvändigt om ledaren senast. 5 Camelot As är nästa häst att plocka med på kupongen.

V75-4

Ännu ett stolopp (2140 volt) där 6 Nymke Brigadoon blir stor favorit, har tagit tre fina segrar i spets på sistone och från springspår kör man säkert tidigt till ledningen igen. Förutsättningarna här är dock hårdare än tidigare och vi vet dock att det ofta skräller i stolopp. Jag kommer strecka många och hoppas på skräll. 8 Al’s Boozy Suzy tog en överlägsen seger senast och har varit ute i tuffa gäng. 2 Aurora Show ger sannolikt favoriten en ordentlig match och detsamma gäller 13 Divane Godiva som gjort flera ruggigt bra prestationer på sistone. 1 Hi D har ett bra läge och känns totalt bortglömd till 2 %. Sen kan ni kalla mig tokig men jag tar med 12 Micro Wick som miljondrag, inte helt omöjligt att det händer mycket i loppet och då kan hästen sluta långt fram. Avsevärt större chans till miljonerna med den här än att sitta och ringa nåt telefonnummer till Bingolotto hela kvällen.

V75-5

ÄNNU ett stolopp (2140 auto) och strecken börja sina, på mitt mindre system väljer jag att chanslåsa detta på 5 Fly Fly My Dream och 6 Zola Love. Den förstnämnda har viss galopphistorik men har aldrig förlorat felfri och den andre galopperade snöpligt senast men stred oerhört tappert starten innan. Flera hästar på start går bäst i ledningen och jag tror det kan gynna mina val som kanske kör till i ett senare skede.

V75-6

Även detta ett mycket öppet lopp, en spårtrappa (2640 auto) där 3 Hilltop Hawk är favorit. Jag känner mig lite osäker till 41 % men ingen tvekan om att hästen gjort riktigt fina prestationer mot bra motstånd på slutet. Har mest startat över kort distans men tränaren säger att det mest är en tillfällighet och att han har gått bra på lång distans tidigare. Det kan eventuellt bli rycktussar igen och jag spikar sannolikt på en kupong alternativt låser med 14 Frodo Cash som kan ta ner detta gäng på sin styrka. Motbud saknas dock inte och har ni streck kvar råder jag er att använda dessa.

V75-7

1640 auto och 1 Gandhi Boko är favorit efter en fin vinst på Solvalla senast då han tog rygg på en tappert kämpande 5 Vichy Grif som öppnande alldeles för hårt. Nu tror jag det är dags för revansch och väljer att gå på den sistnämnde som är spelad till endast 7 % i nuläget. Jag tror det blir bra fart på loppet initialt och det gynnar sannolikt 6 Bordeaux S kraftigt som kan komma med stora kliv i sista sväng, tas med som nästa häst vid gardering.

Det var mina tidiga tankar kring denna väldigt svåra omgång, förutsättningarna kan ändras under dagen och det blir ingen enkel historia att reda ut detta till slut. Hoppas att ni vill vara med och jaga miljonerna med mig!

Jag kommer inte spela alla omgångar under mellandagarna, öppnar upp för inköp de datum som är aktuella.

Ha nu en riktigt mysig helg och god jul till er alla <3
Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!Nog är kallblodsstjärnan i en klass för ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips