• Hem
  • Erik Sparring
  • V75 Färjestad, 22 januari, soooola skiner alltid i Karlstad, men vilka hästar får glänsa i eftermiddag?

V75 Färjestad, 22 januari, soooola skiner alltid i Karlstad, men vilka hästar får glänsa i eftermiddag?

Hallå travfantaster!

Idag rullar V75-tåget in i Karlstad och vi har en smaskig jackpot på 49 miljoner att hämta hem. Jag instämmer i att det är väldigt svårspikat och den som hittar rätt på dessa har sannolikt stor chans att vända hem med en säck pengar. Här kommer mina tankar om omgången:

V75-1

3 Bravo Sabotage gjorde det riktigt bra senast när dansade hela loppet i klassisk spets och slut, Erik Adielsson förstärker i sulkyn denna gång och hästen kan gå från andra positioner än ledningen. Vi har dock flera startsnabba bredvid och det är lite svårt att reda ut vem som faktiskt sitter i spets. 5 Pere Ubu låter det positivt på, är riktigt pigg i väg och kostar det inte för mycket borde man ha bra chans. 4 Kimi Di Quattro blir bättre och bättre och 11 Anchor Man har haft form länge nu. Jag har svårt att se någon dunderskräll i detta lopp men samtidigt svårt att sålla bland de mest betrodda. Har ni feeling för någon kan det löna sig stort att ta ställning.

V75-2

Stolopp med 15 hästar och två tillägg genererar ofta skrällar. Nu har två strykningar trillat in och det gynnar givetvis bakspårshästarna väldigt mycket. 10 Kirsi Boko är nu ensam på springspåret och med lite tur kanske man sitter i ledningen efter en stund, då blir det klart tufft för de andra. 15 Devs Daffodil har gått grymt starkt på slutet och med rätt resa kanske de andra knappt hinner uppfatta när hon blixtrar i mål på upploppet. Jag kommer plocka med ett gäng här, 13 Chablis Ribb är märkligt lite spelad och dunderskrällen kanske heter 4 Tanya Gel eller 3 Olga Tooma vilka får Sveriges vassaste kuskar i vagnen.

V75-3

1 Ble du Gers fick det enda spåret man inte vill ha, kanske löser det sig ändå men prestationen senast var lite tveksam. Samma gäller för 2 Lucifer Lane vilken jobbat ihop för seger nu, tappade dock lite på slutet senast och vinner man någonsin igen? 6 Disco Volante har gjort bort sig flera gånger nu och känns därav tveksam, men vi vet att kapaciteten finns där och årstiden är rätt. Melander är fortsatt uppåt och till den här procenten väljer jag ändå att ta ställning när spikprocenten är rimlig. Pass upp för 4 Ragazzo Da Sopra som vunnit på Färjestad med liknande förutsättningar tidigare, även 8 Hazard Boko är på gång igen.

V75-4

Här tror jag ändå en hel del på 4 Buska Blyg som gått starkt de sista starterna, galopperna oroar en del men felfri i eftermiddag kan bli tufft för övriga. 11 Lome Storm har högst kapacitet men flera galopper oroar. Jag har känsla av att någon av de mindre betrodda kan slå till nu när de stora kallblodsstjärnorna saknas. 5 Sundbo Komet och 9 Bäcklös Uriel känns på gång och är tidiga bakom favoritduon.

V75-5

Tittar man på spelprocenten ska detta lopp stå mellan 3 Equal to None och 4 Global Classified, övriga är i stort sett ospelade. Björn Goops stallform är dock högst tveksam i nuläget och Mattias Djuse har inte vunnit på 43 V75-starter… Kapaciteten på dessa sticker ut och låset känns lite kallt, ta ställning för en av dem eller måla på med skrällar!

V75-6

Fem hästar sticker ut och sannolikt står det mellan någon av dem. 6 King of Greenwood är färsk i klassen men gynnas mycket av nedstrykningen till toppspåret 5, vi har inte sett botten i honom och hur står man sig mot detta hårdare motstånd? 4 Ture L.A. fick oerhörd press senast och stod emot väldigt starkt, klart ursäktad för det. Nu kanske man hittar till ledningen igen och får man lufsa på där utan större press tror jag man rinner undan på upploppet. 10 Hannibal Face är högkapabel men frågan är om man orkar utvändigt ledaren? Sannolikt kör Adrian fram tidigt om tempot blir lågt, jag litar inte på att det räcker hela vägen…

V75-7

Än en gång kommer min personliga favorit och formkortet 10 Four Guys Dream till start, vilka prestationer han visat upp på sistone! Jag är dock lite kluven kring distansen och spåret denna gång. Förutsättningarna för 12 Maestro Crowe ser mycket bra ut och idag kanske man kan visa upp sig på samma manér man gjort tidigare? Mycket snack om 5 Baritone Artist i veckan, nästan varje tipstjänst pratar om den, räkna med kraftig uppåttrend idag. Finns gott om skrällar här och det många har säkert dåligt med streck kvar när pengarna ska fördelas. 11 Nero Maximus går klart bäst i ledningen, men 3 % idag!? Kan få fin ryggresa på någon av de mest betrodda. 4 Beartime vinner aldrig känns det som, men får man den rätta luckan har hästen en stark avslutning. Kan 8 Jaques Noir golva travsverige en gång till?

Spelet som presenteras här utgör grunden för mitt system ”Masens Falukorv”, varmt välkomna att hänga med på det eller någon av mina andra andelar. Kan bli riktigt spännande i eftermiddag!

Trevlig helg! 😊
Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndag är GS75-dagen och på Färjestadstravet är det framförallt GS75-3 som står ut med flera namnstarka profiler. Andelen kostar 75 kr - klicka ... Läs travtips

V86 körs nästa onsdag från Solvalla/Åby där miljonärer ska jaga ikapp i V86-3 från Åby! Andel i TIDIGA V86-ANDELEN har ni här! (30 kr) V86-1 7 ... Läs travtips