• Hem
  • Erik Sparring
  • V75 Axevalla » Halmstad, öppet avslut på travåret, nu tar vi hem miljonerna!

V75 Axevalla » Halmstad, öppet avslut på travåret, nu tar vi hem miljonerna!

Då var vi slutligen framme vid ”le grande finale” av ”winterbrust”. Ni som följt tävlingarna under veckan har säkert sett att omgångarna varit relativt svårlösta och att det gett bra betalt. Jag tror inte att morgondagen blir något undantag, det märks då strecken är välspridda och att ingen stenklar spik uppenbarat sig. Det verkar inte vara några superförutsättningar vädermässigt i Halmstad under morgondagen men vi hoppas och tror att de kommer trolla fram en bana i fint skick. Jag tänker givetvis göra ett seriöst försök att kamma hem miljonerna och ni är hjärtligt välkomna att hänga på! Notera att det är spelstopp klockan 15:00, se till att ha andelarna säkrade i tid, ATG har tidigare blivit överbelastat kring dessa omgångar och tidig inlämning kan bli aktuell.

Här kommer lite korta tankar:

V75-1

Här har 3 Bravo Sabotage blivit ganska klar favorit, hästen såg kanonfin ut i sin senaste start och flög fram över upploppet. Nu verkar det upplagt på ledningen och visst ska det vara bra chans. Många tänker säkert ”bra att ta ställning i inledningen då alla andra streckar på, ingen vill åka i första”, men procenten vittnar om nåt annat. Jag spikar sannolikt på nån kupong, men 53 % känns lite i överkant.

Bakom favoriten är det väldigt öppet men tidiga i min rank är 9, 5, 6 & 1.

V72-2

Fem hästar är något mer spelade än övriga, av dessa verkar man väldigt uppåt på 6 Alisson Face som ”känns bättre än någonsin” och 1 Bonotai Degato som gick riktigt bra i ledningen senast. Själv tror jag mycket på 11 Ego Sisu som kom tillbaka oerhört starkt i sin senaste start efter att varit borta på grund av en påkörning. Tränaren tror att vi långt ifrån har sett botten i denna och får han en bra resa imorrn tror jag de andra får tufft att stå emot. Skulle 14 Open Sky fungera är han ett tidigt motbud.

V75-3

Här går Björn Goop ut hårt och spikar sin 4 Lampard i Björnkollen. Jag tror att han har god chans på ledningen och där blir det hästen att slå. 9 Chasingneonrainbow är klar favorit i loppet efter fantastiska prestationer på sistone, man är fortsatt uppåt från stallet och visst känns det kul med ”hemmahästar” som det går bra för. 1 Mamaneedshismoney kan bli farlig om luckan kommer tillslut, dock relativt hårt betrodd. Det lutar åt vidare gardering, främst vill jag varna för 3 Rampant.

V75-4

Alla pratar om 7 I can Steel och det räcker med att titta på raden för att förstå att hästen är i toppslag för dagen. Detta kommer bli mångas spik och på ett mindre system är det inte fel. Det kan bli fin utdelning trots att några favoriter vinner. Det säkra men också rätt kalla låset är att dubbla med 10 Squanto som jagar sjätte raka. Varning för 13 Luringen La Ma och 6 Calypso Coffee.

V75-5

Här vimlar det av skrällar och jag tror mycket på 2 Betting Pacer samt 6 Florist som nu är nedstruken till spår 5. Stolopp genererar oftare superskrällar och här kan det vara läge att plocka med samtliga. Många större system kommer dock säkert gardera brett här, hittar man en eller ett par hästar som man har god känsla för kan det löna sig rejält att ”gå kort”.

V75-6

Ett till öppet och svårlöst lopp där det finns många med chans. Jag tror mycket på 8 Blue Frontline som gått riktigt bra sista tiden samt 13 So Superb vilken verkar stark och rejäl, sett kanonfin ut på sistone. Löser det sig från spåret tror jag på bra chans och det blir min spik på chanskupongen ”Masens Frestelse”. Finns många andra med chans, plocka med så många ni har råd med. Det kan dock löna sig att ha gott om streck kvar till slutet.

V75-7

Omgångens höjdpunkt, Sylvesterloppet, riktigt spelvänligt. Jag noterar att det verkar bli skrik på 7 King Schermer som flera ”experter” lyfter fram som sin vinnare, trendar sannolikt rejält uppåt. De åker sannolikt inte till Sverige för att förlora, räkna med att man kommer ge hästen chansen! Några andra väljer att gå på 9 Gaylord AM som varit grym på slutet, lite oklart hur skorna påverkar men ska med på lappen. 1 Räser Helge och 2 Ture L.A. har visat fin form på slutet kan kanske leda hela vägen in i mål. Jag tror mer eller mindre alla har chans, men storskrällarna jag har mest feeling för är 10 Moses (om han har sin dag), 5 Chestnut Bojje (Bergh garanterat ställt iordning) och 13 Majestic Man.

Kupongen i beskrivningen utgör lite grundläggande tankar till mitt minsta system.


Ett stort tack till alla er som hängt med mig sedan premiären i höst! Vi är där och hugger hela tiden, kanske är vi rätt på det imorrn!?

God fortsättning och gott nytt år till er alla!
Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips