V75 Bergsåker 2 april, skrällvänligt deluxe!

Hallå kära vänner!

I helgen tar vi sikte mot Bergsåker och vi står inför en omgång där det lutar åt att vi endast behöver hitta vinnaren i sex av loppen, för 3 Månlykke A.M. dansar väl hem sin avdelning hur enkelt som helst? Man vill knappt tänka tanken på att han skulle torska, då är chansen riktigt god att bli ensam med sju rätt? Problemet är att i stort sett alla övriga lopp inte har några givna spikar och det vimlar av skrälldrag, jag tror på bra utdelning, alldeles oavsett om Gunnar Melander rattar in sig fantastiska häst först över mållinjen eller inte. Här kommer mina tankar och idéer:

I inledningen, V75-1, tror jag mest på 7 Hector Sisu som visade oerhört fint formintryck i sin comeback senast. Nu fick man springspår och prickar man starten kanske hästen sitter i ledningen relativt snabbt? Hästen är dock lite ovan i volt men tränaren låter uppåt och man rycker skorna, intressant!

Som jag sagt tidigare lirar jag dock sällan utan 8 Xanthis Coktail och senast gick han riktigt starkt bakom bland annat Phoenix Photo och Unico Broline. Nu är motståndet inte lika hårt och man kan smyga iväg från åttondespåret för att sedan hitta ut i slagläge. Gynnas otroligt mycket av eventuella omstarter och till 5 % är det rena fyndet, varning!

4 Van Gogh Z.S. är ruggigt bra när han är i form och intrycket senast var riktigt bra, men fjärdespåret ställer till det och man tappar förmodligen en del i starten, känns inte stenklar på något sätt men hästen är bra. Wäjersten låter lite osäker på femtespåret och 5 Algot Zonett, kapaciteten finns helt klart men många andra i fältet har bevisad form, garderingstreck. 3 Jaques Noir har skrällt här förr, årsdebut nu men rygg ledaren och fart på tillställningen kanske kan bjuda in?

9 Bellfaks vill säkert ge storfavoriten 3 Månlykke A.M. en match i V75-2, men hur ska det gå till när man förlorade spårlottningen på detta sätt? Har aldrig vunnit mot storfavoriten i inbördes möten tidigare, allting kan dock hända i trav och värdet är enormt om man chansar lite.

Gulddivisionen (V75-3) blev lite smålurig, jag tror inte man ska dissa 3 Disco Volante helt trots att prestationerna på slutet varit lite sisådär, han sitter troligtvis i spets och jag tror inte man släpper. Blir tempot för högt brukar det dock bli lite stumma ben mot slutet. 4 Born Unicorn gör spännande årsdebut och jag räknar med att Redén vässat till honom ordentligt i vinter. 11 Esprit Sisu har årsdebuten avklarad och nu rycker man skorna. Kan komma bra till om det blir lite tempo. Skrällen heter 8 Super Schissel som svarade och bet i bra bakom Admiral As i sin senaste start, nu växlar man till jänkarvagn och med lite tur på vägen kanske man golvar oss alla? 1 % !

Hittar 1 Parveny till ledningen i V75-4 behöver de andra varit riktigt bra, hästen är obsesegrad i spets och spår 1 är ändå rätt bra på Bergsåker. 6 Denali Doc kan dock komma som en kanon utvändigt och nu rycker man skorna runtom… 3 L.A Boko är svårt att räkna bort, men hur kan 5 Bonus Vendil stå i 1 %? Man drog toppspår och med rätt ryggresa kanske det kan gå?

V75-6 inte heller enkelt och missar 1 Icon Mearas ledningen kan mycket hända… Jag vill varna för 8 Strong Vacattion, 10 Hindenbrug AM och 12 Fighter som alla tre känns alltför borttappade på strecken. Lägena sätter ned chanserna men många hästar har haft tur förr?

V75-7 känns oerhört öppet, vem som helst kan vinna. 1 Tattoo Avenger är visserligen ny i klassen och årsdebuterar men rapporterna låter oerhört bra och man kör med norsk, jänkarvagn och barfota runtom direkt. Dessutom har man tidigare haft idel dåliga lägen, nu fick man bra spår och utan galopp tror jag man blir livsfarlig och ska med på varje garderad kupong! Jag nämner även 8 Xanthis de Roi som såg riktigt fin ut i sin årsdebut och man överväger att rycka skorna helt nu, spåret är inte fullt lika avgörande över längre distanser, alldeles för lite spelad, pass upp!

7 rätt på Falukorven förra veckan och 613 kr/andel tillbaka, några veckor tidigare lyckades vi hämta hem 2263 kr/andel på Frestelsen. Riktigt roligt och stort tack till alla ni som är med! Formen känns god och jag öppnar därför upp min större exklusiva andel till den här veckan. En annan spännande nyhet är att jag och William Herbinger gör premiär med en gemensam andel den här veckan. Där slår vi ihop våra bästa drag i ett gemensamt system, spännande! Varmt välkomna att hänga på oavsett vilket eller vilka system ni väljer, nu jagar vi vidare mot nya (och större) vinster !

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips