V75 Gävle, 15 januari, sena tankar och skrälldrag!

Hallå mina vänner!

Intressant omgång idag, flera starka spikbud om man tittar på procenten, men lever alla upp till förväntningarna?

Här kommer mina något sena tankar:

V75-1

1 Soul Tan har bara förlorat en gång i ledningen (12/13), Ulf Ohlsson förstärker i sulkyn, upplagt för spets och slut igen? Spetschansen är oerhört mycket större än nuvarande spelprocent. Majoriteten av övriga hästar i loppet har dock presterat riktigt bra på sistone. 5 lceland Radio känns väldigt bortglömd, läget sätter visserligen ned chanserna en del men sist kördes hästen alldeles för hårt tidigt i loppet, annat upplägg denna gång, se upp! 7 Anchor Man har sett formstark ut och prickar man starten kanske man rentav tar sig till ledningen? 11 Devs Definitif blir mer spelad denna gång då man skrällt flera gånger, spåret är tveksamt, men verkar trivas med ryggresa, kan avsluta riktigt vasst.

V75-2

14 Nårje kändes som en tänkbar spik för mig, men nu ströks hästen precis och det förändrar loppet litegrann. Många går sannolikt på 7 Bäcklös Faron i stället nu, Oskar kör sig sannolikt till ledningen i ett tidigt skede och därifrån ska det vara bra chans. Jag gissar dock att hästen blir överspelad i förhållande till chans och letar vidare. 13 Kalmar ligger tränaren lite lågt på, ”ingen toppform”, men insatserna på slutet har ändå varit bra och med rätt resa kan man säkert slå till ändå. 10 Solhöjdens Drake är också motiverat betrodd, slagit mer betrodda i detta lopp tidigare och tränaren tror att man kan gå en 1.25-tid.

Om det blir ett gäng galopper under vägen kan det strula för många och jag plockar troligen med några superskrällar på bred garderad kupong. 8 Bäcklös Uriel står i 2 %, pass upp!

V75-3

Alla pratar om insatserna 3 Milligan’s School levererat på slutet och visst är han till viss del ursäktad, men senast sjönk han som en sten genom fältet inför sista kurvan efter att ha gått i andraspår. Tarzan låter uppåt ändå och jag tror inte man selar ut hästen om det skulle finnas några större frågetecken. Nu ser det upplagt ut för att bestämma i ledningen, men 67 % efter en klen insats? Jag plockar med 7 Global Adventure och 12 Spickelback Face samt dunderskrällen 8 Donners AM !

V75-4

13 Carry Cash har varit ruggig på sistone, kommer från fyra raka segrar. Nu väntar dock vissa förändringar, spår 5 i volten leder sannolikt till tappstart och nu måste man tävla i vanlig vagn, med den har hästen ett klent resultat. Till 49 % är man klart överspelad. Stoloppen genererar ofta skrällar och jag plockar med ett helt gäng bakom favoriten.

V75-5

Här tror jag många är inne på att ta ställning mellan eller låsa på 2 No Limit Express och 3 Geronimo AM. Den förstnämnde har strulat lite på slutet men kapaciteten är stor när han sätter fötterna rätt och den andre satt fastlåst senast. 4 Billy Idol verkar vika ner sig tillslut och ratas av många på grund av det, ett garderingstreck. Oskar J kommer ladda med 7 Rocket Boy och hittar man till ledningen kan det gå. 8 Kalle Taxam blir det lite skrik på den här veckan, gör debut över kort distans men har sett riktigt fin ut på slutet.

V75-6

3 Borups Tornado är nu struken, öppnar det upp för 4 Bitcoind’ Arc? Hästen gör comeback efter ett längre uppehåll och ser ut att bli favorit direkt. Nurmos hästar brukar leverera bra prestationer när de återkommer men hamnar man utvändigt känns detta inte som en spik, jag går emot. 5 Art Brown har många jagat på sistone utan att få riktig utdelning, gick med full fart över mål senast. Kanske är det dags nu?

Det finska råämnet 11 Ilos Sansibar kanske är hur bra som helst? Vart finns botten i denna? Vann på övertygande vis senast, plockas med tidigt vid gardering. Procenten är dock inte kittlande, kanske kan lösa sig att leta vidare?

V75-7

Här har vi en hel rad med startkanoner bredvid varandra, det verkar upplagt för 10 Eddy West som sätter in stöten och spurtar med övriga på upploppet? Scenariot är högst troligt och till 43 % känns det ändå som relativt rimligt att spika. Öppet bakom då spetsstriden är svårlöst. Oskar är sannolikt extra taggad på hemmaplan med 6 Morotai Degato, sårskadan är säkert läkt fint och till 5 % är han tidig på min kupong. 3 Dats So Cool, 5 Dark Roadster & 9 Indy Lane är givna motbud. Kanske även 11 Jaques Noir kan profitera på tempot? Fortsatt fin form och 2 %!? Köööööör Lennartsson!

Raderna som presenteras här i grunden i mitt system "Falukorven", uppbyggnaden av övriga kan ni följa under respektive andel. Varmt välkomna att ta rygg på mig i eftermiddag!
Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips