V75 Halmstad, 23 april, extemt sött titan på menyn?

Hallå travvänner!

Sex rätt som bäst förra veckan efter att en riktig dunderskräll trillat in i V75-2. Man hade mycket tur med resan, men vad som helst kan hända i trav, kul att se! I övrigt blev det fattigt med skrällar och vi har en ny jackpot att slåss om den här veckan. Jag har suttit större delen av kvällen och överlagt med min kollega Wille kring omgången imorgon och nu är plugget definitivt gjort. Här kommer lite korta tankar och idéer:

En generell tanke, hur mår Björn Goop såhär nära inpå sin pappas hastiga och tragiska bortgång? Han sitter upp bland många hårt betrodda hästar, kanske är det enkelt att försöka fokusera på ”jobbet” istället för sorgen, men vi reagerar alla väldigt olika i dessa situationer och jag har stor respekt för om han inte presterar på topp i helgen. I övrigt vill jag verkligen beklaga sorgen, Olle var definitivt en av svensk travsports största genom tiderna <3

I V75-1 har 2 Sweetman nu dragit toppspår, fått en genomgång sedan sist, tränaren tror på toppform och vasse Adielsson förstärker i sulkyn. Ett sunt spikförslag på mindre system. 4 Ander Ward stred dock tappert senast och ska absolut ses med chans igen. Jag har även svårt att släppa 12 Four Guys Dream, läget är kasst, men hästen är GRYM när han presterar på topp och nu rycker man skorna.

Jag tror absolut mest på 5 Kagan i V75-2, vann med krafter kvar i debuten, står perfekt inne i klassen och fick statistiskt bästa spåret, en rolig chansspik där det är flera om budet, trendar sannolikt något uppåt under lördagen, håll koll på procenten.

6 Extreme är ruggig och den givna favoriten i V75-3, men till nästan 70 % anar jag ett visst överspel.- Man är redan klar för kommande storlopp, men å andra sida behöver hästen garanterat ett rejält lopp innan. Mycket surr om 3 Night Brodde som verkligen kan ge favoriten en match om han är sådär bra han kan vara i ledningen ibland, gäller att inte skena iväg för mycket bara… 2 Ble du Gers vinner nog snart lopp i Sverige igen, hoppas man får andra utvändigt eller annan lämplig lucka. Två personliga favoriter med visslande avslutningar startar också, 1 Dragster har visserligen årsdebut men har skrällt ordentligt förr och 10 Holy Water drog kasst spår, men gjjsses vilka avslutningar hästen visat upp, nu förstärker vasse Magnus A Djuse i sulkyn, pass upp?

V75-4 blir mångas helgardering den här veckan, jag har ingen idé att gå rakt ut på, det ser väldigt öppet ut, men om ni törs räkna bort någon och spara strecken till andra lopp där fler går kort kan det ge rejäl framgång.

2 Velten Red Red Red övertygade i senaste Sverigestart, drog nytt toppläge och till 28 % är det ändå en vettig chansspik. Finns dock några riktigt bortglömda här; 5 Whitelighttrotter, 4 %! 4 Digital Eye, påväg uppåt i form, bra spår, 1 %. 7 Black in Black slutar nästan alltid topp tre, 0,5 %!?

V75-6 är också väldigt öppet på förhand, jag plockar nästan alla på tillägg och 6 Honesty som blir ensam på springspår med Adielsson? Kan vara en chansspik för den modige, Flemming har bra snurr på hästarna och de senaste prestationerna riktigt vassa. Blir det tidig ledning?

2 Titan Yoda blir ALLAS spik i sista, strecken är slut, hästen va fantastisk i årsdebuten och Örjan sitter upp bakom tömmarna. Men tänk om både Sweetman och Extreme redan vunnit? I så fall finns stort värde att plocka med några extra här för de som kan. 6 Bravo Sabotage säljer sig dyrt i ledningen och går nu barfota bak.7 Quantum Roc, 8 Ture L.A och 9 Global Action kommer från ruggit fina prestationer, strular det för de mest betrodda kan skrällen vara ett faktum!

Systemen håller på att byggas upp, det som redovisas här utgör grunden för Falukorven, i övriga försöker vi tänka lite annorlunda. Varmt välkomna att hänga på imorgon och stort lycka till!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips